Metallimusiikki.net

moonmadness

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen moonmadness liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin moonmadness. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin moonmadness liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

MoonMadness Deep Purplen lämppärinä Teatrialla.

Punertava valokuva Juha Leppäharjusta, joka soittaa punaiseksi värjättyä bassokitaraa. Miehellä pitkät hiukset ja taustalla lankeaa punaista valoa. Kuvan reunat tummat.Kuva: Toni Salminen

MoonMadness (www.moonmadness.fi) esiintyy yhden suuren musiikillisen innoittajansa, Deep Purplen, lämmittelijänä keskiviikkona 25.11.2009 Oulun Teatrialla. MoonMadness-basisti Juha Leppäharju raottaa esikuvien merkitystä alkutaipaleelta nykyhetkeen:

Kouluaikoina serkkupoika iski levariin ‘Deep Purplen Made in Japan‘ -livelevyn, ja sillä tiellä tässä yhä ollaan. Muutakin musaa on toki harrastettu, mutta tuo Purplen vaikutus puskee jotenkin aina läpi. Monta kertaa bändin nähtyäni juuri livetilanne tuo parhaiten esiin miten paljon lahjakkuutta ja määrätietoista työtä Purpleen on aina liittynyt ja tällaisten esikuvien jäljillä tuntuu hienolta että MoonMadnessin ensialbumi ‘All In Between‘ alkoi saada vastakaikua juuri sellaisilta ihmisiltä jotka käyvät esimerkiksi Deep Purplen keikoilla, eli laadukkaan, klassisen rokin ystäviltä. Tänä syksynä on saatu Oulun oppia kotimaan konkareita Zero Ninea pari keikkaa lämmitellessä, ettei ihan kylmiltään sinne pohjoisen ensivisiitille jouduta.

Lue koko julkaisu…

MoonMadness-debyytti "All In Between" ilmestyy keväällä Japanissa.

 • Julkaistiin torstaina 23.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1027 kertaa
 • Bändit:

MoonMadness-bändin promokuva vuodelta 2008. Kuvassa taka-alalla neljä pitkähiuksista miestä, jotka istuvat sohvalla. Heidän edessä keskimmäisenä nainen, jolla pitkät mustat hiukset ja musta hihaton paita tai mekko.Kuva: Milena Tähkäaho

Soundholic Co. Ltd. -yhtiö on lisensoinut hard rock -bändi MoonMadnessin (www.moonmadness.fi) Suomessa viime vuonna julkaistun "All In Between" -esikoislevyn, joka ilmestyy nousevan auringon maassa 27.5.2009. Japanin-painos sisältää bonusraitoina aiemmin julkaisemattoman liveversion singlestä "Stroke Of Midnight" singlestä ja "Ain´t No Angel" -livevideon uudelleen masteroituna.

Rockin 70– ja 80-lukuisille kulmakiville rakentuva, mutta nykyaikaa lähestyvä omakustannedebyytti sijoittui hieman yllättäenkin kotimaan julkaisuvuoden päätteeksi sekä tyyliin perehtyneiden rokkidiggareiden, että ennakkoluulottomien löytöretkeilijöiden vuoden levy– ja vuoden debyytti– listauksiin ympäri maailmaa.

Lue koko julkaisu…

Bon Jovia lämmittää MoonMadness.

 • Julkaistiin perjantaina 13.06.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 988 kertaa
 • Bändit:

MoonMadness-nimisen metallibändin kokoonpano istuu rykelmänä sohvalla kellertävää tastaa vasten. Lattia on tummahkoa puuta. Kuvassa neljä miestä ja yksi nainen, joista jokaisella yllään mustat vaatteet. Kaikilla pitkät hiukset.Kuva: Milena Tähkäaho

Bon Jovin "Lost Highway" -kiertueen Suomen konsertin lämmitysesiintyjäksi Helsingin Olympiastadionilla 16. kesäkuuta on varmistunut MoonMadness. Yhtye on juuri julkaissut esikoislevyn "All In Between", joka on otettu lämpimästi vastaan kotimaassa. Myös ulkomailta tihkuu yhä innokkaammin hehkuttavia kommentteja MoonMadnessin tavasta yhdistellä rockin perinteisiä elementtejä uuden ajan hengessä. Keikkakokemusta yhtye on kartuttanut jo muutaman vuoden ajan.

