Metallimusiikki.net

dekadent

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen dekadent liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin dekadent. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin dekadent liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Dekadentilta "Black Love" -single.

 • Julkaistiin perjantaina 11.02.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 774 kertaa
 • Bändit:

Musta pohjaväri ja sen päällä tummanharmaalla jonkinlaisia abstrakteja, demonimaisia hahmoja. Niiden päällä lukee vitivalkoisella värillä Dekadent koristeellisella fontilla. Bändinimen alla lukee "Black Love".Julkaistaan 11.2.2011

Slovenialainen Dekadent (www.dekadent.si) tuo maaliskuun 4. päivä esiin odotetun uuden studiosoittonsa. Se, kuten uusi singlekin, ilmestyy G-Recordsin ja Rough Traden yhteisvoimin. Albumilta lohkaistava single on nimeltään "Black Love" eikä tätä biisiä kuulla lainkaan pitkäsoiton kappalelistalla. Black metal -bändi julkaisee singlen digitaalisen musiikin puodeissa tänään perjantaina. Se nauhoitettiin samaan aikaan kuin muutkin uuden "Venera: Trial & Tribulation" -levyn kappaleet, mutta syystä tai toisesta se ei sisälly albumin soittolistalle. Albumilevy oli tarkoitus julkaista jo viime vuoden syksyllä Pentacle Musicin kautta. Selittämättömästä syystä sen julkaisua on lykätty kuukausikaupalla.

Lue koko julkaisu…

Dekadent julkaisee albumin tammikuussa.

 • Julkaistiin tiistaina 20.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 636 kertaa
 • Bändit:

Hyvin tumma valokuva, jossa näkyy viiden mustiin pukeutuneen mieshahmon piirteet, ääriviivat. Etummaisena seisoo oikealle katsova kaljupäinen mies. Oikeassa yläkulmassa pilvien seasta näkyy Kuuta tai muuta hohtavaa valoa.Toinen albumi tulossa

Slovenialainen black metal -bändi Dekadent (www.dekadent.si) uutisoi nimenneensä uuden albuminsa julkaisupäivämääräksi tammikuun 25. päivän. Tuolloin ilmestyy tupla-CD/-DVD, nimeltään "The Deliverance of the Fall". Kiekko julkaistaan sveitsiläisen Pentacle Musicin kautta.

Bändi julkaisi hiljattain netissä visuaalisesti näyttävän trailerin tulevasta albumistaan. Dekadent uutisoi jo syyskuun toisella viikolla, että albumi on täysin valmis ja että sillä nähtävä elokuvamainen kohtaus on tarkoitus hoitaa pois aikajärjestyksestä lähiaikoina.

Lue koko julkaisu…

Dekadent: "The Deliverance of the Fall".

 • Julkaistiin torstaina 12.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 799 kertaa
 • Bändit:

Slovenialainen tunnelmallista black metallia soittava Dekadent (www.dekadent.si) on nimennyt uuden albuminsa. Kiekko on "The Deliverance of the Fall", eli vapaasti suomennettuna "Lankeemuksen Pelastus". Kiekko on tarkoitus julkaista kuluvan vuoden toisen puolikkaan aikana.

Uuden albumin äänitystyöt on jo aloitettu. Koko studioprojekti aiotaan taltioida videokameralla, jota saatetaan käyttää myöhemmässä julkaisussa.

Uusi pitkäsoitto on jatkoa yhtyeen viime vuonna julkaisemalle "Manifestation of Seasonal Bleeding" -levylle. Dekadent lupaa uuden rykäisyn olevan poikkeuksellisen mahtava black metal -teos, jonka tarjoama audiovisuaalinen nautinto poikkeaa muista saman alan bändeistä.

Lue koko julkaisu…