Metallimusiikki.net

dead shape figure

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen dead shape figure liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin dead shape figure. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin dead shape figure liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Sinunko bändisi Kiinaan kiertueelle?

 • Julkaistiin keskiviikkona 30.01.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1296 kertaa
 • Bändit:

Kolme bändiä lähdössä toukokuun 20. päivä Kiinan-kiertueelle, jossa on tiedossa 19 keikan reissu. Paluu arviolta kuukauden päästä. Kiertue toteutetaan yhteistyössä kiinalaisen tuotantoyhtiön kanssa. Mukaan haetaan neljättä bändiä jolla on aikaa, mielenkintoa ja valuuttaa lähteä mukaan. Reissu aloitetaan Pekingistä ja siirtymät kaupunkien välillä tehdään junalla. Lennot, junamatkat, hotellit ja ruoat maksetaan itse ja keikoista kerätään 60% lipputuloista.

Tuotantoyhtiö hoitaa käytännön asioiden järjestelemisen majapaikkojen varaukset, junalippujen tilaukset,kuljetukset keikkapaikkojen, majapaikkojen ja keikkapaikkojen välillä sekä aikataulun suunnittelun. Läpi kiertueen on mukana Kiinaa sekä Suomea puhuva henkilö. Mahdollisuus ja todenäköistä onkin, että joku 19 keikkapaikan etapista on iso ulkoilmafestari.

Lue koko julkaisu…

Dead Shape Figurelta uutta musiikkia ja Euroopan-kiertue Iced Earthin ja Evergreyn kanssa

Sinistä taustaa vasten seisova viisipäinen Dead Shape Figure, jonka jäsenet ovat kaikki miehiä.Kuvassa Dead Shape Figure

Dead Shape Figure on laittanut kotisivuilleen maistiaisia ensi vuonna julkaistavalta, vielä nimeämättömältä, kolmannelta albumiltaan. Kappale on nimeltään "Perdition Receiver" ja tässä yhtyeen kuvaus biisistä: Vaikka levy julkaistaan aikataulusekoilujen takia vasta lähempänä ensi vuoden kevättä niin päätimme tulevan Euroopan kiertueemme kunniaksi julkaista yhden biisin tulevalta albumilta. ‘Perdition Receiver’ on kitaristimme Silver Otsin säveltämä raikas Cocaine Cowboys -dokumentin innoittama vauhtipala, jossa Galzi kaivautuu lyyrisellä puolella post-poelaisuuden hengessä todellisuuden pintakerroksien läpi kohti tuntematonta.

Lue koko julkaisu…

Dead Shape Figure Kiinan-kiertueelle

 • Julkaistiin keskiviikkona 05.09.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1427 kertaa
 • Bändit:

Värikäs promokuva Dead Shape Figuren kokoonpanosta, johon kuuluvat miehet seisovat voimakkaan sinistä taustaa vasten.Kuvassa Dead Shape Figure

Kolmatta albumiaan valmisteleva Dead Shape Figure matkaa syyskuussa Kiinaan viikon mittaiselle kiertueelle. Kiertue pitää sisällään viisi keikkaa ja huipentuu Changshassa järjestettävään Orange Island Music Festivaliin, joka odottaa tänä vuonna 40 000 festivaalikävijää. Kyseessä on bändin ensimmäinen vierailu Kiinaan. Bändin basisti Neissu kommentoi asiaa seuraavasti:

Kiinan vierailu tulee upeasti päättämään ‘The Disease Of St. Vitus’ -albumin kiertuesyklin, joka on käsittänyt huikeat 14 maata ja lukemattomat määrät unohtumattomia keikkoja. Kiinan promoottori on ollut todella aktiivinen ja innoissaan. Alunperin yhden keikan mittaiseksi tarkoitettu visiitti venähti viikon mittaiseksi minikiertueeksi. Reissu on myös sikäli meille jännittävä, että tulemme soittamaan uramme isoimman vedon Changshan Orange Island Music Festivaleilla. Olemme festivaalien ainut länsimaalainen bändi ja se totta kai myös herättää ekstrajännitystä meidän leirissä.

Lue koko julkaisu…

Dead Shape Figure kiertueelle Iced Earthin ja Evergreyn kanssa

Kuvassa Dead Shape Figure violetin valon hohtaessa taustalta.Kuva: Toni Salminen

Neljättä levyään viimeistelevä Dead Shape Figure (www.deadshapefigure.com) lähtee joulukuussa Euroopan-kiertueelle Iced Earthin ja Evergreyn kanssa. Kiertue käsittää seitsemän maata ja on osana Iced Earthin World Dystopia 2012 -turneeta.

