Metallimusiikki.net

the sorrow

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen the sorrow liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin the sorrow. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin the sorrow liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

The Sorrow: "Misery Escape"

 • Julkaistiin tiistaina 23.10.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1065 kertaa
 • Bändit:

Vaaleanruskeaa taustaa vasten koristeelliset avaimet ristissä a niiden yläpuolella avaimenreikä. Kuvan yläosassa tummansinisellä värillä The Sorrow'n logo.Julkaistaan 26.10.2012

Itävaltalainen metalcorea ja death metallia tekevä The Sorrow (www.thesorrow.net) tuo tämän viikon perjantaina esiin albumin Napalm Recordsin kautta. Kahtena eri CD-vaihtoehtona ja digitaalisesti ilmestyvä uutukainen on nimeltään "Misery Escape". Yhtye lähtee markkinoimaan levyään kotimaahansa ja Saksaan marras–joulukuun ajaksi. Kiekkoon voi tutustua musiikkivideon "Perspectives" muodossa. Se ladattiin elokuussa The Sorrow’n YouTube-kanavalle. Nelipäinen metalliryhmä paljasti hiljattain toisenkin uuden kappaleen "Misery Escape" -luomukseltaan: rytmiryhmän Facebook-sivuille ladattiin kuunneltavaksi biisi "Burial Bridge".

Lue koko julkaisu…

The Sorrow tuo albumin alkuvuodesta.

 • Julkaistiin maanantaina 24.10.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 903 kertaa
 • Bändit:

The Sorrow -bändin neljä miesjäsentä seisoo suurta betoniseinää vasten rivissä.Kuva: Severin Schweigerc

Itävaltalainen The Sorrow (www.thesorrow.net) kertoo tekevänsä seuraavan annoksen metalcoreaan loppuvuoden varrella, kun marraskuun viidentenä neljännen albumin nauhoitustyöt käynnistyvät. Nelipäinen yhtye nauhoittaa levynsä Napalm Recordsille. Lopputuote ilmestyy alkuvuodesta 2012. Bändi kertoo olevansa nyt esituotantovaiheen puolivälissä ja olevansa tyytyväisiä kuulemaansa. Vielä nimeä kaipaava kiekko ikuistetaan Saksassa Barracks Studion tiloissa yhdessä tuottaja Sky van Hoffin kanssa. Vuodesta 2005 lähtien toiminut metalliryhmä julkaisi edellisen kiekkonsa viime vuoden lopussa. Tuolloinen levy sai nimekseen yksinkertaisesti "The Sorrow". Siltä lohkaistiin toukokuussa 2011 singleksi "Farewells", johon kuvattiin myös musiikkivideo.

Lue koko julkaisu…

The Sorrow: Farewells.

 • Julkaistiin sunnuntaina 15.05.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1124 kertaa
 • Bändit:

The Sorrowin samannimisen albumin etukannessa valokuva yksinäisestä ja irvistelevästä susihukasta, joka tallustelee pellolla aavan maiseman edustalla. Taustalla näkyy pilvistä taivasta ja sinisellä värillä kirjoitettuna The Sorrow -yhtyeen nimi.Julkaistiin 29.10.2010

Itävaltalaisen metalcorens suuntausta edustava The Sorrow (www.thesorrow.net) siirsi vuorokausi sitten nettiin katseltavaksi tämän visuaalisesti näyttävän musiikkivideon kappaleeseen "Farewells". Viisiminuuttinen biisi ohjattiin Manuel Bauerin toimesta. Mauer on Itävallan Lintzissä toimivan taideyliopiston opiskelija ja teki tämän klipin eräänlaiseksi opinnäytetyökseen. Musiikkivideoksi päätynyt "Farewells" sisältyy The Sorrowin kolmannelle, samannimiselle, studioalbumille. Se julkaistiin viime vuoden loppuvaiheilla. Kiekko äänitettiin Saksassa Principal Studioilla yhdessä Toni Melonin kanssa. Bändin mukaan "The Sorrow" -albumi on yhtyeen uran vaikuttavin äänite: se on epätavallinen, rohkea ja uhkuu omanlaistaan tunnelmaa, jota ei nykypäivän metalliskenessä tavata.

Lue koko julkaisu…

The Sorrowilta albumi lokakuussa.

