Metallimusiikki.net

Dekadentilta "Black Love" -single.

 • Julkaistiin perjantaina 11.02.2011.
 • Luettu 776 kertaa
 • Bändit:

Musta pohjaväri ja sen päällä tummanharmaalla jonkinlaisia abstrakteja, demonimaisia hahmoja. Niiden päällä lukee vitivalkoisella värillä Dekadent koristeellisella fontilla. Bändinimen alla lukee "Black Love".Julkaistaan 11.2.2011

Slovenialainen Dekadent tuo maaliskuun 4. päivä esiin odotetun uuden studiosoittonsa. Se, kuten uusi singlekin, ilmestyy G-Recordsin ja Rough Traden yhteisvoimin. Albumilta lohkaistava single on nimeltään “Black Love” eikä tätä biisiä kuulla lainkaan pitkäsoiton kappalelistalla. Black metal -bändi julkaisee singlen digitaalisen musiikin puodeissa tänään perjantaina. Se nauhoitettiin samaan aikaan kuin muutkin uuden “Venera: Trial & Tribulation” -levyn kappaleet, mutta syystä tai toisesta se ei sisälly albumin soittolistalle. Albumilevy oli tarkoitus julkaista jo viime vuoden syksyllä Pentacle Musicin kautta. Selittämättömästä syystä sen julkaisua on lykätty kuukausikaupalla.

“Black Love” -singlen nimikkoraidassa kuullaan laulajana naispuolista Mojca Simciciä. Maaliskuun alussa ilmestyvä “Venera: Trial & Tribulation” on slovenialaisyhtyeen järjestyksessä kolmas albumi. Sen luomistyö on vienyt useita kuukausia, joiden varrella ryhmän bändikokoonpano on jonkin verran muuttunut. Lokakuussa 2008 yhtyeen basisti Andrej Bohnec poistui riveistä ja tilalle kiinnitettiin Neurotechin sekä Sinbolic-bändin joukoista tuttu soittaja Naur.

“Venera: Trial & Tribulation” -albumin kappaleet:

 1. The Wound
 2. Thralldom Decree
 3. Raided
 4. Paramours in Vain
 5. Beautiful Fire
 6. Craven
 7. False Endearment
 8. Providential Love
 9. Sunday’s Lament
 10. In Pulchritude Adorned
 11. Trial & Tribulation
 12. Day of Solace

Yhtye kuvasi tammi–helmikuussa uuden albumin kappaleeseen “Raided” musiikkivideon kolmessa eri kuvauspaikassa. Dekadentin produktiota tukivat Candela Lightning ja Arkadena Studio. Musiikkivideo aiotaan julkaista lähipäivien aikana.

Dekadent on:

 • Artur (laulu ja kitarat)
 • Gajwasz (kitara)
 • Naur (basso)
 • Typh (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.