Metallimusiikki.net

Brand Aid järjestetään harjoitustilojen hyväksi.

Joukko nuoria muusikoita ja musiikin alan työntekijöitä päättivät kantaa kortensa kekoon järjestämällä konsertin Porvoon BePopissa, jonka tuotto menee lyhentämättömänä viikonloppuna tuhoutuneiden harjoitustilojen hyväksi. Tulipalosta selvisi 12 nuorta hengissä mutta aineelliset vahingot ovat mittavat.

Perjantaina 29. päivä järjestettävässä tapahtumassa on mukana yhtyeitä, jotka käyttävät Porvoon vesilaitoksella sijaitsevia harjoitustiloja. Ilta jakautuu kahteen jaksoon. Ensin kello 18:00 aloitetaan ikärajaton konsertti jossa soittavat The Fallen One, Ödeema ja Lunar Path. Toinen jakso on normaali K18-ravintolailta, jossa soittavat Herr Müller, Pressure Points ja Lunar Path.

Pääsylipun hinta on 8 euroa ja opiskelijalippu 5 € näyttämällä voimassaolevaa opiskelijakorttia. Myynnissä on myös 20 euron VIP-lippuja konserttiin. VIP-lippu sisältää tex-mex buffan sekä juotavaa omassa VIP-tilassa. Näitä pilettejä voi tilata ennakkoon Jan-Peter Sjöroosilta numerosta 010 765 9361 perjantaihin 29.1. kello 14 mennessä.

Brand Aid -hyväntekeväisyyskonsertin aikataulu:

  • 18:00 Ovet auki
  • 18:15 The Fallen One
  • 18:45 Ödeema
  • 19:45 Lunar Path
  • 22:00 Ovet auki
  • 22:30 Herr Müller
  • 23:15 Pressure Points
  • 00:15 Lunar Path

Porvoossa Linnanmäentiellä sijaitseva bändikämppä kärysi viime viikon perjantaina illalla. Törkeänä tuhotyönä tutkittava tulipalo sytytettiin tahallisesti. Teon tunnusti 17-vuotias tyttö, joka teollaan vaaransi bändikämpässä olleiden 12 nuoren hengen ja terevyden. Savujen kiirittyä huoneistossa osa nuorista joutui pakenemaan rakennuksesta loikkimalla toisen kerroksen ikkunoista ulos. Bändikämpän varauloskäynneissä on havaittu ilmeisiä puutteita. Linnanmäentien bändikämppä on Porvoon kaupungin Nuorisotoimen omistama.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.