 • Julkaistiin torstaina 19.08.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 905 kertaa
 • Bändit:

The Sorrowin samannimisen albumin etukannessa valokuva yksinäisestä ja irvistelevästä susihukasta, joka tallustelee pellolla aavan maiseman edustalla. Taustalla näkyy pilvistä taivasta ja sinisellä värillä kirjoitettuna The Sorrow -yhtyeen nimi.Julkaistaan 29.10.2010

Itävaltalainen metallibändi The Sorrow (www.thesorrow.net) valmistautuu julkaisemaan Drakkar Recordsin kautta uuden albumin avain lokakuun lopussa. Uutukainen on järjestyksessä kolmas pitkäsoitto tältä bändiltä. Albumi on nimeltään yksinkertaisesti "The Sorrow" ja seuraaja vuoden takaiselle "Origin of the Storm" -opukselle. Uusi levy nauhoitettiin Saksan Sendenissä sijaitsevassa Principal Studiossa yhdessä tuottaja Toni Melonin kanssa. Tiedotteen mukaan The Sorrow määrittelee uudella lätyllä itsensä uudelleen, mutta pysyy uusiutumisesta huolimatta uskollisena musiikillisille juurilleen. Lokakuun 29. päivä ilmestyvän teoksen hehkutetaan sisältävän 13 uniikkia biisiä, joissa kuullaan kaikkea sitä mikä tekee metallimusiikista mahtavaa. Albumin soittolistaa ei ole vielä nimetty.

Lue koko julkaisu…

Dead Shape Figure mukaan Chimairan Euroopan-kiertueelle.

Debyyttilevynsä tänä keväänä julkaiseva helsinkiläinen thrashmetalryhmä Dead Shape Figure (www.deadshapefigure.fi) kohottaa profiiliaan tekemällä kuukauden mittaisen Euroopan-kiertueen yhdessä amerikkalaisen Chimairan, saksalaisen Maroonin ja itävaltalaisen The Sorrown kanssa. Kiertue starttaa 11. maaliskuuta Amsterdamista ja päättyy 10. huhtikuuta Saksan Esseniin. Keikkapäiviä kiertueelle kertyy 27.

DSF:n vokalisti Galzi kertoo tulevasta:

Harvassa ovat ne onnekkaat bändit, jotka pääsevät käytännössä ennen ensimmäistä virallista julkaisuaan tämän kokoluokan rundille messiin. Meidän levy-yhtiömme Dreams Untouched Music ja julkaisija Season Of Mist ovat saaneet keskenään niin uskomattoman toimivat sopimukset aikaiseksi, että tätä ei vielä osaa kuin odottaa erittäin suurella innolla. Vaikka DSF on raapinut keikkoja omatoimisesti Baltiassa ja Suomessa enemmän ja vähemmän, tämä rundi laittaa kyllä joka jätkän miettimään lavapreesensin ja keikkakunnon optimointia tosissaan. Kyseinen rundi otetaan haltuun sillä tapaa että tämä rundi ei jää meidän viimeiseksi vaan ensimmäiseksi. Pitseriakeikat tiukasti takaraivossa

Lue koko julkaisu…

The Sorrow Drakkar Recordsille.

 • Julkaistiin keskiviikkona 20.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 899 kertaa
 • Bändit:

The Sorrow -bändin neljä miespuolista jäsentä seisovat ryhmässä nuolenkärkimuodostelmassa. Etummaisena mies, jolla hoikat jalat ja lyhyet mustat hiukset. He seisovat jonkinlaisessa vanhassa ja likaisessa huoneessa.Albumi ulos heinäkuussa

Itävaltalainen metalliryhmä The Sorrow on solminut levytyssopimuksen Drakkar Recordsin kanssa, jonka kautta ryhmä valmistautuu julkaisemaan esikoisalbuminsa "Blessings from a Blackened Sky". Levyllä on treffit päivänvalon kanssa heinäkuun 27. päivä. Albumi äänitettiin Principal Studiossa, mikä sijaitsee Saksassa lähellä Münsteria. Levyn tuottajan toimi Toni Meloni — tämä mies on tehnyt aikaisemmin uransa aikana töitä Estaten ja Calibanin kanssa.

TS:n esikoisalbumin kappaleiden sanoitukset käsittelevät kaikenlaisia apokalyptisia skenaarioita, joista on bändin mukaan muodostunut yksi suosituimmista aiheista tämän päivän maailmassa.

Lue koko julkaisu…

Wacken Open Air: Dir En Grey, The Sorrow, Narziss.

Japanilainen Dir En Grey, saksalainen Narziss ja The Sorrow on vahvistettu saapuvaksi tämän vuoden Wacken Open Air -festareille. Tapahtumahan järjestetään Saksan Wacken-nimisellä paikkakunnalla elokuun 2.–4. päivä. Paikalla on myös kotimaista esiintyjäkaartia, sillä paikalle on saatu mm. Moonsorrow, Swallow The Sun ja Lordi. Wackenissa esiintyy myös eräitä maailman tunnetuimmista metallibändeistä, kuten Dimmu Borgir, Cannibal Corpse, Grave Digger ja Enslaved. Tarkempia tietoja tästä maailman suurimmasta metallimessusta löytyy osoitteesta www.wacken.com.

Lue koko julkaisu…