Metallimusiikki.net

Criminal nauhoittaa seitsemättä albumiaan.

  • Julkaistiin maanantaina 25.04.2011.
  • Luettu 580 kertaa
  • Bändit:

Entisen Pentagram-yhtyeen takapiru Anton Reiseneggerin ja kitaristi Rodrigo Contrerasin perustama metallibändi Criminal uutisoi lauantaina aloittelevansa Iso-Britanniassa uuden albumin äänittämistä. Thrash metallia tiluttava yhtye saapui Britannian maaperälle perjantaina, jonka jälkeen ryhmä siirtyi kitaristi Dan Bigginin omistamaan HVR Recording Studioon. Siellä on tarkoitus äänittää seitsemäs pitkäsoitto, joka tulee olemaan Criminalin uralla merkittävä senkin takia, ettei levyllä enää kuulla kitaristi Rodrigo Contrerasia. Bändi pyrkii nyt äänittämään albumin huolellisemmin kuin aikaisemmin. Rumpali Zac O’Neil on tähän ideaan tyytyväinen saadessaan äänittää “orgaanisemmin” kuin aikaisemmin, jolloin raitoja on editoitu ja höylätty tietokonesoftilla. Uusi albumi tulee olemaan seuraaja vuoden 2009 “White Hell” -nimiselle opukselle. Teos julkaistaan Massacre Recordsin kautta elokuussa.

Chilestä käsin toimiva Criminal ei ole vielä kertonut uuden albumin yksityiskohtia, kuten nimeä, soittolistaa tai julkaisuajankohtaa. Levyllä kuullaan metallimusiikki-instrumenttien lisäksi baskikitaristivelho Olmo Cascallarin taiturointia.

“White Hell” julkaistiin Euroopan alueella helmikuussa 2009 Massacren kautta. Tämä levy on seuraaja vuoden 2005 “Sicario”-opukselle, joka sai Terrorizer-musiikkilehden lukijaäänestyksessä kiitettävää palautetta sen verran, että levyä nimitettiin yhdeksi tuon vuoden parhaaksi albumiksi. Bändin musiikkiin voi tutustua siirtymällä Criminalin MySpace-sivuille.

Criminal on:

  • Anton Reisenegger (laulu ja kitara)
  • Juan FCO (basso)
  • Zac O’Neil (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.