Metallimusiikki.net

Dead Shape Figurelta uusi musiikkivideo ja single.

Helsinkiläinen, moderni thrash / deatheri Dead Shape Figure julkaisee toisen, “The Disease Of St. Vitus” -nimisen albuminsa lokakuussa. Julkaisua edeltää single sekä musiikkivideo täyspitkän kappaleesta “Face On The Nails”. Yhtyeen esikoislevy “The Grand Karoshi” ilmestyi vuonna 2008. Vanhoihin kappaleisiin voi tutustua yhtyeen MySpace-sivuilla.

Singlen virallinen julkaisupäivä on 25. elokuuta 2010, jonka jälkeen se on saatavilla kaikista kotimaisista musiikkiliikkeistä — musiikkivideo on kuitenkin jo nyt nähtävissä muun muassa Muzu.tv:stä ja YouTubesta.

Musiikkivideo on tehty yhteistyössä legendaarisen ohjaaja-näyttelijä Jussi Parviaisen ja Heltec-oppilaitoksen kuvausryhmän kanssa. Kuvaukset suoritettiin Helsingissä Teemu Saarilaakson johdolla. Parviaista tullaan kuulemaan myös DSF:n syyskuussa ilmestyvällä pitkäsoitolla, myös muita yhteistyöprojekteja Parviaisen kanssa on vireillä. Viisiminuuttisen musiikkivideon voi käydä katsomassa YouTubesta suoraan täältä.

Bändi paljasti musiikkivideon tekemiseen liittyvistä aikeista tietoja jo huhtikuussa, jolloin videota kerrottiin purkitettavan biisiin “Face On The Nails” Helsingin alueella.

Dead Shape Figure on:

  • Galzi Kallio (laulu)
  • Juhani Ilari Flinck (kitara)
  • Kride Lahti (kitara)
  • Erno Talvitie (basso)
  • Mohkis (rummut)

Yhtye perustettiin vuonna 2003. Dead Shape Figure on uransa varrella soittanut Suomen ja Baltian alueen maissa yli 100 keikkaa. Yhtye listaa yhdeksi mainitsemisen arvoiseksi konsertiksi Ukrainassa yli 4000 kuuntelijan edessä musisoimisen ja samaan aikaan 1000 kilometrin matkan taittamisen, jotta ryhmä pääsi esiintymään 30-henkiselle yleisölle.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.