Metallimusiikki.net

Communicilta albumi kesäkuussa.

  • Julkaistiin lauantaina 30.10.2010.
  • Luettu 975 kertaa
  • Bändit:

Norjalainen kolmesta muusikosta muodostettu Communic tiedottaa kirjoittavansa juuri viimeisiä nuotteja seuraavaa studiolevyään varten. Seuraaja vuoden 2008 aikana ilmestyneelle “Payment of Existence” tullaan nauhoittamaan ensi vuoden alussa. Jos suunnitelmat käyvät toteen, albumi saatetaan yleisön ulottuville ensi vuoden kesäkuussa. Keulahahmo Oddleif Stensland kertoo olevansa uudesta materiaalista erittäin innoissaan. Hän uskoo monien fanien yllättyvän näiden kappaleiden raskaudesta. Yleistunnelmakin on huomattavasti synkempi kuin aikaisemmin. Lisäksi kappaleet ovat kestoltaan lyhyempiä ja ne voivat vaikuttaa suoraviivaisiltakin, mutta Stenslandin mukaan niihin on asetettu monia koukkuja ja kierteitä.

Communicin toistaiseksi uusinta uutta aon maaliskuussa 2008 julkaistu “Payment of Existence”. Se on yhtyeen järjestyksessä kolmas pitkäsoitto ja seuraaja toukokuussa 2006 esiin tuodulle “Waves of Visual Decay” -kiekolle. Bändin kaikki levyt on julkaistu Nuclear Blastin tuella. Sama levy-yhtiö julkaissee myös uudenkin levyn. Communic ei ole tähän mennessä kertonut uutukaisensa nimeä.

Communic on:

  • Oddleif Stensland (laulu ja kitarat)
  • Erik Mortensen (basso)
  • Tor Atle Andersen (rummut)

Bändi perustettiin kitaristin ja laulajan Oddleif Stenslandin sekä rumpali Tor Atle Andersenin voimin maaliskuussa 2003. Molemmat jäsenet soittivat aikaisemmin jonkinsuuntaista musiikkia Scariot-nimisessä yhtyeessä. Stensland erosi Scariotista vuotta myöhemmin voidakseen uppoutua Communicin kehittämiseen. Bändi solmi heinäkuussa 2004 levytyssopimuksen Nuclear Blast Recordsin kanssa. Seuranneen uvuoden aikana ilmestyi debyyttialbumi “Conspiracy In Mind”.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.