Yhtyeen kitaristi Juhani Flinck kommentoi kiertuetta seuraavasti: On todella mahtavaa ja erittäin suuri kunnia saada jälleen kiertää isojen nimien kanssa ja odotamme innolla miten Iced Earth- ja Evergrey-diggarit tulevat reagoimaan musiikkiimme. Kiertue tulee olemaan viides isompi rundimme ja henkilökohtaisesti en malta odottaa että pääsen seuraamaan lavan vierestä herra John Schafferin riffi-ilotulitusta lähietäisyydeltä useamman päivän ajan!

Lue koko julkaisu…

Dead Shape Figurelta EP ja Euroopan-kiertue.

 • Julkaistiin perjantaina 23.09.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1012 kertaa
 • Bändit:

Suomalainen modernia thrash/death metallia tekevä Dead Shape Figure (www.deadshapefigure.fi) siirtyy kiertämään Euroopan alueen keikkalavoja yhteensä 14 päivää käsittävän kiertueen muodossa. Kiertueella yhtye nähdään soittamassa Saksan, Alankomaiden, Belgian, Ranskan, Portugalin ja Espanjan maaperällä. Reissussa kulkee mukana Samael, Melechesh ja Keep of Kalessin. Tämän lisäksi Dead Shape Figure tarjoaa faneilleen uutta musiikkia EP-levyn "DeVille Ride" muodossa. Se julkaistaan keikkaputken yhteydessä. Äänite tulee olemaan seuraaja "The Disease of St. Vitus" -albumille ja sillä kuullaan yksi Type O Negativen biisistä tehty coveri. Metallibändi tarjoaa jo nyt kuunneltavaksi kappaleen "Leave Your Buildings" suoraan täältä.

Lue koko julkaisu…

Dead Shape Figure: "The Disease of St. Vitus".

 • Julkaistiin tiistaina 05.10.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1590 kertaa
 • Bändit:

"The Disease of St. Vitus" -albumin etukannessa vaalea pohjaväri ja sen päällä koristeellinen katedraali tai kirkkorakennus, jonka alaosassa mustalla värillä kirjoitettuna sanat Dead Shape Figure ja "The Disease of St. Vitus" ilman lainausmerkkejä.Julkaistaan 27.10.2010

Thrash metallia ja rockia yhdistelevä Dead Shape Figure laittoi eilen nettiin nähtäväksi uuden "The Disease of St. Vitus" –albuminsa kansitaiteen. Albumi julkaistaan Dynamics Arts Recordsin tuella kuluvan kuukauden lopussa. Kiekolla kuultavista kappaleista "Seraphim"–niminen sävellys on valittu näytteeksi. Sen voi käydä kuuntelemassa yhtyeen Facebook- ja MySpace-sivuilla Biisissä käy vierailemassa Amoralin Ben Varon ja Mr Crab. Helsinkiläisyhtyeen järjestyksessä toinen pitkäsoitto arvosteltiin ennakkoon Inferno-lehdessä, jossa arvostelija ripotteli kiekolle neljä pistettä viidestä. Muutaman viikon päästä ilmestyvä levy on seuraaja toukokuussa 2008 julkaistulle debyyttialbumille "The Grand Karoshi".

Lue koko julkaisu…

Dead Shape Figurelta uusi musiikkivideo ja single.

 • Julkaistiin torstaina 05.08.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1404 kertaa
 • Bändit:

Helsinkiläinen, moderni thrash / deatheri Dead Shape Figure julkaisee toisen, "The Disease Of St. Vitus" -nimisen albuminsa lokakuussa. Julkaisua edeltää single sekä musiikkivideo täyspitkän kappaleesta "Face On The Nails". Yhtyeen esikoislevy "The Grand Karoshi" ilmestyi vuonna 2008. Vanhoihin kappaleisiin voi tutustua yhtyeen MySpace-sivuilla.

Singlen virallinen julkaisupäivä on 25. elokuuta 2010, jonka jälkeen se on saatavilla kaikista kotimaisista musiikkiliikkeistä — musiikkivideo on kuitenkin jo nyt nähtävissä muun muassa Muzu.tv:stä ja YouTubesta.

Lue koko julkaisu…

Dead Shape Figure Dynamic Arts Recordsille!

