Metallimusiikki.net

"Wailings from the Metal Asylum Vol. 1" -kokoelma nyt kuultavissa

Musta tausta, jota vasten valkoisin ääriviivoin kirjoitettu Metal Asylum Promotions.Julkaistaan digitaalisesti

Raskaan rockin ja metallin promootioon keskittynyt tamperelainen Metal Asylum Promotions julkaisee ensimmäisen kokoelmalevynsä, joka koostuu neljästätoista MAP:n artistikatraaseen kuuluvan yhtyeen kappaleesta. Mukana on tämän hetken kovimpia ja mielenkiintoisimpia suuren valtavirran ulkopuolella kroolaavia kotimaisia bändejä, joiden tyylikirjo vaihtelee aina fuzz rockista death-, thrash- ja black metalin kautta doomiin sekä perinteisempään metalliin.

Aiemmin tänä ja viime vuonna julkaistujen biisien lisäksi kokoelmalla kuullaan myös aimo joukko uunituoreita ja osin julkaisemattomiakin kappaleita yhtyeiltä kuten Corpset, Shoraiders, Deadforger, A Phantom Pack of Black Hounds, Count De Nocte, Re-Armed ja Ghost Voyage. Kaikilta näiltä kokoonpanoilta on odotettavissa uudet julkaisut vielä tämän syksyn aikana.

Kokoelmaa ei julkaista fyysisenä levynä tai edes digitaalisena latauksena, vaan ainoastaan ajan hengen mukaisena, ilmaiseksi kuunneltavana streamina osoitteessa http://metalasylumpromotions.bandcamp.com. Kokoelmalle on luvassa jatkoa ensi vuoden puolella.

"Wailings from the Metal Asylum Vol. 1" -kokoelman kappaleet:

 1. Corpset: Piss on My Grave
 2. Deadforger: Remedy
 3. Mörbid Vomit: I Breathe Hell
 4. Shoraiders: Sandra
 5. A Phantom Pack of Black Hounds: Soul Cleansing
 6. Amendfoil: Blackleg
 7. Ghost Voyage: The Paragon
 8. Count De Nocte: Birth Of Peregrines
 9. Crystalic: Scion
 10. Re-Armed: Rottendam
 11. Masterstroke: I Condemn You
 12. Oceanwake: Carriers II: Luminious Waves
 13. Kameleontti: Talvisalama
 14. Heavy Metal Perse: Malja rivimiehelle
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.