Metallimusiikki.net

Maroon: "The Cold Heart of the Sun".

 • Julkaistiin sunnuntaina 22.07.2007.
 • Luettu 902 kertaa
 • Bändit:

Viisihenkinen Maroon-bändin kokoonpano seisoo rivissä jonkinlaisessa kellarissa tai pommisuojassa, jonka seinät paljasta betonia. Miehillä yllään mustat bändipaidat. Osalla pitkät hiukset, yhdellä päässään musta lippis.Kuva: Rudy De Doncker

Saksalainen Maroon sai valmiiksi “The Cold Heart of the Sun” -albuminsa, joka voidaan nyt julkaista 22. lokakuuta. Kiekon julkaisusta Euroopan alueella vastaa Century Media Records. Bändi kävi Tanskassa Jacob Hansenin omistamassa Hansen Studioiden tiloissa äänittelemässä kiekon rumpuosuudet. Hansen myös miksasi ja masteroi koko levyn. Mies on tehnyt samoja töitä sellaisille metallibändeille kuin Raunchy, Heaven Shall Burn, Neaera, Fear My Thoughts ja Volbeat. Albumilla kuultavat muut instrumentit ja lauluosuudet hoidettiin saksalaisen Rape Of Harmonies -studion tiloissa yhdessä Ralf Müllerin, Patrick W. Engelin ja Alexander Dietzin avustuksella.

“The Cold Heart of the Sun” -albumin kappaleet:

 1. [Reach] The Sun
 2. Only The Sleeper Left The World
 3. Steelbath Your Heart
 4. My Funeral Song
 5. Black Halo!
 6. The Cold Heart Of The Sun
 7. For Those Unseen
 8. As Truth Becomes Vain
 9. The Iron Council
 10. Fear The Most Them Who Protect
 11. Some Goodbyes Are Farewells

Bändi astuu syyskuussa Euroopan-kiertueelle yhdessä As I Lay Dyingin, Darkest Hourin ja Himsan kanssa.

Maroon on:

 • Andre Moraweck (laulu)
 • Sebastian Grund (kitarat)
 • Tom-Eric Moraweck (basso)
 • Nick Wachsmuth (rummut)
 • Sebastian Rieche (kitarat)

Yhtye perustettiin vuonna 1998 alussa. Sen jäsenet ovat vegaaneja ja “streittareita”. Niin sanotun straight edge -elämäntyylin edustajat kannattavat ainakin alkoholista, tupakasta, satunnaisesta seksistä ja huumeiden käytöstä luopumista. Fanaattisimmat “streittarit” kieltäytyvät myös lääkkeistä, kofeiinista ja lihatuotteista.

Sen jälkeen kun bändi oli luonut MCD:n ja split-EP:n yhdessä Self Conquest -nimisen rytmiryhmän kanssa, Maroon laski ihmisten ilmoille esikoisalbuminsa “Antagonist”. Se julkaistiin Euroopasa Alveran Recorsin kautta ja Cataclyst Records toimesta USA:ssa. Debyyttialbumin ilmestymisen jälkeen yhtyeen miehet lähtivät Euroopan-kiertueelle, jota seurasi seikkailua Etelä-Amerikassa ja Japanissa vuonna 2003.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.