Metallimusiikki.net

death breath

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen death breath liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin death breath. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin death breath liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Death Breathin albumi nauhoitettu lähes kokonaan.

 • Julkaistiin torstaina 16.09.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 737 kertaa
 • Bändit:

Death metallia tekevä Death Breath (www.deathbreath.se) uutisoi äänitelleensä nyt uuden studioalbuminsa kaikilta osin, paitsi lauluraitojen osalta, joihin tullaan paneutumaan seuraavaksi nyt kun kesäajan kiireet ovat mennyttä aikaa. Yhtyeen jäsenet ovat viettäneet viime ajat muiden bändiensä ja projektiensa parissa. Nyt jäsenet aikovat hetkeksi paneutua tämän ruotsalaisyhtyeen musiikin luomiseen. Albumin äänitystyöt ovat olleet käynnissä ainakin viime vuoden elokuusta lähtien. Maaliskuussa 2010 albumia, jolla ei ole vielä nimeä, äänitettiin Deuce Recording Studioilla. Eräitä tulevan kiekon kappaleista voi käydä kuuntelemassa Death Breathin MySpace-sivuilla. Kuunneltavaksi asetetut biisit ovat miksaamattomia.

Lue koko julkaisu…

Death Breath työstää materiaalia albumia varten.

 • Julkaistiin perjantaina 22.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 950 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen ryhmäkuva Death Breath -bändin jäsenistä, johon kuuluu vain miehiä. Vasemmassa laidassa lippalakkipäinen pitkäletti, keskimmäisenä kitarankaulalle karjuva mies ja oikeassa laidassa kulmien alta katsova herra, jolla viikset ja partaa.Old school death metal

Ruotsalainen os-linjalle uskollinen death metal -projekti Death Breath (www.deathbreath.se), jonka massoihin kuuluu entinen Entombed-rumpali ja biisintekijä Nicke Andersson, uutisoi bändin työstävän tällä hetkellä uutta musiikkia. Mies mainitsee uuden albumin aloitushetken olevan hyvä kun kerran "Let It Stink" -EP on saatu julkaistua. Bändi kaavailee ryhtyvänsä äänittelemään uutta materiaalia jossain vaiheessa tämän vuoden talvea. Uusi albumi sisältää triggeroidut rummut ja biisien sisällöstä aiotaan luoda filosofista… Ehkä. Andersson maalailee näin piruja seinille, mutta ei lupaa albumin suhteen yhtään vielä tässä vaiheessa.

Lue koko julkaisu…

Death Breath: "Let It Stink".

 • Julkaistiin torstaina 08.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 923 kertaa
 • Bändit:

Death Breath -bändin logo mustaa taustaa vasten. Logo on kirjoitettu punaisella värillä ja goottityylisin kirjaimin. Kirjaimissa näkyy vain ääriviivat.Ruotsalainen old-school death metallia soittava Death Breath (www.deathbreath.se), jonka kokoonpanoon kuuluu entinen Entombed-bändin rumpali ja biisintekijä Nicke Andersson, on julkaissut nettisivuillaan tietoja "Let It Stink" -nimisestä minialbumistaan. Bändi ensinnäkin pahoittelee sitä tosiasiaa, että Black Ledge Recordsin kautta julkaistava minialbumi ei ole vielä päässyt näkemään päivänvaloa, lisäksi yhtye paljasti levyn biisilistan. Kiekolla kuultava materiaali on Death Breathin mukaan brutaalia tavaraa.

Lue koko julkaisu…