Metallimusiikki.net

Dead Shape Figure kiertueelle Iced Earthin ja Evergreyn kanssa

Kuvassa Dead Shape Figure violetin valon hohtaessa taustalta.Kuva: Toni Salminen

Neljättä levyään viimeistelevä Dead Shape Figure lähtee joulukuussa Euroopan-kiertueelle Iced Earthin ja Evergreyn kanssa. Kiertue käsittää seitsemän maata ja on osana Iced Earthin World Dystopia 2012 -turneeta.

Yhtyeen kitaristi Juhani Flinck kommentoi kiertuetta seuraavasti: On todella mahtavaa ja erittäin suuri kunnia saada jälleen kiertää isojen nimien kanssa ja odotamme innolla miten Iced Earth- ja Evergrey-diggarit tulevat reagoimaan musiikkiimme. Kiertue tulee olemaan viides isompi rundimme ja henkilökohtaisesti en malta odottaa että pääsen seuraamaan lavan vierestä herra John Schafferin riffi-ilotulitusta lähietäisyydeltä useamman päivän ajan!

Dead Shape Figure on äänittänyt vielä nimeämätöntä levyään kesän ajan D-Studiolla Klaukkalassa Jarno Hännisen johdolla ja levyn on määrä ilmestyä loppuvuoden aikana kotimaisen Dynamic Artsin kautta. Levyn on tuottanut Samaelista tuttu ja Rotting Christinkin tuottajana tunnettu Xy.

Dead Shape Figurenkin osallistuman Iced Earth -kiertueen World Dystopia Tour 2012 julisteessa näkyy piirroshahmo monsterista, joka irvistelee suurkaupungin keskellä. Kuvassa Iced Earthin, Evergrey, Steel Engravedin ja muiden logoja.
Kuvassa kiertuejuliste.

Dead Shape Figure on:

  • Galzi (laulu)
  • Juhani Flinck (kitara)
  • Silver Ots (kitara)
  • Neissu (basso)
  • Mohkis (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.