Metallimusiikki.net

dark days ahead

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen dark days ahead liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin dark days ahead. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin dark days ahead liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Dark Days Aheadilta musiikkivideo

  • Julkaistiin lauantaina 10.08.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2145 kertaa
  • Bändit:

Jyväskyläläinen metalliyhtye Dark Days Ahead (www.darkdaysahead.net) on kuvannut musiikkivideon kappaleeseen "M.M.M", joka löytyy yhtyeen vuonna 2012 julkaistulta "The Long Road South" -debyytiltä. Levy sai erittäin positiivisen vastaanoton sekä kotimaisessa että ulkomaisessa mediassa. Imperiumin arviossa albumia kehuttiin mm. näin: ‘The Long Road Ahead’ ei kuuntelussa kulu. Se puhukoon puolestaan jo itsessään.

Video kertoo tarinan addiktion kanssa taistelevasta perheenisästä, jonka päivittäinen elämä on täynnä tilanteita, jotka saattavat helposti suistaa hänet takaisin riippuvuushelvetin syövereihin. Tosin sillä erotuksella, että hänen riippuvuutensa ei ole aivan niitä tavallisimpia.

Lue koko julkaisu…