Metallimusiikki.net

celtic frost

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen celtic frost liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin celtic frost. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin celtic frost liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Tom Fischer: Celtic Frost ei tee paluuta koskaan enää.

 • Julkaistiin lauantaina 26.07.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1276 kertaa
 • Bändit: ,

Celtic Frostin "Monotheist"-albumin kansikuva. Mustavalkoinen ja ylivalottunut hirviömäisen ihmisen lähikuva sen kasvoista. Vasemmassa yläkulmassa Celtic Frostin logo. Ihmisolennolla vääntynynyt suu ja terävät hampaat, pedon silmät."Monotheist" viimeiseksi?

Sveitsiläisen Celtic Frost (www.celticfrost.com) -yhtyeen entinen keulahahmo Tom Gabriel Fischer on kertonut Delineation II -blogissaan julkaisemassaan lausunnossa, että kaikki haaveet hänen bändiin palaamiseen liittyen ovat haihattelua. Hän on aikaisemminkin kertonut bändin basisti Martin Eric Ainille, ettei Fischer enää koskaan tule osallistumaan CF:n parissa toimimiseen. Viimeisten kuukausien aikana tapahtunut välirikko on korjaamaton, eikä Fischerillä ole minkäänlaisia aikomuksia osallistua bänditoimintaan. Jos Celtic Frost jatkaa musiikin luomista, Fischer ei osallistu siihen. Tämän hän totesi jo 16. kesäkuuta julkaisemassaan julkisessa kirjeessä. Metallimusiikki.net tiedotti taukotilaan siirtymisestä kesäkuussa kertomalla Martin Ericin ja rumpali Franco Sesan jääneet yhtyeeseen kahdestaan Fischerin jälleen erottua bändistä. Keulahahmon eroaminen johti festivaalikeikkojen perumiseen.

Lue koko julkaisu…

Celtic Frost taukotilaan.

 • Julkaistiin keskiviikkona 18.06.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1272 kertaa
 • Bändit:

Celtic Frostin "Monotheist"-albumin kansikuva. Mustavalkoinen ja ylivalottunut hirviömäisen ihmisen lähikuva sen kasvoista. Vasemmassa yläkulmassa Celtic Frostin logo. Ihmisolennolla vääntynynyt suu ja terävät hampaat, pedon silmät."Monotheist" jäi viimeiseksi?

Sveitsiläinen Celtic Frost (www.celticfrost.com) puhuu basisti-laulaja Martin Ericin ja rumpali Franco Sesan suulla pahoittelevansa tämän kesän ajaksi nimettyjen festivaaliesiintymisten peruuttamista. Bändi on pahoillaan myös Giger Museum Anniversary Shown perumisen vuoksi. Pahoitteluja kaksikko jakaa faneilleen ja promoottoreilleenkin. Kaksikko kertoo bändin olevan nyt jonkinlaisessa koomatilassa, sillä Tom Gabriel Fischer erosi yhtyeestä lopullisesti. Franco tai Martin eivät aio jatkaa Celtic Frost -nimellä keikkailemista, koska he kokevat sen olevan tekopyhää ja julkeaa ilman perustajajäsenistöön kuuluvaa Fischeriä. Yhtyettä miehet eivät ole nimittämässä "hajonneeksi", vaan kertovat sen olevan nyt taukotilassa.

Lue koko julkaisu…

Celtic Frost: A Dying God Coming into Human Flesh.

 • Julkaistiin tiistaina 14.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1114 kertaa
 • Bändit:

Celtic Frost -bändin kolme jäsentä seisovat mustaa taustaa vasten. Miehillä on yllään lyhythihaiset paidat. Käsivarsissa heillä on tatuointeja. Etummaisena seisoo mies, jolla puolipitkät hiukset ja luotivyö lantioilla. Paidassa on jonkinlainen punainen kuKotoisin Zürichista

Mustuutta ja maan mullassa möyrinyttä väkeä. Kyseessä on sveitsiläisen metallibändi Celtic Frostin (www.celticfrost.com) luoma hyvin hidastempoinen tekele, joka kuullaan yhtyeen uudella "Monotheist"-albumilla. Tämän synkän videon kuvasi nouseva ohjaaja Jessie Fischer Sveitsin Zürichissa viime vuoden elokuussa. "Monotheist" on orkesterin comeback-albumi, sillä levy on ensimmäinen uusi opus yli 14 vuoteen useiden uusintajulkaisujen jälkeen. Albumista on tarjolla normaalin CD-painoksen lisäksi digipak-versio, minkä soittolistalta löytyy bonuskappale "Temple of Depression". Sen lisäksi levyn LP-painos sisältää bonuksena "Incantation Against You" -nimisen veisun.

Lue koko julkaisu…

Celtic Frost tulee Suomeen.

 • Julkaistiin keskiviikkona 28.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 998 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen promokuva Celtic Frost -bändin jäsenistä, jotka seisovat jonkinlaisessa puistossa tai kirkkopihassa. Etummaisena mies, jolla päässä musta pipu ja silmänympärykset pikimustat.Sveitsiläinen Celtic Frost (www.celticfrost.com) uutisoi nettisivuillaan uusista Euroopan alueella tehtävistä esiintymisistä. Keikkojen joukossa on myös yksi Suomen alueella tapahtuva metallimessu, missä CF käy kääntymässä. Bändi esiintyy myös Puolassa ja Belgiassa.

Bändi on aikaisemmin tiedottanut värvänneensä yhtyeen kiertuekokoonpanon kitaristiksi V. Santuran, joka soittaa saksalaisessa black metallia takovassa Dark Fortress -yhtyeessä. Celtic Frost on lisäksi maininnut aikovansa tehdä tulevalla Pohjois-Amerikan kiertueella rajoitettuja 45-minuuttisia keikkoja — bändihän soittaa USA:ssa Type O Negativen seurassa.

Lue koko julkaisu…

Celtic Frost nimesi keikkakitaristin.

 • Julkaistiin tiistaina 06.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1001 kertaa
 • Bändit:

Celtic Frost -bändin kolme jäsentä seisovat mustaa taustaa vasten. Miehillä on yllään lyhythihaiset paidat. Käsivarsissa heillä on tatuointeja. Etummaisena seisoo mies, jolla puolipitkät hiukset ja luotivyö lantioilla. Paidassa on jonkinlainen punainen kuvio.Sveitsiläinen avantgarde-bändi Celtic Frost (www.celticfrost.com) on nimennyt uuden kiertuekitaristin. Kyseessä on saksalaisen bm-bändi Dark Fortressin kitaristi, V. Santura.

CF on paljastanut aikovansa soittaa tulevan Pohjois-Amerikan kiertueensa aikana rajoitetun 45-minuuttia kestävän keikan Type O Negative -yhtyeen seurassa. Bändi pitää rajoitettua soittoaikaa kuitenkin hyödyllisenä — Celtic Frost uskoo, että se pääsee vahvistamaan asemaansa USA:ssa yleisön edessä jälleen kerran. Bändi teki viime syksynä 46 keikkaa sisältäneen kiertueen USA:ssa.

Lue koko julkaisu…