Metallimusiikki.net

Celtic Frost: A Dying God Coming into Human Flesh.

 • Julkaistiin tiistaina 14.08.2007.
 • Luettu 1093 kertaa
 • Bändit:

Celtic Frost -bändin kolme jäsentä seisovat mustaa taustaa vasten. Miehillä on yllään lyhythihaiset paidat. Käsivarsissa heillä on tatuointeja. Etummaisena seisoo mies, jolla puolipitkät hiukset ja luotivyö lantioilla. Paidassa on jonkinlainen punainen kuKotoisin Zürichista

Mustuutta ja maan mullassa möyrinyttä väkeä. Kyseessä on sveitsiläisen metallibändi Celtic Frostin luoma hyvin hidastempoinen tekele, joka kuullaan yhtyeen uudella “Monotheist”-albumilla. Tämän synkän videon kuvasi nouseva ohjaaja Jessie Fischer Sveitsin Zürichissa viime vuoden elokuussa. “Monotheist” on orkesterin comeback-albumi, sillä levy on ensimmäinen uusi opus yli 14 vuoteen useiden uusintajulkaisujen jälkeen. Albumista on tarjolla normaalin CD-painoksen lisäksi digipak-versio, minkä soittolistalta löytyy bonuskappale “Temple of Depression”. Sen lisäksi levyn LP-painos sisältää bonuksena “Incantation Against You” -nimisen veisun.

Bändi on tehnyt tämän vuoden aikana uutta musiikkimateriaalia seuraavaa albumiaan varten. Uusi kiekko julkaistaan mahdollisesti ensi vuoden puolella.

“Monotheist”-albumin kappaleet:

 1. Progeny
 2. Ground
 3. A Dying God Coming into Human Flesh
 4. Drown In Ashes
 5. Os Abysmi Vel Daath
 6. Obscured
 7. Domain of Decay
 8. Ain Elohim
 9. Triptych I: Totengott
 10. Triptych II: Synagoga Satanae
 11. Triptych III: Winter (Requiem, Chapter Three: Finale)

Celtic Frost on:

 • Tom Gabriel Fischer (laulu, kitarat ja ohjelmointi)
 • Martin Eric Ain (basso ja laulu)
 • Franco Sesa (rummut)
 • V Santura (keikkakitaristi)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.