Metallimusiikki.net

corpset

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen corpset liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin corpset. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin corpset liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

"Wailings from the Metal Asylum Vol. 1" -kokoelma nyt kuultavissa

Musta tausta, jota vasten valkoisin ääriviivoin kirjoitettu Metal Asylum Promotions.Julkaistaan digitaalisesti

Raskaan rockin ja metallin promootioon keskittynyt tamperelainen Metal Asylum Promotions julkaisee ensimmäisen kokoelmalevynsä, joka koostuu neljästätoista MAP:n artistikatraaseen kuuluvan yhtyeen kappaleesta. Mukana on tämän hetken kovimpia ja mielenkiintoisimpia suuren valtavirran ulkopuolella kroolaavia kotimaisia bändejä, joiden tyylikirjo vaihtelee aina fuzz rockista death-, thrash- ja black metalin kautta doomiin sekä perinteisempään metalliin.

Aiemmin tänä ja viime vuonna julkaistujen biisien lisäksi kokoelmalla kuullaan myös aimo joukko uunituoreita ja osin julkaisemattomiakin kappaleita yhtyeiltä kuten Corpset, Shoraiders, Deadforger, A Phantom Pack of Black Hounds, Count De Nocte, Re-Armed ja Ghost Voyage. Kaikilta näiltä kokoonpanoilta on odotettavissa uudet julkaisut vielä tämän syksyn aikana.

Lue koko julkaisu…

Corpsetin kakkoslevy "No Rest" ei pyhitä lepopäivääkään 20.9.2013

 • Julkaistiin keskiviikkona 14.08.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2868 kertaa
 • Bändit:

Piirros ihmisolennosta, joka monitorien ympäröimänä on viipaloitu vatsasta alaspäin spagetiksi.Julkaistaan 20.9.2013

Tampereen kuusamolaisin metalliyhtye Corpset tuo syksyn aikana jatkoa vuoden 2010 kiitetylle "Ruins"-debyytilleen. Jo ensimmäisellä albumilla yhtye herätti huomiota valmiilla paketillaan, jossa moderni soundi kohtaa vanhan liiton undergroundin ja jossa aggressio on naitettu osuvasti kieroon melodisuuteen.

Albumin saamasta hyvästä vastaanotosta huolimatta Corpset ei ole juurikaan ehtinyt puskea itseään keikkalavoille eikä promoamaan levyään aktiivisesti. Missään vaiheessa bändi ei kuitenkaan ole päässyt lepäämään laakereillaan ja juuri tästä onkin kyse yhtyeen kakkosalbumilla "No Rest".

Lue koko julkaisu…

Corpset tarjoilee maistiaisen syyskuussa julkaistavalta kakkoslevyltään

 • Julkaistiin lauantaina 15.06.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1515 kertaa
 • Bändit:

Tampereen kuusamolaisin metalliyhtye Corpset julkaisee syyskuussa 2013 jatkoa vuoden 2010 kiitetylle "Ruins"-debyytilleen. Jo ensilevyllään yhtye herätti huomiota valmiilla paketillaan, jossa moderni soundi kohtasi vanhan liiton undergroundin ja jossa aggressio oli naitettu osuvasti kieroon melodisuuteen. Kakkoslevyllä "No Rest" -ruuvia on kiristetty entisestään joka suunnalta ja turhat löysät on karsittu pois. Nyt tulevalta levyltä on kuultavissa ensimmäinen maistiainen kera liikkuvan kuvan. Levyn nimikappaleesta "No Rest" kuvattu musiikkivideo on katsottavissa YouTubesta.

Lue koko julkaisu…

Corpset: Into The Light.

 • Julkaistiin sunnuntaina 01.05.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1279 kertaa
 • Bändit:

Corpset-logo kellertäväll ävärillä kuvan yläosassa. Kuvaa hallitsee piirros kivisestä, tai rautaisesta, ihmishahmosta. Hahmo on polvillaan ja katselee vasemmalle. Kuvan taustalla sininen myrskytaivas.Julkaistiin 27.4.2011

Kotimainen Corpset laittoi aikaisemmin tällä viikolla nettiin "Into The Light" -musiikkivideonsa. Vajaan viiden minuutin mittainen klippi edustaa death metallia. Sitä julkaistiin 27.4. albumillisen verran Violent Journey Recordsin avulla. Debyyttialbumi "Ruins" äänitettiin useissa eri paikoissa ja miksattiin sekä masteroitiin Hämeenlinnassa bändin entisen basistin Janne Tauriaisen kanssa. Studiossa nauhoitettiin tasan kymmenen biisiä, jotka aikaisemmin julkaistun mediatiedotteen mukaan ovat nykypäivän suomalaista kuolonmetallia: biiseissä yhdistellään vanhan liiton soundeja ja modernia lähestymistapaa, joihin sotketaan koukuttavia melodioita ja aggressiivisuutta. Tampereelta käsin toimiva Corpset juhlisti levyn ilmestymistä perjantaina Vastavirta-klubin tiloissa. Eräitä esikoiskiekon kappaleita voi käydä kuuntelemassa Corpsetin MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…

Corpset: "Ruins".

 • Julkaistiin tiistaina 22.02.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1519 kertaa
 • Bändit:

Corpset-logo kellertäväll ävärillä kuvan yläosassa. Kuvaa hallitsee piirros kivisestä, tai rautaisesta, ihmishahmosta. Hahmo on polvillaan ja katselee vasemmalle. Kuvan taustalla sininen myrskytaivas.Julkaistaan 27.4.2011

Tampereen Corpset ilmoitti äskettäin kiinnittyneensä Violent Journey Recordsin bändikokoelmaan. Death metallia soittava Corpset julkaisee 27. huhtikuuta debyyttialbumin. Se kantaa nimeä "Ruins". Debyyttialbumilla kuullaan tasan 10 biisiä. Albumi on laitettu ennakkotilattavaksi Levykauppa Äxään siten, että ennakkotilaajille albumi toimitetaan kotiin julkaisupäiväksi. Julkaisemassaan tiedotteessa Corpsetin esikoisen kerrotaan nauhoitetun useassa eri sijainnissa, kuten ratsutilalla Suomen maaseudulla ja perinteisessä äänitysstudiossa. Teos miksattiin Hämeenlinnassa Coal Hole -studion tiloissa yhtyeen entisen basistin, Janne Tauriaisen, toimesta. Bändi aikoo juhlistaa albumin ilmestymistä kotipitäjässään sijaitsevan Vastavirta-klubin tiloissa 29. huhtikuuta. Lisätietoja Corpsetista löytyy yhtyeen omilta MySpace-sivuilta.

Lue koko julkaisu…