Metallimusiikki.net

demonical

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen demonical liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin demonical. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin demonical liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Demonical: "Death Infernal".

 • Julkaistiin torstaina 24.02.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1152 kertaa
 • Bändit:

"Death Infernal" -levyn kannessa piirros myrskytaivaasta, jonka alla ristinmuotoisia puita taivaanranta täynnä ja niissä osassa roikkuu ihmisiä. Kuvan vasemmassa yläkulmassa on valkoisella Demonicalin logo.Julkaistaan 15.4.2011

Ruotsin Demonical (www.demonical.net) tiedottaa ryhtyvänsä kiertämään Eurooppaa yhdessä Feralin, saksalaisen bläkkisbändi Aggoganzin ja suomalaisen Gloria Mortin kanssa. "Death Infernal" -albumin merkeissä tehtävä kiertue on Demonicalin uran laajin. Death metal -yhtye odottaa kovasti pääsevänsä jälleen tien päälle oltueen kahdeksan kuukautta tekemässä muita hommia, kuten uutta studioalbumia. Yhtyeen uran kolmas pitkäsoitto julkaistaan 15. päivä huhtikuuta Cyclone Empire Recordsin kautta. Kiekko äänitettiin, miksattiin ja masteroitiin Ruotsissa Demonicalin keulahahmon Sverker Widgrenin valvonnassa Necromorbus Studiossa. Demonicalin mukaan "Death Infernal" on vanhan oppikunnan death metallia, johon on ympätty eeppisiä elementtejä ja hyistä meininkiä, joista syntyy erinomainen Telluksen tuhon soundtrack.

Lue koko julkaisu…

Demonical studioon syyskuussa.

 • Julkaistiin sunnuntaina 22.08.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1041 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen death metal -bändi Demonical (www.demonical.net) uutisoi keskittyvänsä nyt uransa järjestyksessä kolmannen albumin luomistyöhön soitettuaan viime viikolla viimeisen "Hellsworn"-albumin merkeissä tehdyn keikan Party San Open Air Festivalissa. Demonical soitti albumin sanomaa tukeakseen noin 50 keikkaa. Yhtye siirtyy syyskuun puolen välin tienoilla nauhoittamaan nimetöntä uutta albumiaan. Teoksen biisimateriaali on pääasiassa jo valmiiksi sävellettyä ja esituotantovaihe starttaa lähipäivien aikana. Lopulliset äänitystyöt hoidetaan Necromorbus Studioilla. Bändi paljastaa lähiaikoina albumin ja sen sisältämien biisien nimet. Lopputuote tullaan julkaisemaan Cyclone Empire Recordsin kautta huhtikuussa 2011. Ryhmä lähtee ensi vuonna Euroopan-kiertueelle levittääkseen uutukaisensakin sanomaa.

Lue koko julkaisu…

Demonical: Baptized in Fire.

 • Julkaistiin sunnuntaina 13.06.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1282 kertaa
 • Bändit:

Demonicalin "Hellsworn"-albumin etukannessa näkyy ruosteinen pohjaväri ja sen päällä rautaisin kirjaimin Demonicalin logo. Kuvan alaosassa lukee albumin nimi bannerissa goottilaisin kirjaimin ja mustalla värillä.Julkaistiin toukokuussa 2009

Ruotsalainen death metal -yhtye Demonical (www.demonical.net) laittoi perjantaina nettiin nähtäväksi uransa ensimmäisen virallisen musiikkivideon. Musiikkivideo kuvattiin kappaleeseen "Baptized in Fire". Sen loi Twilight 13 Median palkkalistalla oleva Costin Chioreanu. Videoksi kuvattu kappale sisältyy toukokuussa 2009 julkaistun "Hellsworn"-albumin soittolistalle. Teos on Demonicalin levytysuran järjestyksessä toinen pitkäsoitto ja seuraaja kolmen vuoden takaiselle "Servants of the Unlight" -debyyttirykäisylle. Albumi nauhoitettiin Necromorbus Studioilla ja masteroitiin Black Lounge Studioilla. Molemmat yhtyeen tekemät albumit on julkaistu Cyclone Empire -levymerkin kautta. Ennen täyspitkien kiekkojen tekemistä Demonical teki yhden promon ja yhden seitsentuumaisen split-EP:n yhdessä Absun kanssa.

