Metallimusiikki.net

Sinunko bändisi Kiinaan kiertueelle?

Kolme bändiä lähdössä toukokuun 20. päivä Kiinan-kiertueelle, jossa on tiedossa 19 keikan reissu. Paluu arviolta kuukauden päästä. Kiertue toteutetaan yhteistyössä kiinalaisen tuotantoyhtiön kanssa. Mukaan haetaan neljättä bändiä jolla on aikaa, mielenkintoa ja valuuttaa lähteä mukaan. Reissu aloitetaan Pekingistä ja siirtymät kaupunkien välillä tehdään junalla. Lennot, junamatkat, hotellit ja ruoat maksetaan itse ja keikoista kerätään 60% lipputuloista.

Tuotantoyhtiö hoitaa käytännön asioiden järjestelemisen majapaikkojen varaukset, junalippujen tilaukset,kuljetukset keikkapaikkojen, majapaikkojen ja keikkapaikkojen välillä sekä aikataulun suunnittelun. Läpi kiertueen on mukana Kiinaa sekä Suomea puhuva henkilö. Mahdollisuus ja todenäköistä onkin, että joku 19 keikkapaikan etapista on iso ulkoilmafestari.

Kuluja kertyy jotakuinkin näin per naama:

  • Meno–paluulippu Kiinaan valitulla lentoyhtiöllä 500–700 €
  • Junamatkat 400 €
  • Majoitukset ja ruoat 200 €

Kiinnostuneita tahoja pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse kirjoittamalla viestin osoitteeseen tuhkis80@yahoo.com. Viestiin mukaan linkkiä bändin musiikkiin, biografia jne. tarpeellinen. Kiertueella on jo mukana HC:ta ja black/death metallia soittava yhtye, joten haussa on perinteisempää tai melodisempaa metallia soittava bändi. Viime vuonna Dead Shape Figuren joukkio kävi Kiinassa reissulla. Tuolloin haettiin esiintyjää Imperiumin kautta. Dead Shape Figuren kokemuksista on julkaistu YouTubessa vajaan kolmen minuutin video.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.