Metallimusiikki.net

rammstein

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen rammstein liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin rammstein. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin rammstein liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Rammsteinin kiertue siirtyi vuoteen 2021: syynä mikäpä muu kuin koronapandemia

 • Julkaistiin perjantaina 26.06.2020.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1496 kertaa
 • Bändit:

Koronaviruspandemia on iskenyt rajusti niin musiikkialalla työskenteleviin kuin musiikin ystäviinkin. Pitkin kevättä musiikkkidiggarit saivat kuulla uutisia keikkojen peruuntumisesta, niin Suomessa kuin ympäri maailman. Keikkoja pääsee kuuntelemaan nyt lähinnä live-streamien välityksellä, pienissä klubeissa ja YouTubessa. Musiikin ystävät voivat toki luukuttaa cd-/ja vinyylilevyjään tai nostalgisoida pelaamalla bändiaiheisia pelejä.

Lue koko julkaisu…

Rammstein: Mein Land.

 • Julkaistiin lauantaina 12.11.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1890 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen kuva miehen kasvoista, jossa silmäluomet suljettuina. Yläosassa lukee "Made In Germany 1995–2011".Julkaistaan 6.12.2011

Saksan Rammstein (www.rammstein.de) julkaisi perjantaina 11. päivä singlebiisinsä tulevan kokoelma-albuminsa "Made in Germany 1995–2011" kappalelistalta. Edustusbiisiksi valittiin "Mein Land". Siihen kuvattiin myös musiikkivideo. Sen voi katsoa tästä artikkelista. Tämän videon ohjasi Jonas Akerlund. Hän on aikaisemminkin tehnyt samoissa merkeissä töitä Rammsteinille. Videon taustalla kuultava singlebiisi on tilattavissa Saksan, Itävallan ja Sveitsin alueella nyt, mutta muu maailma vastaanottaa sen vasta ensi viikon maanantaina. Single ilmestyi neljän biisin kokoisena CD-versiona, seitsentuumaisena vinyylipainoksena kahdella biisillä, joista toinen on aikaisemmin julkaisematon kappale "Vergiss Uns Nicht". Lisäksi singlelle nauhoitettiin remixit BossHossilta ja Mogwailta.

Lue koko julkaisu…

Rammstein: "Mein Land".

 • Julkaistiin perjantaina 28.10.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2167 kertaa
 • Bändit:

Valokuva meren rannalla kävelevistä miehistä, jotka kaikki kantavat samaa suurta surffilautaa. Kuvan yläosassa lukee keltaisella Rammstein.Julkaistaan 14.11.2011

Industriaalimetalliryhmä Rammstein (www.rammstein.de) kertoi keskiviikkona julkaisevansa ensimmäisen singlen kokoelma-albumiltaan "Made in Germany 1995–2011". Sinkku on kappaleesta "Mein Land" ja se aiotaan julkaista kansainvälisesti marraskuun 14. päivä. Rammsteinin kotimaassa, Itävallassa ja Sveitsissä se ilmestyy kolmea päivää aikaisemmin. Kiekko ilmestyy neljän biisin kokoisena CD:nä, sekä seitsentuumaisena vinyylinä, jossa on kaksi biisiä. Nimibiisinsä lisäksi "Mein Land" tarjoaa kuunneltavaksi entuudestaan julkaisemattoman, saksaksi esitetyn "Vergiss Uns Nicht" -biisin. Luvassa on myös pari remixiä eri esittäjiltä. Bändi aikoo ladata kotisivuilleen uuden musiikkivideon 11. marraskuuta singlejulkaisunsa nimikkokappaleesta. Sen ohjasi jälleen kerran Jonas Åkerlund.

Lue koko julkaisu…

Deathstars osallistuu Rammsteinin kiertueeseen.

