Metallimusiikki.net

Rammsteinilta kokoelma-albumi.

  • Julkaistiin maanantaina 20.12.2010.
  • Luettu 1559 kertaa
  • Bändit:

Saksalainen industrial metallia tekevä Rammstein aikoo tuoda ensi vuoden aikana kauppoihin uransa ensimmäisen oikean kokoelma-albumin. Vuonna 1994 uransa aloittanut metallibändi on aikaisemmin tehnyt samansuuntaisen tempauksen vuoden 1998 aikana keräämällä siihenastisen uransa varrella julkaisemat singlebiisit “Original Single Kollektion” -kiekon sisälle. Parhaita Rammstein-biisejä sisältävät kokoelma-albumi ilmestyy huhtikuussa 2011. Sen soittolistalla kuullaan ainakin kaksi biisiä, joita ei ole aikaisemmin julkaistu muita väyliä pitkin. Tämän teoksen ohessa Rammstein tulee, ainakin basisti Oliver “Ollie” Riedelin mukaan, julkaisemaan myöhemmin live-DVD:n.

Berliiniläisyhtye on nauhoittanut uransa tuoreimpia konsertteja Yhdysvalloissa ja Kanadassa live-DVD:tä varten. Taltioidut keikat ovat New Yorkista ja Montrealista. Kuusikko on uransa varrella soittanut vain harvakseltaan Yhdysvalloissa. Rammsteinin ensimmäinen keikka Yhdysvaltojen maaperällä 10 vuoteen koettiin 11.12.2010. Yhtyeen ensimmäinen jenkkikiertue koettiin vuonna 1998 ja tuolloin bändi soitti järjestyksessä toisen studioalbuminsa biisejä, kuten kappaleen “Du Hast”.

Rammsteinin toistaiseksi uusin albumi on “Liebe Ist Für Alle Da”. Se on menestynyt myös Amerikan markkinoilla. Albumilta lohkaistiin syyskuussa 2009 hittisingle, musiikkivideoksikin kuvattu “Pussy“. Yksin Metallimusiikki.netissä tätä musiikkivideota on katseltu tähän mennessä yli 40 000 kertaa. Kiekon toiseksi singleksi valittiin kappale “Ich tu dir weh” ja kolmanneksi “Haifisch”.

Aikaisemmin kuluvana vuonna Rammstein on tehnyt kiertueen Latinalaisessa Amerikassa. Latinalaisen Amerikan alueella bändi soitti marras–joulukuun aikana viisi keikkaa. Bändi soitti tuolloin Chilessä, Argentiinassa, Brasiliassa, Kolumbiassa ja Meksikossa.

Rammstein on:

  • Till Lindemann (laulu)
  • Paul Landers (kitarat)
  • Richard Z. Kruspe (kitara)
  • Oliver Riedel (basso)
  • Christoph Schneider (rummut)
  • Flake Lorenz (kosketinsoittimet)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.