MoonMadness-solisti Heidi Bergbacka toteaa jymy-uutisesta: Aivan upea kädenojennus mega-bändiltä paikalliselle toimijalle. Hengenheimolaisuutta on Bon Jovin kanssa, sillä meidänkin musiikkimme on tarkoitus herättää kuulijassa hyvää tuulta ja tsemppiä, ei anneta arjen lannistaa. Julkaisimme ensilevymme omin voimin, ja nyt tuntuu että kuulijat ovat löytämäisillään sen. Odotamme tätä tilaisuutta tavoittaa valtava määrä rockin ystäviä ennen ikienergistä Bon Jovia!

Lue koko julkaisu…

Kuuhulluus yllättää!

 • Julkaistiin torstaina 01.05.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1128 kertaa
 • Bändit:

MoonMadness-bändin "All In Between" -nimisen albumin kansitaide. Albumissa näkyy vaaleanruskeaa kuvioitua taustaa vasten bändin punertava logo ja sen oikealla puolella kuunsirppi. Logon alapuolella pienellä fontilla lukee albumin nimi.Albumi ulos 7.5.2008

Kevään suruttomin hardrock-debytantti MoonMadness (www.moonmadness.fi) on posauttanut kuultavaksi MySpaceen viisi kokonaista kappaletta hyväntuuliselta esikoiseltaan "All In Between". Ajankohtainen ilme ulottuu myös yhtyeen uusituille kotisivuille.

Lujaluinen bändi on otettu musiikkijournalistien tutkintaan, mm. Juho Juntunen toteaa seuraavaa: MoonMadness näyttää toteen, että kun päätä puskee seinään tarpeeksi monta kertaa, muurikin voi murtua — Soundi 4/08

"All In Between" on herättänyt kuuhullaannusta myös maan rajojen ulkopuolella. Lukuisten arvio- ja haastattelupyyntöjen lisäksi esimerkiksi japanilaiset levykauppiaat ovat jo päätelleet maan kiertolaisen aiheuttavan maniaa myös päiväntasaajan tuolla puolen.

Lue koko julkaisu…

MoonMadnessilta esikoisalbumi "All In Between" toukokuussa!

 • Julkaistiin keskiviikkona 19.03.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1142 kertaa
 • Bändit:

MoonMadness-bändin promokuva vuodelta 2008. Kuvassa taka-alalla neljä pitkähiuksista miestä, jotka istuvat sohvalla. Heidän edessä keskimmäisenä nainen, jolla pitkät mustat hiukset ja musta hihaton paita tai mekko.Keskimmäisenä Heidi Bergbacka

Tamperelaisbändi MoonMadness (www.moonmadness.fi) julkaisee debyyttialbuminsa "All In Between" toukokuun 7. päivänä. Kuuhullut naittavat esikoisellaan vanhaa ja uutta estottomasti keskenään. Tuloksena on ajatonta hyvän tuulen hardrockia skarpilla vintage-meiningillä – musiikkia josta ei ole liikatarjontaa.

Albumilta lohkaistava single "Shot Through The Wing" julkaistaan digitaalisessa muodossa maaliskuun 26. päivänä. Biisi on nyt kuunneltavissa myös bändin MySpace-sivuilta ja kappaleesta kuvattu musiikkivideo saa ensi-iltansa huhtikuussa.

MoonMadness-nimen alla yhtyeen toiminta on alkanut jo vuosituhannen vaihteessa. Hiljalleen on hyvää kypsytetty ja nyt bändi on valmis tarjoilemaan sitä kansalle. Albumia on kasattu hartaudella perinteikkäällä JJ-studiolla Tampereen sydämessä, miksattu Fantom Studiolla Samu Oittisen komennossa ja masteroitu Finnvoxilla Pauli Saastamoisen huomassa. Aiemmin singlenä julkaistu albumin avausraita "Stroke Of Midnight" nousi ilmestyessään singlelistan top 20:een.

Lue koko julkaisu…

MoonMadness palaa Tampereelle.

