Metallimusiikki.net

Deathstars osallistuu Rammsteinin kiertueeseen.

Ruotsalainen industrial metallia takova Deathstars varmistaa päässeen osalliseksi saksalaisen kollegansa Rammsteinin Euroopan-kiertueelle. Rammsteinin väki siirtyy marraskuussa kiertämään maita ja mantuja Made in Germany 1995–2011 -kiertueen nimissä. Se tuo bändit myös tänne Suomeen. Keikkaputken jälkipäässä, helmikuussa 2012, Deathstars ja Rammstein nähdään loppuunmyydyllä keikalla Helsingin Hartwall Areenalla. Keikalla Rammstein tarjoaa nähtäväksi uusitun lavashow’n ja aikoo sen yhteydessä esittää 16-vuotisen uransa parhaimpia hittejä. Keikka koetaan keskiviikkona 15. helmikuuta. Se on bändien ainoa keikka Suomessa.

Deathstarsin vokalisti Andreas "Whiplasher Bernadotte" Bergh kertoo olevan tietenkin fantastista päästä esiintymään kiertueella niinkin briljantin bändin kuin Rammsteinin seurassa. Deathstars odottaa pääsevänsä jakamaan eurooppalaisille raakaa, synkkää voimaansa. Sitä ennen metallibändi purkittaa studioalbumin. Yhtye on nyt studiossa nauhoittamassa Nuclear Blast Recordsin kautta julkaistavaa pitkäsoittoaan. Sen ensimmäinen single pullahtanee esiin lokakuun lopussa. Toistaiseksi Deathstarsin tuoreinta tuotantoa edustaa kolmoskiekko "Night Electric Night". Se ilmestyi tammikuussa 2009.

Deathstars on:

  • Andreas "Whiplasher Bernadotte" Bergh (laulu)
  • Emil "Nightmare Industries" Nödtveidt (kitara ja kosketinsoittimet)
  • Eric "Cat Casino" Bäckman (kitara)
  • Jonas "Skinny Disco" Kangur (basso ja taustalaulu)
  • Ole "Bone W. Machine" Öhman (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.