Metallimusiikki.net

Cavus Listenable Recordsille ja SSG Management Ltd.:lle.

  • Julkaistiin torstaina 25.02.2010.
  • Luettu 1150 kertaa
  • Bändit:

Kotimainen black metal -kopla Cavus solmi aikaisemmin tällä viikolla levytyssopimuksen ranskalaisen Listenable Recordsin ja managerointidiilin suomalaisen SSG Management Ltd.:n kanssa. Välittämässään kommentissa Cavus on tyytyväinen päästessään tekemään yhteistyötä Listenable Recordsin ja SSG Managementin väen kanssa. Ryhmä katsoo oleelliseksi saada yhteistyökumppaneiltaan tukea ja ymmärrystä osakseen. Nykyiset partnerit täyttävät nämä ehdot.

Vuonna 2008 kitaristi J.K:n ja rumpali T.T.T:n toimesta perustettu Cavus sisältää näinä päivinä perustajajäsenten lisäksi vokalistinaan W:n ja basistinaan A.R.G:n. Kakkoskitaristin virkaa hoitaa B.P. Tämä ryhmä julkaisi viime vuoden puolella EP-levyn “Cavus”, joka sai kiitosta muun muassa Imperiumin ja Lammas Zinen levyarvosteluissa. Yhtye sai sen jälkeen mahdollisuuden soitella keikkoja yhdessä Mayhemin, Behexenin ja Sólstafirin kanssa.

Cavus on ryhtynyt työstämään uransa ensimmäistä täyspitkää albumia seuraajaksi EP-levylleen. Jossain vaiheessa kuluvaa vuotta julkaistava levy tuodaan ihmisten ilmoille Listenable Recordsin kautta. Listenable Records edustaa Cavuksen lisäksi Ancientia, Gojiraa, Mors Principium Estia, Noctiferiaa ja suurta läjää muita saman alan yhtyeitä. Cavuksen tulevalla studioalbumilla ei ole vielä nimeä. Bändin aikaisempaan tuotantoon voi tutustua uusimaalaisyhtyeen MySpace-sivuilla. EP:n CD-versiot on myyty tähän mennessä lähes tai täysin loppuun.

Yhtyeen sisällä koettiin lokakuussa muutos, kun kakkoskitaristin vikraa saapui hoitamaan B.P-niminen muusikko. B.P otti osaa Cavuksen marraskuussa Mayhemin ja Behexenin kanssa soittamaan kiertueeseen.

Cavus on:

  • W (laulu)
  • J.K (kitara)
  • B.P (kitara)
  • A.R.G (basso)
  • T.T.T (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.