Metallimusiikki.net

Rammsteinilta "Pussy"-single.

 • Julkaistiin maanantaina 07.09.2009.
 • Luettu 3471 kertaa
 • Bändit:

Berliinin Rammstein nimittää ensimmäistä singleään tulevalta albumiltaan sanalla “Pussy”. Englanninkielinen biisi on ensimmäinen lohkaisu yhtyeen tulevalta albumilta — ensimmäiseltä albumilta neljään vuoteen. Biisi ilmestyy perjantaina 18. päivä kuluvaa kuukautta. Single on yhtyeen mukaan testosteronipitoinen tekele, joka herättää kuuntelijassaan eläimellisen puolensa. Kappale on satiirinomainen kertomus seksiturismista Saksassa. “Pussy” julkaistaan singlenä yhdessä B-puolena toimivan kappaleen “Rammlied” kanssa. Lisäksi lähitulevaisuudessa Rammsteinilta ilmestyy uusi musiikkivideo, jonka ohjaajana toimi elokuvia musiikkivideoiden ohessa ohjannut ruotsalainen Jonas Åkerlund. Toistaiseksi ei ole tiedossa sitä, kuvattiinko musiikkivideo singlen nimikkokappaleesta vai jostakin muusta albumin biisistä. Varsinainen studioalbumi julkaistaan lokakuussa.

Rammsteinin “Pussy” on ensimmäinen maistiainen tulevalta 11 biisiä käsittävältä albumilta. Seuraavaksi singlelohkaisuksi on povattu biisiä “Ich Tu Dir Weh”, mutta tätä tietoa ei ole vielä varmistettu. Pitkäsoitto sai nimekseen saksankielisen lausuhduksen “Liebe Ist Für Alle Da”, joka on vapaasti suomennettuna “Rakkaus On Kaikille”. Levynsä äänityshommat bändi vei päätökseen kesällä. Levyn miksausvaihe päättyi 4. elokuuta Tukholmassa ja samaan aikaan bändi kertoi myös kuvaamastaan musiikkivideosta.

“Liebe Ist Für Alle Da” -albumin kappaleet:

 1. Rammlied
 2. Ich Tu Dir Weh
 3. Waidmanns Heil
 4. Haifisch
 5. B******
 6. Frühling In Paris
 7. Wiener Blut
 8. Pussy
 9. Liebe Ist Für Alle Da
 10. Mehr
 11. Roter Sand

Elokuun alussa bändi ilmoitti aikovansa soittaa ensi vuoden keväällä kahdeksan konserttia kotimaassaan Saksassa. Rammstein nähdään Dresdenissä, Erfurtissa, Chemnitzissä, Dortmundissa, Mannheimissä ja Kielissä. Kaikkien näiden esiintymisten pääsypiletit myydään yksinoikeudella bändin oman nettikaupan kautta.

Rammstein on:

 • Till Lindemann (laulu)
 • Richard Z. Kruspe (kitara ja taustalaulu)
 • Paul H. Landers (kitara ja taustalaulu)
 • Christian “Flake” Lorenz (kosketinsoittimet)
 • Oliver “Ollie” Riedel (basso)
 • Christoph “Doom” Schneider (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.