 • Julkaistiin keskiviikkona 31.08.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1757 kertaa
 • Bändit: ,

Ruotsalainen industrial metallia takova Deathstars (www.deathstars.net) varmistaa päässeen osalliseksi saksalaisen kollegansa Rammsteinin Euroopan-kiertueelle. Rammsteinin väki siirtyy marraskuussa kiertämään maita ja mantuja Made in Germany 1995–2011 -kiertueen nimissä. Se tuo bändit myös tänne Suomeen. Keikkaputken jälkipäässä, helmikuussa 2012, Deathstars ja Rammstein nähdään loppuunmyydyllä keikalla Helsingin Hartwall Areenalla. Keikalla Rammstein tarjoaa nähtäväksi uusitun lavashow’n ja aikoo sen yhteydessä esittää 16-vuotisen uransa parhaimpia hittejä. Keikka koetaan keskiviikkona 15. helmikuuta. Se on bändien ainoa keikka Suomessa.

Lue koko julkaisu…

Rammsteinilta kokoelmalevy syksyllä.

 • Julkaistiin lauantaina 18.06.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1538 kertaa
 • Bändit:

Berliiniläinen industrial metal -yhtye Rammstein (www.rammstein.de) tiedottaa 16-vuotisen uransa massiivisimpia hittiviisuja sisällytettävän myöhemmin syksyllä starttaavan kiertueen yhteydessä julkaistavalle kokoelma-albumille. Albumi sai nimekseen "Made In Germany 1995–2011", joka on myös marraskuussa käynnistyvän Euroopan-kiertueen nimi. Kokoelmalle sisällytetään kuusipäisen Rammsteinin uran 20 merkittävintä kappaletta, sekä yksi aivan uusi biisi, sekä koko yhtyeen uran musiikkivideokatalogi. Tämä on ensimmäinen kerta kun Rammsteinin kaikki videoklipit ahdetaan CD:lle ja DVD:lle.

Lue koko julkaisu…

Rammsteinilta kokoelma-albumi.

 • Julkaistiin maanantaina 20.12.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1817 kertaa
 • Bändit:

Saksalainen industrial metallia tekevä Rammstein (www.rammstein.com) aikoo tuoda ensi vuoden aikana kauppoihin uransa ensimmäisen oikean kokoelma-albumin. Vuonna 1994 uransa aloittanut metallibändi on aikaisemmin tehnyt samansuuntaisen tempauksen vuoden 1998 aikana keräämällä siihenastisen uransa varrella julkaisemat singlebiisit "Original Single Kollektion" -kiekon sisälle. Parhaita Rammstein-biisejä sisältävät kokoelma-albumi ilmestyy huhtikuussa 2011. Sen soittolistalla kuullaan ainakin kaksi biisiä, joita ei ole aikaisemmin julkaistu muita väyliä pitkin. Tämän teoksen ohessa Rammstein tulee, ainakin basisti Oliver "Ollie" Riedelin mukaan, julkaisemaan myöhemmin live-DVD:n.

Lue koko julkaisu…

Turun Nuoren Teatterin 1827 Infernal Musical.

Perjantaina 21.1.2011 saa ensi-iltansa maailman ensimmäinen Turun vuoden 1827 tuhoisasta tulipalosta kertova hevimusikaali. Tämän ainutlaatuisen produktion toteuttaa Turun Nuori Teatteri, ja se on osa Turun vuoden 2011 Euroopan kulttuuripääkaupunkivuoden ohjelmaa.

Turun Nuori Teatteri haki alkuvuonna tanssivia, laulavia ja näytteleviä nuoria mukaan maailman ensimmäiseen Turun palosta kertovaan hevimusikaalin 1827 Infernal Musical. Koe-esiintymisten perusteella mukaan valittiin 35 lahjakasta ja monitaitoista nuorta; iältään nuoret ovat 12–26-vuotiaita. Avoimen haun kautta löytyivät myös musikaalin viisihenkisen bändin soittajat. Nyt harjoitukset ovat edenneet siihen vaiheeseen, että roolijaot on tehty.

