Metallimusiikki.net

Demonical teki usean levyn sopimuksen Cyclone Empire Recordsin kanssa.

 • Julkaistiin maanantaina 27.11.2006.
 • Luettu 1060 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalaisen Demonical-yhtyeen jäsenet mv-kuvassa.Blabbermouth.net kertoo ruotsalaisen death metallia soittavan Demonical -bändin allekirjoittaneen useita albumeja kattavan julkaisusopimuksen saksalaisen Cyclone Empire Recordsin kanssa. Bändin ensimäinen albumi tullaan äänittämään ensi vuoden alussa, tammi-helmikuussa — albumi on tarkoitus laskea myyntiin ensi vuoden huhtikuussa. Tarkempia tietoja Demonicalin julkaisusta ei ole vielä saatavilla.

Demonical on hiljattain uutisoinut värvänneensä bändin laulajaksi Remasculate-yhtyeen Ludde Engellau -nimisen herran.

Demonical-bändin jäsenet:

 • Ludde Engellau (laulu)
 • Johan Jansson (kitarat)
 • Martin Schulman (basso)
 • Ronnie Bergerståhl (rummut)

Bändi lähtee reissaamaan parillakin kiertueella Euroopassa ensi kevään ja kesän aikana. Ensin bändi lähtee kiertämään Eurooppaa, lähinnä Saksaa, huhtikuussa ja toukokuussa — bändi on tukijoukkona Deranged ja Master -nimisille yhtyeille. Toinen kiertue pitää sisällään keikkoja Ruotsissa, Tanskassa ja Saksassa v. 2007 heinäkuussa. Jälkimmäisessä kiertueessa Demonical toimii “avaajana” yhdysvaltalaiselle Nunslaughter-bändille.

Demonical on julkaissut virallisilla MySpace-sivuillaan kokonaisen promo-CD:n. “Bloodspell Divinen” -julkaisu on neljä kappaletta käsittävä musiikkipaketti, joka äänitettiin Necromorbus Studioilla.

“Bloodspell Divine” -julkaisu:

 1. Revel in Misanthropia
 2. Unholy Desecration
 3. Feeding the Armageddon
 4. Leipzig 1945
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.