Metallimusiikki.net

manzana

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen manzana liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin manzana. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin manzana liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Manzana ja Lunar Path DOM Helsingissä.

 • Julkaistiin torstaina 17.02.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1335 kertaa
 • Bändit: ,

Naislaulajilla toimivat metalliyhtyeet Manzana ja Lunar Path nähdään esiintymässä DOM Helsingin lavalla tänään torstaina. Keikkailta starttaa ovien avautumisella kello 20 maissa. Illanviettoa varten myytiin ennakkolippuja Tiketin kautta viiden euron hintaan. Pääsypiletin lisäksi keikalle pääseminen edellyttää 18 vuoden ikää. SSG Managementin kautta masinoitu keikka päättyy aamun pikkutunneilla 04:00 aikaan. DOM Helsinki sijaitsee osoitteessa Fredrikinkatu 42. Tapahtumapaikka mainostaa itseään rock-maailman uusimmaksi pyhäköksi, joka tarjoaa bilettämiseen ja keikoilla käymiseen sellaiset puitteet, joissa rosoisemmankin musiikin ystävät viihtyvät.

Lue koko julkaisu…

Manzana, For Selena and Sin sekä Unshine Eurooppaan.

 • Julkaistiin tiistaina 24.03.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 966 kertaa
 • Bändit:

Mustaa taustaa vasten seisoo kolme miestä ja heidän keskellään vaaleahiuksinen nainen. Kaikilla pääosin mustaa vaatetta yllään. Tausta on pikimusta. Oikean laidan miehellä kitara tai basso kourissaan.Kuva: Mia Bergius

Tamperelainen rock-metal -yhtye Manzana (www.manzana.fi) on julkaissut Euroopan-kiertueensa päivämäärät. Finnish Female Fronted Rock-Metal Tour 2009 -nimeä kantava kiertue starttaa Saksan Hampurista 22.4. ja tulee kattamaan seitsemän maata. Manzanan seuraan kiertueelle liittyy niin ikään naislaulajat keulakuvinaan esiintyvät For Selena and Sin Jyväskylästä, sekä Unshine Helsingistä. Hampurin, Berliinin ja Braunschweigin keikoille seuraan liittyy myös saksalainen A Million Miles.

Manzana julkaisi debyyttialbuminsa "Nothing As Whole As A Broken Heart" tammikuussa 2007. Levy päätyi julkaisuviikolla Suomen albumilistan sijalle 24, singlen "Falling To Pieces" kivutessa aina sijalle 2. Albumin jälkeen yhtye keikkaili Suomessa mm. Apulannan, Teräsbetonin sekä Entwinen kanssa tehden myös kiertueen Lovexin kanssa Saksaan ja Sveitsiin. Mediassa bändi sai mukavasti huomiota niin radioissa kuin televisiossa, vieraillen mm. MTV:n Headbangers Ballissa. Manzanan toinen albumi "Babies Of Revolution" julkaistiin miehistövaihdosten jälkeen Dynamic Arts Recordsin suojista syyskuussa 2008. Tällä kertaa albumi päätyi sijalle 28. Vuonna 2008 Manzana keikkaili Suomen kiertueen lisäksi myös Baltiassa.

Lue koko julkaisu…

Manzana: "Babies Of Revolution".

 • Julkaistiin perjantaina 19.09.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1170 kertaa
 • Bändit:

"Babies Of Revolution" -albumin kansikuva. Kuvassa näkyy maalaus mustasta kissasta, jolla läpinäkyvät ötökänsiivet silässään. Kissa musta, sillä pitkä käyrä häntä ja ohuet jalat. Kissa kävelee niityllä, jossa virheää ja keltaisia kukkia. Kuvan tausta keltKaupoissa 24.9.2008

Tampereen grunge-/rock-/metal-poppoo Manzana (www.manzana.fi) julkaisee toisen albuminsa "Babies Of Revolution" syyskuun 24. päivä. Piritta ja pojat ovat keikkailleet runsaasti edeltäneen "Nothing As Whole As A Broken Heart" -albumin jälkeen. Manzana kävi myös kiertämässä Saksaa ja Sveitsiä Lovexin kanssa viime vuoden lopulla. Keikkarintamalla toimitaan aktiivisesti myös nyt ja ensimmäiset päivät voitkin käydä tarkistamassa bändin kotisivuilta ja samalla tsekata "End Of The World" -musiikkivideon jos et sitä ole vielä televisiosta bongannut!

On tullut muutoksen ja vallankumouksen aika. Rock`n`rollin jumalia on lepyteltävä, ja tehtävään on valittu Manse-rockin uutta sukupolvea edustava Manzana. Debyyttilevy "Nothing As Whole As A Broken Heart" näytti suunnan, ja samalla traditioita kunnioittavalla tiellä ollaan edelleen.

Lue koko julkaisu…

MoonMadness Helsingin Gloriaan.

Suomalaisen MoonMadness-yhtyeen jäsenet, neljä miestä ja yksi nainen, nainen kuvassa etualalla

Tamperelainen MoonMadness (www.moonmadness.fi) esiintyy Helsingin Gloriassa lauantaina 26. päivä kello 22:00 lähtien. Saman illan ohjelmistoon kuuluu myös Manzanan ja Taceren live-esiintymiset.

Lue koko julkaisu…