Metallimusiikki.net

Corpsetin kakkoslevy "No Rest" ei pyhitä lepopäivääkään 20.9.2013

 • Julkaistiin keskiviikkona 14.08.2013.
 • Luettu 2848 kertaa
 • Bändit:

Piirros ihmisolennosta, joka monitorien ympäröimänä on viipaloitu vatsasta alaspäin spagetiksi.Julkaistaan 20.9.2013

Tampereen kuusamolaisin metalliyhtye Corpset tuo syksyn aikana jatkoa vuoden 2010 kiitetylle "Ruins"-debyytilleen. Jo ensimmäisellä albumilla yhtye herätti huomiota valmiilla paketillaan, jossa moderni soundi kohtaa vanhan liiton undergroundin ja jossa aggressio on naitettu osuvasti kieroon melodisuuteen.

Albumin saamasta hyvästä vastaanotosta huolimatta Corpset ei ole juurikaan ehtinyt puskea itseään keikkalavoille eikä promoamaan levyään aktiivisesti. Missään vaiheessa bändi ei kuitenkaan ole päässyt lepäämään laakereillaan ja juuri tästä onkin kyse yhtyeen kakkosalbumilla "No Rest".

Vuoden 2012 aikana Jussi Kulomaan johdolla MSTR-studiolla taltioidulla levyllä ruuvia on kiristetty joka suunnalta ja turhat löysät on karsittu pois. Uudella "No Rest" -albumilla Corpset on kierompi, monipuolisempi, raskaampi sekä ärhäkämpi kuin koskaan aiemmin, jonka myös Infernon Kari Koskinen huomioi arviossaan: Muutama ensipyöräytys sujahtaa lähinnä biisien rakenteita ja riffejä ihmetellessä, mutta lopulta alta löytyi omaperäinen, raivokas ja varsin mielenkiintoinenkin tapaus.

Yhdeksän kappaletta sisältävä ja 40 minuuttia kellottava "No Rest" julkaistaan Violent Journey Recordsin toimesta syyskuun 20. päivä. Levynjulkkarikeikat järjestään Helsingissä PRKL Clubilla lauantaina 21.9. ja bändin kotikentäksi muodostuneella Tampereen Vastavirtaklubilla juhlat jatkuvat perjantaina 26.9.

"No Rest" -albumin kappaleet:

 1. No Rest
 2. Piss On My Grave
 3. Pitch Black
 4. Lord Of The Flies
 5. Prophet’s Opiate
 6. War Inside
 7. You Sin
 8. Futile
 9. Let The Shit Hit The Fan

Corpset on:

 • Antti Murtonen (laulu)
 • Jari Kelloniemi (kitara)
 • Jami Heikkala (kitara)
 • Arto Tissari (basso)
 • Timo Hanhijoki (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.