Metallimusiikki.net

Rammstein: Pussy.

 • Julkaistiin tiistaina 22.09.2009.
 • Luettu 58597 kertaa
 • Bändit:

Rammsteinin albumin "Liebe ist Für Alle Da" kannessa näkyy musta pohjaväri ja sen keskellä valokuva mustiin pukeutuneista muusikoisat kerääntyneenä punaisen pöydän äärelle tutkimaan alastoman naisen vartaloa ja sahaamaan sitä. Kuvan yläosassa vaaleankeltaJulkaistaan 16.10.2009

Viime päivinä suureksi nettihitiksi muodostunut musiikkivideo “Pussy”-biisiin on saksalaisen industrial metallia mättävän Rammstein -yhtyeen uusin videoleike ja ensimmäinen sellainen yhtyeen tulevalta studioalbumilta. Tämä musiikkivideo sisältää alastonkohtauksia ja sukupuolista kanssakäymistä, joten se ei sovellu herkimmille eikä nuorimmille katsojille. Bändin uusin albumi on nimeltään “Liebe ist Für Alle Da“, jonka metallikööri tulee julkaisemaan 16. lokakuuta. Albumin nimi on suomeksi käännettynä “Rakkaus Kuuluu Kaikille”. Se on Rammsteinin järjestyksessä kuudes pitkäsoitto ja seuraaja vuonna 2005 ilmestyneelle “Rosenrot”-kiekolle.

Tämän alla näkyvän musiikkivideon “Pussy”-biisiin ohjasi ruotsalainen Jonas Åkerlund. Hän on aikaisemmin tehnyt samoissa merkeissä töitä ainakin Metallican, Satyriconin, Madonnan ja The Prodigyn kanssa. Rammsteinin “Pussy” on yhtyeen ensimmäinen single tulevalt albumilta. Tämä videoleike julkaistiin suurelle yleisölle viime viikon perjantaina, eli 18. syyskuuta. Bändi julkaisi jopa oman nettisivuston tätä musiikkivideota varten. “Pussy” on bändin mukaan suuri aalto testosteronia ja siinä yritetään näyttää mitkä seikat tekevät ihmisestä petoeläimen. “Pussy”-single julkaistiin kahden kappaleen digipakina varustettuna B-puolen biisillä “Rammlied”. Rammsteinin kitaristina toimiva Paul Landers kertoi hiljattain medialle, että kiekolta tultaneen julkaisemaan seuraavaksi single kappaleesta “Ich tu dir Weh”.

Musiikikkivideo sisältää sellaista graafista aineistoa ja kielenkäyttöä, joka sopii vain täysi-ikäisen yleisön silmille.

Yhtye kieli aikaisemmin tarjoavansa uudella studio-opuksellaan yhteensä 11 biisiä. Albumille päätyneet biisit nauhoitettiin Yhdysvalloissa ja miksattiin Ruotsin pääkaupungissa Tukholmassa. Albumi julkaistaan täällä Euroopan alueella 16. lokakuuta ja neljää päivää myöhemmin myös yhdysvaltalaiselle fanikunnalle. Sellaiset viisut, jotka eivät päätyneet levyn kappalelistalle, tullaan julkaisemaan singlelohkaisujen B-puolina. Albumista tullaan lisäksi julkaisemaan sellainen spesiaalipainos, joka sisältää yhteensä viisi bonusvärssyä.

“Liebe ist Für Alle Da” -albumin kappaleet:

 1. Rammlied
 2. Ich tu dir Weh
 3. Waidmanns Heil
 4. Haifisch
 5. B********”
 6. Frühling in Paris
 7. Wiener Blut
 8. Pussy
 9. Liebe ist für alle da
 10. Mehr
 11. Roter Sand

Rammstein on:

 • Till Lindemann (laulu)
 • Richard Kruspe (kitara)
 • Paul Landers (kitara)
 • Christian Lorenz (kosketinsoittimet)
 • Oliver Riedel (basso)
 • Christoph Schneider (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.