Metallimusiikki.net

cold cold ground

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen cold cold ground liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin cold cold ground. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin cold cold ground liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Industrial-yhtye Cold Cold Groundin kakkoslevy "Lies About Ourselves" kaupoissa 15.11.2013

  • Julkaistiin perjantaina 18.10.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 8377 kertaa
  • Bändit:

"Lies About Ourselves" -albumin etukannessa ryhmäkuva bändistä, jonka jäsenistä keskimmäisellä kaninaamari päässään. Kuvan keskellä päällimmäisenä Cold Cold Ground -logo.Julkaistaan 15.11.2013

Helsingissä vuonna 2004 perustettu, konemaustettua, tummasävytteistä ja äänekästä rock-musiikkia soittava Cold Cold Ground julkaisee toisen täyspitkän levynsä 15.11.2013. Äänite kantaa nimeä "Lies About Ourselves" ja sen julkaisee edellisen "This Side of Depravity" -albumin (2010) tapaan mm. Turmion Kätilöiden levy-yhtiönä tutuksi tullut Osasto-A.

Lähes kymmenen vuotta on nyt hakattu päätä seinään, ja vihdoin voi olla tyytyväinen siihen mitä on tullut tehtyä. Albumi on jonkinlainen vuoristorata-ajelu mieltemme ylä- ja alamäissä, ja hetkittäin pohditaan jopa vakavia asioita laajemmassa mittakaavassa. Levy on täynnä tunnetta, niin hyvässä kuin pahassa ja välillä pyörii peffa, mutta kyllä tällä ranteetkin auki saa. Kymmenen biisiä pelkkää elämäniloa — pettymyksestä seuraavaan., yhtyeen laulaja Hauptmann D kertoo tulevasta albumista.

Lue koko julkaisu…

MetalOrgy 2013 pääsiäisenä

Tänä vuonna ei matkata Kyöpelivuorelle vaan MetalOrgyihin. Pääsiäisen aikaan basarit jytisee ja rokataan rajusti, koska viime joulukuussa sairastapauksen vuoksi peruttu MetalOrgy palaa takaisin 28.3.2013 Nosturissa. Kunnon ylösnousemukset yleisölleen takaa Cold Cold Ground, Deathchain, Fear of Domination sekä luonnollisesti myös lavoille paluun tekevä Turmion Kätilöt. Aikaisemmin ennakkoon hankitut liput käyvät sellaisenaan ja lisää lippuja saa Tiketistä. Aikataulut ja lisätiedot tapahtumasta löytyvät sen Facebook-tapahtumasivulta.

Lue koko julkaisu…