Lue koko julkaisu…

Rammstein: Ich Tu Dir Weh.

 • Julkaistiin tiistaina 22.12.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 4809 kertaa
 • Bändit:

Rammsteinin albumin "Liebe ist Für Alle Da" kannessa näkyy musta pohjaväri ja sen keskellä valokuva mustiin pukeutuneista muusikoisat kerääntyneenä punaisen pöydän äärelle tutkimaan alastoman naisen vartaloa ja sahaamaan sitä. Kuvan yläosassa vaaleankeltaJulkaistiin 16.10.2009

Tunnetuimpiin saksalaisiin metallibändeihin luettava Rammstein (www.rammstein.de) julkaisi syyskuussa kohua herättäneen musiikkivideon kappaleestaan "Pussy", jonka sisältämä graafinen aineisto vei jälleen soveliaisuuden raja-aitoja taaemmas horisonttiin. Nyt industrial metallia kilkattava yhtye tarjoaa jälleen audiovisuaalista ulosantia "Ich Tu Dir Weh" -musiikkivideon muodossa. Biisin nimi on saksaa ja suomeksi se on "Minä Aion Satuttaa Sinua". Kappale on järjestyksessä toinen singlelohkaisu Rammsteinin uusimmalta pitkäsoitolta, albumilta "Liebe ist für alle da", joka ilmestyi lokakuun puolen välin tienoilla.

Lue koko julkaisu…

Rammsteinin uudesta albumista dildoversio.

 • Julkaistiin sunnuntaina 18.10.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1934 kertaa
 • Bändit:

Rammsteinin dildopaketin kotelointi on alumiinia. Kotelon sisällä on yhtyeen logo valkoisella värillä mustaa pohjaväriä vasten. Paketissa sisällä useita vaaleanpunaisia dildoja ja käsiraudat, Rammsteinin uusi albumi, sekä maila.Julkaistiin 16.10.2009

Kaksi päivää sitten uuden studioalbuminsa julkaissut Rammstein (www.rammstein.de) julkaisi juuri levystään erikoisimman mahdollisen erikoisversion, joka on suunnattu erityisesti bändin naispuolisille faneille. Saksalaisyhtyeen tuliterä "Liebe ist für Alle da" julkaisiin nimittäin seksileluilla varustettuna versiona. Sekstetin kuudella dildolla ja käsiraudoilla sun muulla rekvisiitalla täytetty koteloversio sisältää 11 biisiä syöneen studioalbumin ja tuubin liukuvoidetta. Dildopaketti on koteloitu taatusti huomiota herättävään alumiinisalkkuun.

Tietyn teeman ympärillä pyörivä "Liebe ist für Alle da" sisältää kansainvälisesti suurta kohua herättäneen musiikkivideon "Pussy"-kappaleesta, jota Metallimusiikki.netinkin videoarkistossa on toistettu yli 14 000 kertaa.

Lue koko julkaisu…

Rammstein: Pussy.

 • Julkaistiin tiistaina 22.09.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 59044 kertaa
 • Bändit:

Rammsteinin albumin "Liebe ist Für Alle Da" kannessa näkyy musta pohjaväri ja sen keskellä valokuva mustiin pukeutuneista muusikoisat kerääntyneenä punaisen pöydän äärelle tutkimaan alastoman naisen vartaloa ja sahaamaan sitä. Kuvan yläosassa vaaleankeltaJulkaistaan 16.10.2009

Viime päivinä suureksi nettihitiksi muodostunut musiikkivideo "Pussy"-biisiin on saksalaisen industrial metallia mättävän Rammstein (www.rammstein.de) -yhtyeen uusin videoleike ja ensimmäinen sellainen yhtyeen tulevalta studioalbumilta. Tämä musiikkivideo sisältää alastonkohtauksia ja sukupuolista kanssakäymistä, joten se ei sovellu herkimmille eikä nuorimmille katsojille. Bändin uusin albumi on nimeltään "Liebe ist Für Alle Da", jonka metallikööri tulee julkaisemaan 16. lokakuuta. Albumin nimi on suomeksi käännettynä "Rakkaus Kuuluu Kaikille". Se on Rammsteinin järjestyksessä kuudes pitkäsoitto ja seuraaja vuonna 2005 ilmestyneelle "Rosenrot"-kiekolle.