 • Julkaistiin perjantaina 04.12.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1108 kertaa
 • Bändit:

Modernia thrash– ja death-vaikutteista metallia soittava helsinkiläinen, vuonna 2003 alkunsa saanut Dead Shape Figure (www.deadshapefigure.fi), on allekirjoittanut levytyssopimuksen tamperelaisen Dynamic Arts Recordsin kanssa. Keväällä 2010 julkaistavaa "The Disease Of St. Vitus" -kakkoslevyä varten biisejä kirjoittavan yhtyeen jäsen Galzi kommentoi sainausprosessista seuraavaa: Lyhykäisen, mutta sitäkin syväluotaavan kartoituksen, jälkeen päädyimme ratkaisuun, jossa Dynamikin Artsista jo äänestettiin DSF:n seuraavaa levy-yhtiötä suljetulla lippuäänestyksellä ennen kuin Tampereella oltiin edes käyty tahi yhtiötä itseään informoitu halusta liittyä osaksi yhtiön edustustoa.

Lue koko julkaisu…

Dead Shape Figuren Neissu erosi.

 • Julkaistiin tiistaina 13.10.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1453 kertaa
 • Bändit:

Helsingin Dead Shape Figure (www.deadshapefigure.fi) on nyt päätä lyhyempi metallibändi, kun sen pitkäaikainen bassotaituri päätti lähteä monen vuoden jälkeen harrastamaan muita juttuja. Tulevan albumin kappaleita viimeistelevä yhtye ilmoitti basistin eroamispäätöksestä eilen maanantaina. Muusikko koki, ettei enää näiden vuosien jälkeen ole kyllin kiinnostunut musiikin soittamisesta. Neissun korvaajaa ei ole vielä tähän hetkeen mennessä nimetty. Yhtye vitsaileekin tarvitsevansa nyt 130 kilogrammaa painavan basistin, jolla on 30 cm pitkä parta. Dead Shape Figuren on tarkoitus lähteä nauhoittamaan seuraavaa albumiaan lähiaikoina.

Lue koko julkaisu…

Dead Shape Figure Darkest Tour: Filth Fest II -kiertueelle

 • Julkaistiin tiistaina 17.03.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1037 kertaa
 • Bändit:

Helsinkiläisen Dead Shape Figuren (www.deadshapefigure.fi) vuoden takainen Euroopan-kiertue sai keikkamyyntikantaan liikettä ja orkesterin kevät 2009 kulminoituu kolmen viikon mittaiseen Darkest Tour: Filth Fest II -Euroopan-kiertueeseen 16.4.–10.5. Yhtye aikoo samalla testata loppuvuodesta 2009 julkaistavan kakkosalbuminsa materiaalia halliolosuhteissa. Yhdessä Cradle Of Filthin, Moonspellin sekä Turisaksen kanssa suoritettava kiertue vie Dead Shape Figuren mm. Saksaan, Puolaan, Ranskaan ja Alankomaihin.

Dead Shape Figure nimettiin helmikuussa Finnish Metal Awards -tapahtumassa toiseksi parhaaksi tulokkaaksi. Tulokaskastin voitti Hateform ja kolmannelle sijalle kipusi Medeia.

Lue koko julkaisu…

Dead Shape Figure mukaan Chimairan Euroopan-kiertueelle.

Debyyttilevynsä tänä keväänä julkaiseva helsinkiläinen thrashmetalryhmä Dead Shape Figure (www.deadshapefigure.fi) kohottaa profiiliaan tekemällä kuukauden mittaisen Euroopan-kiertueen yhdessä amerikkalaisen Chimairan, saksalaisen Maroonin ja itävaltalaisen The Sorrown kanssa. Kiertue starttaa 11. maaliskuuta Amsterdamista ja päättyy 10. huhtikuuta Saksan Esseniin. Keikkapäiviä kiertueelle kertyy 27.

DSF:n vokalisti Galzi kertoo tulevasta:

Harvassa ovat ne onnekkaat bändit, jotka pääsevät käytännössä ennen ensimmäistä virallista julkaisuaan tämän kokoluokan rundille messiin. Meidän levy-yhtiömme Dreams Untouched Music ja julkaisija Season Of Mist ovat saaneet keskenään niin uskomattoman toimivat sopimukset aikaiseksi, että tätä ei vielä osaa kuin odottaa erittäin suurella innolla. Vaikka DSF on raapinut keikkoja omatoimisesti Baltiassa ja Suomessa enemmän ja vähemmän, tämä rundi laittaa kyllä joka jätkän miettimään lavapreesensin ja keikkakunnon optimointia tosissaan. Kyseinen rundi otetaan haltuun sillä tapaa että tämä rundi ei jää meidän viimeiseksi vaan ensimmäiseksi. Pitseriakeikat tiukasti takaraivossa

Lue koko julkaisu…