Metallimusiikki.net

communic

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen communic liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin communic. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin communic liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Communic: "The Bottom Deep".

  • Julkaistiin lauantaina 16.04.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1100 kertaa
  • Bändit:

Musta pohjaväri ja sen päällä valokuva tai piirros muumioituneesta ihmisolennosta ja jonkinlaisesta linnusta. Kuvan keskellä lukee valkoisella Communic ja sen alla albumin nimi.Julkaistaan 22.7.2011

Vuodesta 2003 toiminut progemetallibändi Communic (www.communic.org) palaa musiikkirintamalle uudella "The Bottom Deep" -albumillaan, jota yhtye kuvailee yksinkertaisesti henkeäsalpaavaksi kuuntelukokemukseksi. Kolmipäisen bändin mukaan levylle valittu lähestymistapa on norjalaiselle yhtyeelle poikkeuksellinen, sillä se sisältää elementtejä useista eri metallimusiikin tyylilajeista. Painopisteenä on melodioiden ja powerin monipuolisuus, sekä "älykkäät sanoitukset" ja tietenkin hyvin progressiivinen musiikkivalli. Bändi suositteleekin itseään ja erityisesti "The Bottom Deep" -kiekkoa progressiivisen metalliryskeen faneille. Pitkäsoitto ilmestyy Euroopan turuilla ja toreilla 22. heinäkuuta Nuclear Blast Recordsin kautta.

Lue koko julkaisu…

Communicilta albumi kesäkuussa.

  • Julkaistiin lauantaina 30.10.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 987 kertaa
  • Bändit:

Norjalainen kolmesta muusikosta muodostettu Communic (www.communic.org) tiedottaa kirjoittavansa juuri viimeisiä nuotteja seuraavaa studiolevyään varten. Seuraaja vuoden 2008 aikana ilmestyneelle "Payment of Existence" tullaan nauhoittamaan ensi vuoden alussa. Jos suunnitelmat käyvät toteen, albumi saatetaan yleisön ulottuville ensi vuoden kesäkuussa. Keulahahmo Oddleif Stensland kertoo olevansa uudesta materiaalista erittäin innoissaan. Hän uskoo monien fanien yllättyvän näiden kappaleiden raskaudesta. Yleistunnelmakin on huomattavasti synkempi kuin aikaisemmin. Lisäksi kappaleet ovat kestoltaan lyhyempiä ja ne voivat vaikuttaa suoraviivaisiltakin, mutta Stenslandin mukaan niihin on asetettu monia koukkuja ja kierteitä.

Lue koko julkaisu…

Napalm Death, Communic ja Black Majesty varmistettu Wackeniin.

Ensi vuoden Saksassa järjestettävään Wacken Open Air (www.wacken.com) -musiikkitapahtumaan on äskettäin varmistettu saapuvaksi uusia bändejä: Napalm Death, Communic ja Black Majesty saapuvat paikalle.

Lue koko julkaisu…