Metallimusiikki.net

Death Breathin albumi nauhoitettu lähes kokonaan.

  • Julkaistiin torstaina 16.09.2010.
  • Luettu 739 kertaa
  • Bändit:

Death metallia tekevä Death Breath uutisoi äänitelleensä nyt uuden studioalbuminsa kaikilta osin, paitsi lauluraitojen osalta, joihin tullaan paneutumaan seuraavaksi nyt kun kesäajan kiireet ovat mennyttä aikaa. Yhtyeen jäsenet ovat viettäneet viime ajat muiden bändiensä ja projektiensa parissa. Nyt jäsenet aikovat hetkeksi paneutua tämän ruotsalaisyhtyeen musiikin luomiseen. Albumin äänitystyöt ovat olleet käynnissä ainakin viime vuoden elokuusta lähtien. Maaliskuussa 2010 albumia, jolla ei ole vielä nimeä, äänitettiin Deuce Recording Studioilla. Eräitä tulevan kiekon kappaleista voi käydä kuuntelemassa Death Breathin MySpace-sivuilla. Kuunneltavaksi asetetut biisit ovat miksaamattomia.

Vanhan koulukunnan kuolonmetallia tekevä Death Breath ei vielä ole kertonut millä nimellä ja milloin uusi albumi tullaan julkaisemaan. Yhtye tekee selväksi, ettei levyn julkaisemiselle ole asetettu varsinaista deadlinea, vaan teos tuodaan fanien ulottuville kun se tuntuu sopivalta. Alkuvuoden äänityssessioiden jälkeen bändi hehkutti nauhoitelleensa uutukaiselle Death Breath -uransa raskainta ja nopeinta materiaalia.

Death Breath on:

  • Robert Pehrsson (laulu ja kitarat)
  • Scott Carlson (laulu ja basso)
  • Erik Wallin (kitarat)
  • Nicke Andersson (rummut ja kitarat)

Bändin jäsenet ovat tai ovat olleet mukana ennen Death Breathia Runemagickin, Deathwitchin, Nihilistin, Entombedin, Repulsionin ja Mercilessin jäseniä. Lisäksi osa jäsenistä toimii sellaisissa bändeissä, jotka eivät edusta lainkaan metallimusiikkia. Tällaisia bändikytköksiä ovat The Hellacopters ja Thunder Express. Death Breath on toiminut vuodesta 2005 lähtein. Yhtyeen jäsenet kertovat soittavansa death metallia kuudella kitaralla, nelikielisellä bassolla ja rummuilla ilman triggereitä.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.