 • Julkaistiin perjantaina 31.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1089 kertaa
 • Bändit:

Suomalaisen MoonMadness-yhtyeen jäsenet, neljä miestä ja yksi nainen, nainen kuvassa etualallaLaulajana Heidi Bergbacka

Tamperelainen MoonMadness (www.moonmadness.org) uutisoi palaavansa konsertoimaan kotikaupunkiinsa. Se esiintyy elävän yleisön edessä 6. syyskuuta Music Bar Sputnikin tiloissa. Keikkaa odotellessa voi aikaansa kuluttaa lukaisemalla bändin viimeisimmästä live-esiintymisestä julkaistun keikka-arvostelun Stalker Magazinessa. Bändihän kävi musisoimassa helsinkiläisen On The Rocksin suunnalla 24. päivä kuluvaa kuukautta. Englanninkielisen Klaudia Weberin kirjoittaman arvostelun mukaan MoonMadness sai kerättyä paikalle mukavasti yleisöä huolimatta Taiteiden yö -tapahtumasta ja että bändin omalaatuinen musiikki vetosi paikalle saapuneeseen yleisöön.

Lue koko julkaisu…

MoonMadness Helsingin Gloriaan.

Suomalaisen MoonMadness-yhtyeen jäsenet, neljä miestä ja yksi nainen, nainen kuvassa etualalla

Tamperelainen MoonMadness (www.moonmadness.fi) esiintyy Helsingin Gloriassa lauantaina 26. päivä kello 22:00 lähtien. Saman illan ohjelmistoon kuuluu myös Manzanan ja Taceren live-esiintymiset.

Lue koko julkaisu…

MoonMadness: "Stroke of Midnight" -CDS.

 • Julkaistiin perjantaina 27.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1112 kertaa
 • Bändit:

MoonMadness-bändin 'Stroke of Midnight' -julkaisun kansikuva, jossa Kuu ja sininen tähtitaivas ympäröi bändin jäseniä.Single on esimakua

Kotimainen MoonMadness julkaisee tuhdin singlen ”Stroke of Midnight” esimakuna myöhemmin tänä vuonna julkaistavalta esikoisalbumiltaan. Kuuhulluus iskee keskiyön aikaan biisillä jossa tarttuva melodia yhdistyy kipinöivään riffittelyyn. Bändin kotisivuilta www.moonmadness.fi löytyy linkki sampleen ao. kappaleesta.

Singlen toisena raitana on joulukuussa 2006 kuvattu ”Ain’t no Angel” -livevideo josta _Imperiumi.net_in arvio toteaa mm.: Kuvatallenteen promovoima on melkoinen sillä koin välitöntä tarvetta nähdä orkesteri tositoimissa lavalla. Siinäpä tunne, jota harvoin saa kokea arviotuotoksien kanssa.

Lue koko julkaisu…

MoonMadness: kuvia ja arvostelu Pakkahuoneelta.

 • Julkaistiin maanantaina 15.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1264 kertaa
 • Bändit:

Suomalaisen MoonMadness-yhtyeen jäsenet, neljä miestä ja yksi nainen, nainen kuvassa etualallaTampereella 90-luvun lopussa perustettu MoonMadness (www.moonmadness.fi) -yhtye on laittanut englanninkielisille nettisivuilleen uutta kuvamateriaalia bändin joulukuun 16. päivä tekemästä live-esiintymisestä. Bändihän kävi tekemässä keikan Tampereen Pakkahuoneella viime vuoden joulukuussa — samassa tapahtumassa esiintyi myös Brother Firetribe ja Yngwie Malmsteen. Illanvietosta julkaistiin arvostelu RockUnited.com-sivustolla.

Lue koko julkaisu…

MoonMadness: Heidi Bergbacka on laulaja.

 • Julkaistiin tiistaina 28.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 4220 kertaa
 • Bändit:

Suomalaisen MoonMadness-yhtyeen jäsenet, neljä miestä ja yksi nainen, nainen kuvassa etualallaKotimainen melodista metallia räiskivä MoonMadness (www.moonmadness.fi) uutisoi nettisivuillaan valinneensa Heidi Bergbackan bändin uudeksi laulajaksi — Bergbacka korvaa näin ollen bändin edellisen laulajan, Satu Jarosen. Bändi työstää tällä hetkellä ensimmäistä albumiaan, joka on siis bändin debyytti, mikä on tarkoitus laskea levitykseen ensi vuoden puolella. MoonMadness tukee Yngwie Malmsteenia Tampereen Pakkahuoneella joulukuun 16. päivä.

Lue koko julkaisu…