Metallimusiikki.net

maroon

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen maroon liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin maroon. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin maroon liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Maroon: "Order".

 • Julkaistiin lauantaina 04.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1030 kertaa
 • Bändit:

Maroonin "Order"-albumin etukannessa valokuva nurmikkokentällä seisovasta naislaumasta, joka seisoo puoliringissä pilvisen taivaan alla. Naisilla valkoiset paidat ja samanlaiset mustat hameet. Kuvan yläosassa mustalla värillä Maroonin logo.Julkaistaan 20.4.2009

Saksalainen modernin metallin sanansaattaja, Maroon, julkaisi koko uuden albuminsa kuunneltavaksi ennakkoon virallisten MySpace-sivujensa musiikkisoittimessa. Tusinan verran biisejä sisältävä annos aggressiivista metallimättöä tullaan julkaisemaan Century Media Recordsin toimesta CD-levynä 20. päivä kuluvaa kuukautta. Albumi tottelee nimeä "Order". Se on seuraaja vuonna 2007 manan mailta esiin raavitulle albumille "The Cold Heart of the Sun". Uusimman pitkäsoittonsa viisihenkinen Maroonin poppoo kävi purkittamassa Klangschmiede Studio E:n tiloissa. Samassa paikassa on musiikkiaan nauhoitellut ainakin Secrets of the Moon ja elokuvamaista metallimusiikkia säveltävä The Vision Bleak.

Lue koko julkaisu…

Dead Shape Figure mukaan Chimairan Euroopan-kiertueelle.

Debyyttilevynsä tänä keväänä julkaiseva helsinkiläinen thrashmetalryhmä Dead Shape Figure (www.deadshapefigure.fi) kohottaa profiiliaan tekemällä kuukauden mittaisen Euroopan-kiertueen yhdessä amerikkalaisen Chimairan, saksalaisen Maroonin ja itävaltalaisen The Sorrown kanssa. Kiertue starttaa 11. maaliskuuta Amsterdamista ja päättyy 10. huhtikuuta Saksan Esseniin. Keikkapäiviä kiertueelle kertyy 27.

DSF:n vokalisti Galzi kertoo tulevasta:

Harvassa ovat ne onnekkaat bändit, jotka pääsevät käytännössä ennen ensimmäistä virallista julkaisuaan tämän kokoluokan rundille messiin. Meidän levy-yhtiömme Dreams Untouched Music ja julkaisija Season Of Mist ovat saaneet keskenään niin uskomattoman toimivat sopimukset aikaiseksi, että tätä ei vielä osaa kuin odottaa erittäin suurella innolla. Vaikka DSF on raapinut keikkoja omatoimisesti Baltiassa ja Suomessa enemmän ja vähemmän, tämä rundi laittaa kyllä joka jätkän miettimään lavapreesensin ja keikkakunnon optimointia tosissaan. Kyseinen rundi otetaan haltuun sillä tapaa että tämä rundi ei jää meidän viimeiseksi vaan ensimmäiseksi. Pitseriakeikat tiukasti takaraivossa

Lue koko julkaisu…

Maroon: (Reach) The Sun.

 • Julkaistiin sunnuntaina 21.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 907 kertaa
 • Bändit:

Maroon-miesten, joita kuvassa viisi kappaletta, promokuva. Miehet seisovat matalakattoisessa huoneessa, jonka seinä ja katto on vihreä. Miehillä yllään mustaa vaatetusta, osalla bändipaitaa. Lähes kaikilla lyhyet hiukset.Kuva: Rudy De Doncker

Saksalainen metalcore-bändi Maroon (www.maroonhate.com) julkaisi muutamia päiviä sitten netissä tämän musiikkivideon kappaleestaan "(Reach) The Sun". Kappale kuullaan yhtyeen uudella Century Media Recordsin kautta Euroopassa julkaistavalla albumilla. Kiekko ilmestyy huomenna maanantaina. Sen nimi on "The Cold Heart of the Sun". Levy äänitettiin rumputulen osalta tanskalaisen Hansen Studioiden tiloissa tunnetun ja arvostetun Jacob Hansenin toimesta, joka samalla hoiti kiekon miksaamisen ja masteroimisen. Maroon äänitti muut instrumentit kotimaassaan Rape Of Harmonies -studioiden suunnalla Ralf Müllerin, Patrick W. Engelin ja Alexander Dietzin avustuksella.

Lue koko julkaisu…

Maroon: "The Cold Heart of the Sun".

 • Julkaistiin sunnuntaina 22.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 933 kertaa
 • Bändit:

Viisihenkinen Maroon-bändin kokoonpano seisoo rivissä jonkinlaisessa kellarissa tai pommisuojassa, jonka seinät paljasta betonia. Miehillä yllään mustat bändipaidat. Osalla pitkät hiukset, yhdellä päässään musta lippis.Kuva: Rudy De Doncker

Saksalainen Maroon (www.maroonhate.com) sai valmiiksi "The Cold Heart of the Sun" -albuminsa, joka voidaan nyt julkaista 22. lokakuuta. Kiekon julkaisusta Euroopan alueella vastaa Century Media Records. Bändi kävi Tanskassa Jacob Hansenin omistamassa Hansen Studioiden tiloissa äänittelemässä kiekon rumpuosuudet. Hansen myös miksasi ja masteroi koko levyn. Mies on tehnyt samoja töitä sellaisille metallibändeille kuin Raunchy, Heaven Shall Burn, Neaera, Fear My Thoughts ja Volbeat. Albumilla kuultavat muut instrumentit ja lauluosuudet hoidettiin saksalaisen Rape Of Harmonies -studion tiloissa yhdessä Ralf Müllerin, Patrick W. Engelin ja Alexander Dietzin avustuksella.

Lue koko julkaisu…

Summer Breeze Festival: Volbeat, Maroon...

 • Julkaistiin sunnuntaina 18.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1245 kertaa
 • Bändit: ,

Volbeat-bändin neljä jäsentä seisovat valkoista taustaa vasten. Miehillä yllään t-paidat ja farkut. Paidoissa on tekstiä ja logoja. Jokaisella miehellä lyhyet hiukset.Volbeat, Maroon ja Impious on vahvistettu tämänvuotiseen Summer Breeze -tapahtuman kokoonpanoon. Summer Breeze -festareita vietetään Saksan Dinkelsbühlissa elokuun 16.–18. päivä. Samaan tapahtumaan on värvätty pari kotimaistakin bändiä, sillä paikalle saapuu mm. Finntroll, Swallow The Sun ja Poisonblack. Tarkempia tietoja festarista löytyy osoitteesta www.summer-breeze.de.

Lue koko julkaisu…