Metallimusiikki.net

Bon Jovia lämmittää MoonMadness.

 • Julkaistiin perjantaina 13.06.2008.
 • Luettu 995 kertaa
 • Bändit:

MoonMadness-nimisen metallibändin kokoonpano istuu rykelmänä sohvalla kellertävää tastaa vasten. Lattia on tummahkoa puuta. Kuvassa neljä miestä ja yksi nainen, joista jokaisella yllään mustat vaatteet. Kaikilla pitkät hiukset.Kuva: Milena Tähkäaho

Bon Jovin “Lost Highway” -kiertueen Suomen konsertin lämmitysesiintyjäksi Helsingin Olympiastadionilla 16. kesäkuuta on varmistunut MoonMadness. Yhtye on juuri julkaissut esikoislevyn “All In Between“, joka on otettu lämpimästi vastaan kotimaassa. Myös ulkomailta tihkuu yhä innokkaammin hehkuttavia kommentteja MoonMadnessin tavasta yhdistellä rockin perinteisiä elementtejä uuden ajan hengessä. Keikkakokemusta yhtye on kartuttanut jo muutaman vuoden ajan.

MoonMadness-solisti Heidi Bergbacka toteaa jymy-uutisesta: Aivan upea kädenojennus mega-bändiltä paikalliselle toimijalle. Hengenheimolaisuutta on Bon Jovin kanssa, sillä meidänkin musiikkimme on tarkoitus herättää kuulijassa hyvää tuulta ja tsemppiä, ei anneta arjen lannistaa. Julkaisimme ensilevymme omin voimin, ja nyt tuntuu että kuulijat ovat löytämäisillään sen. Odotamme tätä tilaisuutta tavoittaa valtava määrä rockin ystäviä ennen ikienergistä Bon Jovia!

“All In Between” -albumin kappaleet:

 1. On The Air
 2. Stroke Of Midnight
 3. Shot Throught The Wing
 4. Torn
 5. Before It’s Too Late
 6. Too Much To Lose
 7. Ain’t No Angel
 8. Victims Of The Moon
 9. Thunder
 10. On The Edge Of Madness

MoonMadness on:

Heidi Bergbacka – Vocals
Otto Hallamaa – Guitars
Juha Leppäharju – Bass
Antto Nikolai – Drums
Turkka Vuorinen – Keyboards

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.