Lue koko julkaisu…

Rammsteinilta "Pussy"-single.

 • Julkaistiin maanantaina 07.09.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 3805 kertaa
 • Bändit:

Berliinin Rammstein (www.rammstein.de) nimittää ensimmäistä singleään tulevalta albumiltaan sanalla "Pussy". Englanninkielinen biisi on ensimmäinen lohkaisu yhtyeen tulevalta albumilta — ensimmäiseltä albumilta neljään vuoteen. Biisi ilmestyy perjantaina 18. päivä kuluvaa kuukautta. Single on yhtyeen mukaan testosteronipitoinen tekele, joka herättää kuuntelijassaan eläimellisen puolensa. Kappale on satiirinomainen kertomus seksiturismista Saksassa. "Pussy" julkaistaan singlenä yhdessä B-puolena toimivan kappaleen "Rammlied" kanssa. Lisäksi lähitulevaisuudessa Rammsteinilta ilmestyy uusi musiikkivideo, jonka ohjaajana toimi elokuvia musiikkivideoiden ohessa ohjannut ruotsalainen Jonas Åkerlund. Toistaiseksi ei ole tiedossa sitä, kuvattiinko musiikkivideo singlen nimikkokappaleesta vai jostakin muusta albumin biisistä. Varsinainen studioalbumi julkaistaan lokakuussa.

Lue koko julkaisu…

Rammstein miksausvaiheessa.

 • Julkaistiin sunnuntaina 22.03.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1405 kertaa
 • Bändit:

Vuodesta 1994 toiminut Rammstein (www.rammstein.com) on nyt vienyt uuden albuminsa kappaleiden nauhoitustyöt päätökseen. Seuraavaksi on luvassa levyn miksaaminen, joka alkaa välittömästi, ja joak tulee jatkumaan ainakin 6–8 viikkoa. Kiekko tullaan julkaisemaan kuluvan vuoden kesällä tai syksyllä. Ennen pitkäsoiton saapumista tähän maailmaan, Rammstein tullee julkaisemaan ainakin yhden singlen keväällä. Saksalaisyhtye kertoi aikaisemmin sisällyttäneensä uuden albumin äänimaailmaan jousisoitinten ja kuorojen sulosäveliä. Huhtikuun alussa kiekon nauhoittamisen ohessa yhtye haku tukea Sven Helbirgiltä, joka on erikoistunut sovittamaan orkestraalisia osuuksia musiikkiin.

Lue koko julkaisu…

Rammstein miksaa 6–8 viikkoa.

 • Julkaistiin perjantaina 20.02.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1575 kertaa
 • Bändit:

Industrial metal -kopla Rammstein (www.rammstein.com) kielii vieneensä taannoin uuden studioalbumin nauhoittamisessa ensimmäisen työvaiheen päätökseen. Seuraavaksi ryhmä viimeistelee äänitysurakan, jonka jälkeen kaikki kappaleet kipataan miksattavaksi. Ennen miksausta bändin jäsenet aikovat päättää tullaanko kiekon kappaleissa käyttämään orkestraalisia osuuksia, kuten jousisoittimia ja kuorolaulajia. Orkestraalisten osuuksien sovitushommista yhtye neuvotteli Sven Helbigin aknssa viime viikon puolella. Äänimaailman hiomisen lisäksi Rammsteinin joukot virittävät vielä biisiensä sanoituksia. Bändi odottaa kovasti, että levy saadaan vihdoinkin miksattavaksi. Miksauksen on tarkoitus käynnistyä maaliskuun puolen välin maissa ja päättyä sen jälkeen 6–8 viikon kuluttua.

