Metallimusiikki.net

Tuska 2013 -lippuja myynnissä

Tuska-festivaaliin on asetettu rajoitettu erikoiserä yhden päivän pääsylippuja ennakkotilattavaksi Tiketin verkostosta. Perjantaille 28.6.2013 ja sunnuntaille 30.6.2013 myytävät yhden päivän piletit ovat 60 euron arvoisia. Tiketistä tilattaessa niihin lisätään lippukaupan toimituskulut. Myynnissä on myös kolmen päivän erikoislippuerä. Ensi vuoden Tuskaan on tähän mennessä varmistettu seitsemän yhtyettä; King Diamond, Bolt Thrower, Wintersun, Ihsahn, Leprous, Nightwish ja Asking Alexandria. Viisi ensin mainittua esiintyvät festivaaliperjantaina ja Nightwish sekä Asking Alexandria sunnuntaina. Lisää bändejä julkistetaan lähiaikoina. Ajankohtaiset tiedot ulkoilmafestivaalista löytyvät sen nettisivuilta osoitteesta www.tuska-festival.fi.

Ensi vuoden Tuska-tapahtumaan on ennakkotilattavissa erikoishintaan 110 euroa, jonka päälle tulee myös lippukaupan palvelumaksu, kolmen päivän lippusettejä. Niitä kaupataan Tiketin ja Lippupalvelun kautta. Varsinainen lipunmyynti ja muut pääsylippuihin liittyvät seikat tiedotetaan myöhemmin. Tuskan vuoden 2013 version viralliset yhteistyökumppanit ovat Radio Rock, Inferno, Imperiumi.net ja Koff.

Tapahtumaa tullaan viettämään Helsingin Suvilahdessa 28.–30.6. välisenä aikana. Bändien kiinnittäminen käynnistyi viime kesän jälkeen, jolloin myös ryhdyttiin miettimään festivaalialueeseen liittyviä muutoksia alueen toimivuuden ja yleisön viihtyvyyden parantamiseksi.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.