Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Dark Days Aheadilta musiikkivideo

  • Julkaistiin lauantaina 10.08.2013.
  • Luettu 1871 kertaa
  • Bändit:

Jyväskyläläinen metalliyhtye Dark Days Ahead (www.darkdaysahead.net) on kuvannut musiikkivideon kappaleeseen "M.M.M", joka löytyy yhtyeen vuonna 2012 julkaistulta "The Long Road South" -debyytiltä. Levy sai erittäin positiivisen vastaanoton sekä kotimaisessa että ulkomaisessa mediassa. Imperiumin arviossa albumia kehuttiin mm. näin: ‘The Long Road Ahead’ ei kuuntelussa kulu. Se puhukoon puolestaan jo itsessään.

Video kertoo tarinan addiktion kanssa taistelevasta perheenisästä, jonka päivittäinen elämä on täynnä tilanteita, jotka saattavat helposti suistaa hänet takaisin riippuvuushelvetin syövereihin. Tosin sillä erotuksella, että hänen riippuvuutensa ei ole aivan niitä tavallisimpia.

Ryhmäkuva Dark Days Ahead -bändin jäsenistä seisomassa kalansilmäobjektiivilla otetussa kuvassa soittovehkeiden seassa.
Kuvassa Dark Days Ahead.

Musiikkivideo on kuvattu Jyväskylässä ja se esittelee myös paikallisia yksityiskohtia. Toteutuksesta vastaavat Ville Sivonen ja JesterFilmsin Anssi Korhonen sekä elintärkeä joukko vapaaehtoisia. Video on katsottavissa osoitteessa http://youtu.be/C6WQm121jmk.

Yhtye aloittaa kakkosalbuminsa nauhoitukset 5.9. SN-Audiolla Jyväskylässä. Toistaiseksi nimeämätön albumi laajentaa yhtyeen musiikillista ilmettä pitäytyen kuitenkin yhtyeen raskaan groovaavassa tyylissä. Julkaisuajankohta tarkentuu myöhemmin.

Dark Days Ahead on:

  • Tony Kaikkonen (laulu)
  • Jarkko Petosalmi (kitara)
  • Jari Huttunen (kitara)
  • Jukka Salonen (basso)
  • Ville Sivonen (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 88 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.