Metallimusiikki.net

chimaira

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen chimaira liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin chimaira. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin chimaira liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Dead Shape Figure mukaan Chimairan Euroopan-kiertueelle.

Debyyttilevynsä tänä keväänä julkaiseva helsinkiläinen thrashmetalryhmä Dead Shape Figure (www.deadshapefigure.fi) kohottaa profiiliaan tekemällä kuukauden mittaisen Euroopan-kiertueen yhdessä amerikkalaisen Chimairan, saksalaisen Maroonin ja itävaltalaisen The Sorrown kanssa. Kiertue starttaa 11. maaliskuuta Amsterdamista ja päättyy 10. huhtikuuta Saksan Esseniin. Keikkapäiviä kiertueelle kertyy 27.

DSF:n vokalisti Galzi kertoo tulevasta:

Harvassa ovat ne onnekkaat bändit, jotka pääsevät käytännössä ennen ensimmäistä virallista julkaisuaan tämän kokoluokan rundille messiin. Meidän levy-yhtiömme Dreams Untouched Music ja julkaisija Season Of Mist ovat saaneet keskenään niin uskomattoman toimivat sopimukset aikaiseksi, että tätä ei vielä osaa kuin odottaa erittäin suurella innolla. Vaikka DSF on raapinut keikkoja omatoimisesti Baltiassa ja Suomessa enemmän ja vähemmän, tämä rundi laittaa kyllä joka jätkän miettimään lavapreesensin ja keikkakunnon optimointia tosissaan. Kyseinen rundi otetaan haltuun sillä tapaa että tämä rundi ei jää meidän viimeiseksi vaan ensimmäiseksi. Pitseriakeikat tiukasti takaraivossa

Lue koko julkaisu…

Resident Evil -soundtrack: Shadows Fall, Chimaira...

Resident Evil: "Extinction" -elokuvan juliste, jossa näkyy naishahmon siluetti aavikoituneen kaupungin raunioiden edustalla. Naisella mahdollisesti veitset kummassakin kädessään.Musiikkia zombie-elokuvaan

Kauhuelokuvan "Resident Evil: Extinction" soundtrackilla kuullaan Flyleafin, Shadows Fallin, Chimairan sekä Throwdownin musisointia. Kyseisen monsterielokuvan soundtrack on tarkoitus julkaista 18. syyskuuta Lakeshore Recordsin kautta. Itse elokuva iskeytyy valkokankaiden läpi näköhermoille 21. syyskuuta USA:ssa ja Suomessa suunnilleen viikkoa myöhemmin. "Resident Evil: Extinction" on kolmas Resident Evil -pelisarjaan pohjautuva elokuva.

Tässä jaksossa tapahtumat sijoittuvat ajallisesti kolmesta viiteen vuotta edellisen elokuvan jälkeen, jolloin Umbrella Corporation on epäonnistunut T-Viruksen hillitsemissä — virus on levinnyt ympäri maailman ja tappanut tieltään lähes kaiken elollisen.

Lue koko julkaisu…

Chimaira: "Resurrection".

  • Julkaistiin keskiviikkona 07.02.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1148 kertaa
  • Bändit:

Chimaira-bändin jäsenet seisovat mustavalkoisessa valokuvassa rivissä, mustiin vaatteisiin pukeutuneena. Kuvakulma on ruohonjuuritasolta.Amerikkalainen Chimaira (www.chimaira.com) on julkaissut aivan hiljattain "Resurrection"-nimisestä biisistä tehdyn musiikkivideon netissä. Kyseinen biisi on yhtyeen uuden albumin nimikkobiisi. Albumi julkaistaan Euroopassa Nuclear Blast Recordsin kautta. Musiikkivideon ohjasi Todd Bell. Videolla käy vierailemassa Mavrick, joka on jonkinlainen martial arts -taistelija.

Chimaira-bändi aikoo julkaista "Resurrection"–nimisen singlen tänään tiistaina. Singlen voi ostaa netistä, esim. iTunes- tai Napster-palvelusta. Uusi albumi julkaistaan maaliskuun 6. päivä.

Lue koko julkaisu…