Lue koko julkaisu…

Demonical: "Hellsworn".

 • Julkaistiin perjantaina 02.01.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1101 kertaa
 • Bändit:

Demonicalin kokoonpano, eli neljä pitkähiuksista miestä, seisoo vaaleata taustaa vasten kahdessa rivissä siten, että etualalla kaksi miestä seisoo kädet ristissä ja loput kaksi heidän takanaan. Kaikilla miehillä viikset, partaa ja bändipaidat yllään.Albumi huhtikuussa

Ruotsalainen Demonical (www.demonical.net) tiedottaa julkaisevansa uuden studioalbumin. Yhtyeen järjestyksessä toinen pitkäsoitto on nimeltään "Hellsworn". Sen nauhoitusruljanssi käynnistyi joulukuun jälkimmäisellä puoliskolla Necromorbus Studioilla, jossa on aikaisemmin käynyt musiikkiaan purkittamassa Watainin ja Setherialinkin joukot. Demonical kertoo uuden studioalbuminsa, josta sikiää seuraaja vuonna 2007 esiin tuodulle debyyttialbumille "Servants of the Unlight", tultavan julkaisemaan huhtikuussa 2009. Bändi ei vielä tällä hetkellä osaa sanoa tarkkaa julkaisupäivämäärää, ainoastaan sen, että kiekko julkaistaan huhtikuussa kunhan se on ensin masteroitu tammikuussa Black Lounge Studioilla.

Lue koko julkaisu…

Demonical: Sverker "Widda" Widgren laulajaksi.

 • Julkaistiin perjantaina 28.03.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1176 kertaa
 • Bändit:

Demonicalin logo mustalla valkoista taustaa vasten. Logo on harakanvarpaita muistuttava risukasa, jossa kirjaimista sinkoaa piikikkäitä oksia ja keppejä, tikkuja, säleitä.Demonicalin logo

Ruotsalaista death metallia soittavan Demonical (www.demonical.net) -koplan tuorein vahvistus elävään voimaansa on Sverker "Widda" Widgren, joka otettiin yhtyeen uudeksi vakituiseksi vokalistiksi. Widgren on aikaisemmin soitellut kitaraa Diabolicalin joukoissa ja hän on myös yksi Necromorbus Studioiden perustaneista yhtiökumppaneista. Mies päätettiin ottaa Demonicalin täyspäiväiseksi jäseneksi sen jälkeen kun hän oli todistanut taitonsa ja luotettavuutensa bändin täällä Suomessa tekemän kiertueen aikana. Widda tulee tekemään ensimmäisen live-esiintymisen Demonicalin vakituisena rääkyjänä 4. päivä huhtikuuta, jolloin yhtyeellä on keikka tukholmalaisen Tantogårdenin lavalla. Samassa tapahtumassa esiintyy myös Necrophobic sekä Spazmosity.

Lue koko julkaisu…

Demonical Suomeen ilman laulajaa?

 • Julkaistiin maanantaina 24.12.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1932 kertaa
 • Bändit: ,

Demonical-bändin neljä pitkähiuksista miestä seisoo tummasävyisessä ja nuhjuisessa valokuvassa, joka näyttää ikivanhalta ja kuluneelta. Miehet rivissä, heistä jokaisella lähinnä vain mustaa vaatetta yllään. Taustalla vaalea seinä.Laulaja vaihtoon

Ruotsalainen grindaavaa ja brutaalia death metallia rykivä Demonical (www.demonical.net) kertoo päättäneensä poistaa laulaja Ludvig Engellaun yhtyeen miesvahvuudesta musiikillisten ja henkilökohtaisten erimielisyyksien vuoksi. Demonical tulee soittamaan lupaamansa konsertit suunnitelmien mukaan, joten ainoatakaan keikkaa ei tulla perumaan Ludvigin tähden. Uusi vakituinen vokalisti aiotaan nimetä vuoden 2008 ensimmäisen neljänneksen aikana. Bändi tulee soittamaan muutamia keikkoja täällä Suomessa ensi vuoden tammikuussa.

