Metallimusiikki.net

Dekadent: "The Deliverance of the Fall".

  • Julkaistiin torstaina 12.04.2007.
  • Luettu 804 kertaa
  • Bändit:

Slovenialainen tunnelmallista black metallia soittava Dekadent on nimennyt uuden albuminsa. Kiekko on “The Deliverance of the Fall”, eli vapaasti suomennettuna “Lankeemuksen Pelastus”. Kiekko on tarkoitus julkaista kuluvan vuoden toisen puolikkaan aikana.

Uuden albumin äänitystyöt on jo aloitettu. Koko studioprojekti aiotaan taltioida videokameralla, jota saatetaan käyttää myöhemmässä julkaisussa.

Uusi pitkäsoitto on jatkoa yhtyeen viime vuonna julkaisemalle “Manifestation of Seasonal Bleeding” -levylle. Dekadent lupaa uuden rykäisyn olevan poikkeuksellisen mahtava black metal -teos, jonka tarjoama audiovisuaalinen nautinto poikkeaa muista saman alan bändeistä.

Bändi uutisoi nettisivuillaan tekevänsä kovasti töitä saadakseen seuraavan opuksen valmiiksi. Tähän mennessä valtaosa uudesta äänimateriaalista on saatu nauhoitetuksi, mutta vielä noin 50 % on tekemättä videokuvista.

Dekadent-bändin kokoonpano seisoo yksittäisissä valokuvissa, joita on viisi kappaletta rivissä. Kuvissa neljä miestä ja yksi nainen. Kaikki seisovat valkoista taustaa vasten yllään mustat vaatteet. Kuvan molemmissa laidoissa kaljupäiset miehet.

Dekadent kertoo lisäksi, että Artur Felicijan (laulu ja kitarat) kävi viime viikolla yhdessä yhteistyökumppaninsa, Andraz Sedmakin, kanssa nauhoittamassa ilmakuvaa “The Deliverance of the Fall” -filmiä varten.

Dekadent on:

  • Artur Felicijan (laulu ja kitarat)
  • Valentina Lacovich (laulu)
  • Andraz Krpic (rummut)
  • Bostjan Ivancic (kitarat)
  • Andrej Bohnec (basso)

Bändi on kotoisin Sloveniasta. Se perustettiin vuonna 2005. Dekadent kehittyi Vigred-nimisestä musiikkiprojektista, jota Artur Felicijan veti. Kun yhtyeen kokoonpano vakiintui, päättivät miehet ja nainen vaihtaa rytmiryhmän nimeä — Dekadent näki päivänvalon.

“Vigred” on bändin äidinkieltä, joka on suomennettuna “Kevät”.

Vuonna 2002 perustettu Vigred-bändi äänitti olemassaolonsa aikana useita demobiisejä. Ensimmäisen täyspitkän albumin nimeksi annettiin “Manifestation of Seasonal Bleeding”. Levy sai hyvän vastaanoton paikallisissa underground-piireissä, mutta se iski läpi myös ulkomaisissa metallimedioissa. Bändi sai levytyssopimuksen sveitsiläisen black metal -levy-yhtiö SMP:n kanssa. Sopimuksen synnyttyä ryhmä vaihtoi nimeään, jotta se olisi kansainvälisesti paremmin ymmärrettävissä.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.