Lue koko julkaisu…

Rammsteinilta albumi syksyllä 2009.

 • Julkaistiin lauantaina 27.12.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1249 kertaa
 • Bändit:

Industrial metallia soittava Rammstein (www.rammstein.de) uutisoi tehneensä seitsemän viikon ajan töitä studiossa nauhoitellen uutta studioalbumiaan. Äänityssessioiden ensimmäinen osa päättyi alkuviikosta. Bändi siirtyi sen jälkeen lomaa viettämään ja tulee palaamaan sorvin ääreen ensi vuoden alussa. Rammstein aikoo julkaista seuraavan albuminsa, jonka nimeä ei ole vielä tiedossa, mutta jonka työnimeksi on paljastettu "Album 6", ensi vuoden syksyllä. Tähän mennessä saksalaisyhtye on purkittanut osan lauluraidoista ja kaikki rumpu-, kitara- ja bassoraidat. Rammstein päätti albuminsa esituotantovaiheen marraskuun alussa Berliinissä. Sen jälkeen miehistö ryhtyi valmistautumaan Los Angelesiin siirtymistä, jossa rumpuraidat nauhoitettiin pellinpaukuttaja Christoph Schneiderin ja tuottaja Jacob Hellnerin yhdessä tuotantotiimin kanssa. Valtaosa albumin tähänastisista ääniraidoista nauhoitettiin lähellä San Franciscoa, josta bändi vuokrasi runsaasti studioaikaa levyttämistä varten.

Lue koko julkaisu…

Rammstein: Stripped.

 • Julkaistiin torstaina 27.12.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1519 kertaa
 • Bändit:

Kuusi tummanpuhuvaa Rammstein-bändin miesjäsentä seisoo rivissä nurmikolla. Taustalla pensasaitaa ja varjoja. Oikeanpuoleinen mies kääntynyt selin muihin nähden. Kaikilla lyhyet hiukset.Kuva: Kasskara

Saksalainen industrial metallia luova Rammstein (www.rammstein.de) teki tämän musiikkivideon cover-kappaleena "Stripped"-biisistä, joka on alunperin Depeche Moden luoma värssy. Biisi ilmestyi vuonna 1998 julkaistulla "Stripped"-singlellä, joka sisältää lukuisia remix-versioita nimikkokappaleesta, sekä yhden Berliinissä vuonna 1996 tehdystä live-esiintymisestä taltioidun biisin. Tämä kappale kuullaan myös kokoelmalevyllä "For The Masses", joka on tribuuttijulkaisu Depeche Modelle. Rammsteinin uran varrella ei ole laulettu turhan paljon biisejä kokonaan englanniksi, joten "Stripped" on harvinaista herkkua.

"Stripped"-musiikkivideo tarjoaa mustavalkoista videokuvaa ihmisvartaloista, johon biisin nimikin viittaa. Videolla on kestoa hieman yli neljä minuuttia.

Lue koko julkaisu…

Rammstein: Du Hast.

 • Julkaistiin lauantaina 24.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1798 kertaa
 • Bändit:

Kuusi tummanpuhuvaa Rammstein-bändin miesjäsentä seisoo rivissä nurmikolla. Taustalla pensasaitaa ja varjoja. Oikeanpuoleinen mies kääntynyt selin muihin nähden. Kaikilla lyhyet hiukset.Kuva: Kasskara

Saksalainen industrial metal -poppoo Rammstein (www.rammstein.com) julkaisi aikoinaan tämän suositun kappaleensa "Sehnsucht"-nimiseltä albumiltaan, joka tarkoittaa suomeksi sanaa "Kaipuu". Albumi on bändin toinen pitkäsoitto. Se ilmestyi ihmiskunnan kouriin kymmenen vuotta sitten, vuoden 1997 aikoihin. Biisejä levyltä löytyy yhteensä 11 kappaletta, joista levyn avausraitana on kiekon nimikkobiisi. Soittoaikaa levyltä löytyy 52 minuuttia. "Du hast" on menevä musiikkivideo. Se on samalla albumilta "Sehnsucht" lohkaistu single. Samaiselta levyltä riipaistiin aikoinaan myös "Engel"-single.

