Metallimusiikki.net

criminal

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen criminal liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin criminal. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin criminal liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Criminal: "Akelarre".

  • Julkaistiin maanantaina 18.07.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 704 kertaa
  • Bändit:

Piirros kolmesta luurangosta, joiden yläpuolella lukee mustaa vasten valkoisella Criminal ja alaosassa samaan tyyliin "Akelarre".

Criminal (www.criminal1.com) paljasti juuri julkaisevansa seitsemännen studioalbuminsa 19. elokuuta Massacre Recordsin kautta. Yhteensä tasan 10 biisiä sisältävän "Akelarre"-albumin musiikillinen tyyli on thrash metallia. Se on ensimmäinen Criminalin levy, jossa kuullaan kitaristina Olmo Cascallaria. Hän korvasi yhtyeestä aikaisemmin eronneen soolokitaristin ja perustajajäsenen Rodrigo Contrerasin. Yhtye kertoo albumin nimen juontuvan baskin kielestä, jossa "Akellare" tarkoittaa noitien sapattia. Albumille valittua nimeä ei tarvitse ottaa kirjaimellisesti eikä Criminal ole muuttumassa black metal -yhtyeeksi. Ohessa näkyvän kansitaiteen toteutti chileläinen rumpali, tatuoija ja graafikko Fran Muñoz. Hänen toivottiin luovan kansitaiteeksi jotain muuta kuin tyypillisen Photoshopatun kuvan. Neuvostohenkinen propagandatyyli erottuu bändin mukaan edukseen.

Lue koko julkaisu…

Criminal nauhoittaa seitsemättä albumiaan.

  • Julkaistiin maanantaina 25.04.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 616 kertaa
  • Bändit:

Entisen Pentagram-yhtyeen takapiru Anton Reiseneggerin ja kitaristi Rodrigo Contrerasin perustama metallibändi Criminal uutisoi lauantaina aloittelevansa Iso-Britanniassa uuden albumin äänittämistä. Thrash metallia tiluttava yhtye saapui Britannian maaperälle perjantaina, jonka jälkeen ryhmä siirtyi kitaristi Dan Bigginin omistamaan HVR Recording Studioon. Siellä on tarkoitus äänittää seitsemäs pitkäsoitto, joka tulee olemaan Criminalin uralla merkittävä senkin takia, ettei levyllä enää kuulla kitaristi Rodrigo Contrerasia. Bändi pyrkii nyt äänittämään albumin huolellisemmin kuin aikaisemmin. Rumpali Zac O’Neil on tähän ideaan tyytyväinen saadessaan äänittää "orgaanisemmin" kuin aikaisemmin, jolloin raitoja on editoitu ja höylätty tietokonesoftilla. Uusi albumi tulee olemaan seuraaja vuoden 2009 "White Hell" -nimiselle opukselle. Teos julkaistaan Massacre Recordsin kautta elokuussa.

Lue koko julkaisu…