Metallimusiikki.net

Dead Shape Figure: "The Disease of St. Vitus".

"The Disease of St. Vitus" -albumin etukannessa vaalea pohjaväri ja sen päällä koristeellinen katedraali tai kirkkorakennus, jonka alaosassa mustalla värillä kirjoitettuna sanat Dead Shape Figure ja "The Disease of St. Vitus" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 27.10.2010

Thrash metallia ja rockia yhdistelevä Dead Shape Figure laittoi eilen nettiin nähtäväksi uuden “The Disease of St. Vitus” –albuminsa kansitaiteen. Albumi julkaistaan Dynamics Arts Recordsin tuella kuluvan kuukauden lopussa. Kiekolla kuultavista kappaleista “Seraphim”–niminen sävellys on valittu näytteeksi. Sen voi käydä kuuntelemassa yhtyeen Facebook- ja MySpace-sivuilla Biisissä käy vierailemassa Amoralin Ben Varon ja Mr Crab. Helsinkiläisyhtyeen järjestyksessä toinen pitkäsoitto arvosteltiin ennakkoon Inferno-lehdessä, jossa arvostelija ripotteli kiekolle neljä pistettä viidestä. Muutaman viikon päästä ilmestyvä levy on seuraaja toukokuussa 2008 julkaistulle debyyttialbumille “The Grand Karoshi”.

Dead Shape Figuren uutukainen masteroitiin yhtyeen kotikaupungissa Helsingissä sijaitsevan Virtalähde Analog Audio -studiossa.

“The Disease of St. Vitus” -albumin kappaleet:

 1. Suicide Continental
 2. Seraphim
 3. Face On The Nails
 4. Felix Culpa
 5. Amberstar
 6. Madonna Of Seven Sorrows
 7. Idiopolis
 8. Shrouds
 9. Cities Of The Plain

Yhtye soittaa loka- ja marraskuun aikana kourallisen keikkoja eri puolilla Suomea. Seuraavan kerran bändi nähdään lavalla lauantaina 9. lokakuuta Kouvolassa. Yhtye musisoi myös Tampereella, Forssassa, Porissa, Vantaalla ja Jyväskylässä. Vuonna 2003 perustettu bändi on urallaan soittanut yli 200 keikkaa ja niitä ainakin 16 eri maassa. Yhtye on lämmitellyt muun muassa Moonspelliä, Samaelia, Turisasta ja Cradle Of Filthiä.

Dead Shape Figure on:

 • Galzi Kallio (laulu)
 • Juhani Ilari Flinck (kitara)
 • Kride Lahti (kitara)
 • Erno Talvitie (basso)
 • Mohkis (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.