Metallimusiikki.net

Celtic Frost nimesi keikkakitaristin.

 • Julkaistiin tiistaina 06.03.2007.
 • Luettu 971 kertaa
 • Bändit:

Celtic Frost -bändin kolme jäsentä seisovat mustaa taustaa vasten. Miehillä on yllään lyhythihaiset paidat. Käsivarsissa heillä on tatuointeja. Etummaisena seisoo mies, jolla puolipitkät hiukset ja luotivyö lantioilla. Paidassa on jonkinlainen punainen kuvio.Sveitsiläinen avantgarde-bändi Celtic Frost on nimennyt uuden kiertuekitaristin. Kyseessä on saksalaisen bm-bändi Dark Fortressin kitaristi, V. Santura.

CF on paljastanut aikovansa soittaa tulevan Pohjois-Amerikan kiertueensa aikana rajoitetun 45-minuuttia kestävän keikan Type O Negative -yhtyeen seurassa. Bändi pitää rajoitettua soittoaikaa kuitenkin hyödyllisenä — Celtic Frost uskoo, että se pääsee vahvistamaan asemaansa USA:ssa yleisön edessä jälleen kerran. Bändi teki viime syksynä 46 keikkaa sisältäneen kiertueen USA:ssa.

Bändin musiikkivideo “A Dying God Coming into Human Flesh” on kappale, jok aon otettu bändin ensimmäiseltä albumilta 13. vuoteen. Uuden albumin nimi on “Monotheist”. Musiikkivideon em. kappaleesta ohjasi sveitsiläinen ohjaaja Jessie Fischer, joka ei ole sukua laulaja-kitaristi Tom Gabriel Fischerille. Musiikkivideo ohjattiin Sveitsin Zürichissa vuoden 2006 elokuussa.

“Monotheist”-albumin kappaleet:

 1. Progeny
 2. Ground
 3. A Dying God Coming into Human Flesh
 4. Drown In Ashes
 5. Os Abysmi Vel Daath
 6. Temple of Depression
 7. Obscured
 8. Domain of Decay
 9. Ain Elohim
 10. Triptych I: Totengott
 11. Triptych II: Synagoga Satanae
 12. Triptych III: Winter (Requiem, Chapter Three: Finale)

Celtic Frost on:

 • Tom G. Warrior (laulu, kitara ja ohjelmointi)
 • Martin Eric Ain (basso ja laulu)
 • Franco Sesa (rummut)
 • V Santura (kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.