Metallimusiikki.net

Industrial-yhtye Cold Cold Groundin kakkoslevy "Lies About Ourselves" kaupoissa 15.11.2013

"Lies About Ourselves" -albumin etukannessa ryhmäkuva bändistä, jonka jäsenistä keskimmäisellä kaninaamari päässään. Kuvan keskellä päällimmäisenä Cold Cold Ground -logo.Julkaistaan 15.11.2013

Helsingissä vuonna 2004 perustettu, konemaustettua, tummasävytteistä ja äänekästä rock-musiikkia soittava Cold Cold Ground julkaisee toisen täyspitkän levynsä 15.11.2013. Äänite kantaa nimeä "Lies About Ourselves" ja sen julkaisee edellisen "This Side of Depravity" -albumin (2010) tapaan mm. Turmion Kätilöiden levy-yhtiönä tutuksi tullut Osasto-A.

Lähes kymmenen vuotta on nyt hakattu päätä seinään, ja vihdoin voi olla tyytyväinen siihen mitä on tullut tehtyä. Albumi on jonkinlainen vuoristorata-ajelu mieltemme ylä- ja alamäissä, ja hetkittäin pohditaan jopa vakavia asioita laajemmassa mittakaavassa. Levy on täynnä tunnetta, niin hyvässä kuin pahassa ja välillä pyörii peffa, mutta kyllä tällä ranteetkin auki saa. Kymmenen biisiä pelkkää elämäniloa — pettymyksestä seuraavaan., yhtyeen laulaja Hauptmann D kertoo tulevasta albumista.

Esimakua tulevasta antaa tänään 18.10. julkaistava single "Welcome to Hell", josta on kuvattu myös video. Cold Cold Groundin levynjulkkarikeikka järjestetään Helsingissä On the Rocksissa 23.11.2013. Lisätietoja bändistä löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.coldcoldground.com.

"Lies About Ourselves" -albumin kappaleet:

 1. My Fist and I
 2. Welcome to Hell
 3. Suck and Pay
 4. Model Citizen
 5. We Are the Sun
 6. Tourist
 7. Cocaine In My Ass
 8. Drive
 9. Lies About Ourselves
 10. Things Fall Apart

Cold Cold Ground on:

 • Hauptmann D (laulu ja koneet)
 • Mr. Bunny (kitara ja koneet)
 • NooZ (basso)
 • H. Dine (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.