Metallimusiikki.net

Communic: "The Bottom Deep".

 • Julkaistiin lauantaina 16.04.2011.
 • Luettu 1143 kertaa
 • Bändit:

Musta pohjaväri ja sen päällä valokuva tai piirros muumioituneesta ihmisolennosta ja jonkinlaisesta linnusta. Kuvan keskellä lukee valkoisella Communic ja sen alla albumin nimi.Julkaistaan 22.7.2011

Vuodesta 2003 toiminut progemetallibändi Communic palaa musiikkirintamalle uudella “The Bottom Deep” -albumillaan, jota yhtye kuvailee yksinkertaisesti henkeäsalpaavaksi kuuntelukokemukseksi. Kolmipäisen bändin mukaan levylle valittu lähestymistapa on norjalaiselle yhtyeelle poikkeuksellinen, sillä se sisältää elementtejä useista eri metallimusiikin tyylilajeista. Painopisteenä on melodioiden ja powerin monipuolisuus, sekä “älykkäät sanoitukset” ja tietenkin hyvin progressiivinen musiikkivalli. Bändi suositteleekin itseään ja erityisesti “The Bottom Deep” -kiekkoa progressiivisen metalliryskeen faneille. Pitkäsoitto ilmestyy Euroopan turuilla ja toreilla 22. heinäkuuta Nuclear Blast Recordsin kautta.

“The Bottom Deep” -albumin kappaleet:

 1. Facing Tomorrow
 2. Denial
 3. Flood River Blood
 4. Voyage Of Discovery
 5. In Silence With My Scars
 6. My Fallen
 7. Destroyer Of Bloodlines
 8. Wayward Soul
 9. The Bottom Deep
 10. In Union We Stand (bonuskappale)

Communicin kitaristi ja pääjehu Oddleif Stenslandin tilittää tämänkertaisten biisien ja äänitystyön olleen hämmästyttävä ja samalla kummallinen kokemus. Ryhmä otti tämän albumin kohdalla itse hoitaakseen tuotantopuolen puuhat. Sen ansiosta levyn äänimaailma on orgaanisempi ja rehellisempi kuin edellisillä teoksilla. Kitaristi tunnustaa, ettei hän ole koskaan aikaisemmin tuonut omia yksityisiä puoliaan ja persoonallisuuttaan esille biisien sanoitusten ja varsinaisen musiikin kohdalla. Sen vuoksi “The Bottom Deep” tulee jäämään muusikolle loppuiäksi eräänlaiseksi toteemipaaluksi.

Communic on:

 • Oddleif Stensland (laulu ja kitarat)
 • Erik Mortensen (basso)
 • Tor Atle Andersen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.