Metallimusiikki.net

Rammstein: Stripped.

 • Julkaistiin torstaina 27.12.2007.
 • Luettu 1366 kertaa
 • Bändit:

Kuusi tummanpuhuvaa Rammstein-bändin miesjäsentä seisoo rivissä nurmikolla. Taustalla pensasaitaa ja varjoja. Oikeanpuoleinen mies kääntynyt selin muihin nähden. Kaikilla lyhyet hiukset.Kuva: Kasskara

Saksalainen industrial metallia luova Rammstein teki tämän musiikkivideon cover-kappaleena “Stripped”-biisistä, joka on alunperin Depeche Moden luoma värssy. Biisi ilmestyi vuonna 1998 julkaistulla “Stripped”-singlellä, joka sisältää lukuisia remix-versioita nimikkokappaleesta, sekä yhden Berliinissä vuonna 1996 tehdystä live-esiintymisestä taltioidun biisin. Tämä kappale kuullaan myös kokoelmalevyllä “For The Masses”, joka on tribuuttijulkaisu Depeche Modelle. Rammsteinin uran varrella ei ole laulettu turhan paljon biisejä kokonaan englanniksi, joten “Stripped” on harvinaista herkkua.

“Stripped”-musiikkivideo tarjoaa mustavalkoista videokuvaa ihmisvartaloista, johon biisin nimikin viittaa. Videolla on kestoa hieman yli neljä minuuttia.

Bändi kertoi kuluvan vuoden heinäkuussa, että huhujen mukaan Till Lindemann olisi hylkäämässä yhtyeen, mutta että tämä väite ei missään nimessä pidä paikkaansa. Laulaja Lindemann ei jätä yhtyettä, eikä myöskään kukaan muukaan Rammsteinin jäsen ole yhtyeestä poistumassa.

“Stripped”-singlen kappaleet:

 1. Stripped
 2. Stripped (Psilonaut Mix)
 3. Stripped (Heavy Mental Mix)
 4. Stripped (Tribute to Düsseldorf Mix)
 5. Stripped (FKK Mix)
 6. Wollt ihr das Bett in Flammen sehen? (live)

Rammstein on:

 • Till Lindemann (laulu) *_Richard Kruspe_ (kitara)
 • Paul Landers (kitara)
 • Oliver Riedel (basso)
 • Christian Lorenz (koskettimet)
 • Christoph Schneider (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.