Metallimusiikki.net

Rammstein: Mein Land.

 • Julkaistiin lauantaina 12.11.2011.
 • Luettu 1619 kertaa
 • Bändit:

Harmaasävyinen kuva miehen kasvoista, jossa silmäluomet suljettuina. Yläosassa lukee "Made In Germany 1995–2011".Julkaistaan 6.12.2011

Saksan Rammstein julkaisi perjantaina 11. päivä singlebiisinsä tulevan kokoelma-albuminsa "Made in Germany 1995–2011" kappalelistalta. Edustusbiisiksi valittiin "Mein Land". Siihen kuvattiin myös musiikkivideo. Sen voi katsoa tästä artikkelista. Tämän videon ohjasi Jonas Akerlund. Hän on aikaisemminkin tehnyt samoissa merkeissä töitä Rammsteinille. Videon taustalla kuultava singlebiisi on tilattavissa Saksan, Itävallan ja Sveitsin alueella nyt, mutta muu maailma vastaanottaa sen vasta ensi viikon maanantaina. Single ilmestyi neljän biisin kokoisena CD-versiona, seitsentuumaisena vinyylipainoksena kahdella biisillä, joista toinen on aikaisemmin julkaisematon kappale "Vergiss Uns Nicht". Lisäksi singlelle nauhoitettiin remixit BossHossilta ja Mogwailta.

Rammsteinin "Mein Land" -single edustaa joulukuun 6. päivä ilmestyvän "Made in Germany 1995–2011" -kokoelman uutta materiaalipuolta. Kokoelmalla kuullaan toki valtaosa vanhaa materiaalia. Lätty ilmestyy kolmena eri painoksena, joista Super Deluxe Edition on kattavin. Se sisältää bändin parhaiden biisien levyjen lisäksi parhaimpia remixejä, kolme DVD-levyllistä materiaalia ja 240-sivuisen kirjasen. Erikoisversio paketoidaan metallikoteloon.

Bändi nähdään Suomessa seuraavan kerran ensi vuoden helmikuussa, kun ryhmä rantautuu Hartwall Areenalle Helsinkiin 15.2.2012. Keikka on osa Rammsteinin Euroopan-kiertueen jälkimmäistä osaa, joka kattaa Suomen lisäksi keikkailua muun muassa Liettuassa, Venäjällä, Ruotsissa, Norjassa, Oslossa.

"Made in Germany 1995–2011" -kokoelman kappaleet:

 1. Engel
 2. Links 2-3-4
 3. Keine Lust
 4. Mein Teil
 5. Du hast
 6. Du riechst so gut
 7. Ich will
 8. Mein Herz Brennt
 9. Mutter
 10. Pussy
 11. Rosenrot
 12. Haifisch
 13. Amerika
 14. Sonne
 15. Ohne dich
 16. Mein Land

Rammstein on:

 • Till Lindemann (laulu)
 • Richard Z. Kruspe (kitara ja taustalaulu)
 • Paul H. Landers (kitara ja taustalaulu)
 • Christian "Flake" Lorenz (kosketinsoittimet)
 • Oliver "Ollie" Riedel (basso)
 • Christoph "Doom" Schneider (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.