Lue koko julkaisu…

Ruoska: Epilogi.

 • Julkaistiin tiistaina 16.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1787 kertaa
 • Bändit: ,

Ruoska-bändin jäsen makaa naama sinisenä ja mustelmilla silmät ummessa pöpelikössä.Ruoska on Juvalta

Industrial metallia mättävä Ruoska (www.ruoska.net) on joutunut jo kauan verratuksi ja rinnastetuksi saksalaiseen Rammstein-ryhmään. Ei välttämättä ihan syyttä suotta. Ruoska on toiminut vuodesta 2002. Se julkaisi esikoisalbuminsa, nimeltään "Kuori", samana vuonna. Tämä "Epilogi" kuullaan esikoisella. Bändiltä on tähän mennessä ilmestynyt jo neljä pitkäsoittoa ja nyt viides on työn alla. Ruoska ruoskii riekaletta studiotiloissa — kiekko on tarkoitus julkaista jossain vaiheessa vuoden 2008 aikana. Nippelitietoa janoavien vuoksi vielä seuraavaa:

 • Ruoska laulaa suomeksi.
 • Rammstein taas pääosin saksaksi.
 • Ruoska perustettiin vuonna 2002.
 • Rammstein taas heräsi vuoden 1994 aikoihin.

Lue koko julkaisu…

Emigrate: My World.

 • Julkaistiin keskiviikkona 22.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1365 kertaa
 • Bändit: ,

Mustavalkoinen valokuva Emigrate-bändin keulahahmona toimivasta Richard Kruspesta, jolla on yllään mustat vaatteet ja päässään lyhyet mustat hiukset. Mies seisoo tummaa rapautunutta tiiliseinää vasten, joka on laidoilta varjojen peittämä.Industrial metallia

Saksalaisen Rammstein-ryhmän kitaristina toimivan Richard Z. Kruspen oma sivuprojekti, Emigrate (www.emigrate.eu) julkaisi netissä uuden musiikkivideon kappaleestaan "My World". Kyseinen biisi kuullaan yhtyeen tulevalla debyyttialbumilla, jonka nimeksi bändi risti innovatiivisesti "Emigrate". Kiekko julkaistaan kuluvan kuukauden 31. päivä.

Yhtyeen tarina alkoi vuoden 2005 puolella Kruspen sivuprojektina. Sama mies on aikoinaan ollut perustamassa myös Rammsteinia. Kun viimeksi mainittu päätti pitää vuoden ajan taukoa keikkailusta ja uuden musiikin työstämisestä, päätti Richard käyttää luppoajan hyödyksi ja juntata pystyyn uuden rytmiryhmän. Mies on useissa bändihaastatteluissa maininnut idean tästä yhtyeestä syntyneen jo Rammsteinin "Mutter"-albumin aikakaudella.

Lue koko julkaisu…

Rammstein julkaisee "Völkerball"-DVD:n marraskuussa.

 • Julkaistiin keskiviikkona 11.10.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1588 kertaa
 • Bändit:

Saksalainen industrial metallia soittava Rammstein (www.rammstein.com) julkaisee marraskuun 17. päivä "Völkerball"-DVD:n. "Völkerball" sisältää runsaasti materiaalia, kuten esimerkiksi lähes kolmen tunnin verran live-keikoilta nauhoitettua materiaalia.

Lue koko julkaisu…