Demonical-joukkueeseen kuuluu mairitteleva litania alan osaajia, sillä remmissä soittaa entisiä ja nykyisiä jäseniä sellaisista metallibändeistä kuin Centinex, Grave, Regurgitate, Interment, Amaran, World Below ja Dellamorte.

Lue koko julkaisu…

Denial Of God kiertueelle marraskuussa.

Denial Of god -yhtyeen jäsen seisoo mustaa taustaa vasten. Miehellä mustavalkoinen corpse-maski kasvoilla, pääkallo kourissaan, punaisia palavia kynttilöitä vierellään. Miehellä mustat vaatteet yllään.Uusi kiertue Euroopassa

Tanskalainen Denial Of God (www.denialofgod.net) uutisoi tulevansa toimimaan pääesiintyjänä Horrors of the Unlight Tour -kiertueella marraskuussa. Keikkaputken tukijoukkoina toimii Deminical, joka on nuori ruotsalainen dm-akti. Kyseisen ryhmän remmiin kuuluu entisiä ja nykyisiä jäseniä sellaisista metallibändeistä kuin Centinex, Grave, Regurgitate, Interment, Amaran, World Below sekä Dellamorte.

Bändi esiintyi hiljattain Helsingissä Nightlife Rock -klubissa syyskuun lopussa. Keikka oli viimeinen The Horrors of Satan over Finland -kiertueen esiintyminen. Kiertue käsitti live-esiintymisiä täällä Suomen suunnalla neljä kappaletta. Denial Of God -joukkojen lisäksi minikiertueella reissasi japanilainen black metallia räiskivä Gallhammer sekä Darkened Nocturn Slaughtercult.

Lue koko julkaisu…

Demonical: "Servants of the Unlight".

 • Julkaistiin perjantaina 16.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1151 kertaa
 • Bändit:

Uusi ruotsalainen dm-ryhmä, Demonical (www.demonical.net), mihin kuuluu entisiä jäseniä sellaisista yhteistä kuin Centinex, Grave, Regurgitate, Interment, Amaran, World Below ja Dellamorte, on julkaissut MySpace-sivuillaan kaksi uutta kappaletta tulevalta albumiltaan. Ladattavaksi laitettujen biisien nimet ovat "Suicide Throne" ja "Feeding the Armageddon".

Lue koko julkaisu…

Demonical, Nunslaughter ja Nominon kiertävät Eurooppaa.

Demonical-bändin mustavalkoinen ja ylivalottunut promokuva. Neljä miestä.Demonical (www.demonical.net), joka on nuori ruotsalainen death metal -yhtye, minkä kokoonpanoon kuuluu kolme entistä Centinex-bändin jäsentä, kerääntyy Nunslaughterin ja Nominonin ympärille tehdäkseen "Nordic Nightmare Tour 2007" -kiertueen. Kiertäminen aloitetaan heinäkuun alussa. Bändit tekevät Suomessakin lukuisia keikkoja, mutta esiintyvät myös Tanskassa, Alankomaissa, Saksassa, Ruotsissa ja Norjassa.

Lue koko julkaisu…

Demonical teki usean levyn sopimuksen Cyclone Empire Recordsin kanssa.

 • Julkaistiin maanantaina 27.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1202 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalaisen Demonical-yhtyeen jäsenet mv-kuvassa.Blabbermouth.net kertoo ruotsalaisen death metallia soittavan Demonical (www.demonical.net) -bändin allekirjoittaneen useita albumeja kattavan julkaisusopimuksen saksalaisen Cyclone Empire Recordsin kanssa. Bändin ensimäinen albumi tullaan äänittämään ensi vuoden alussa, tammi-helmikuussa — albumi on tarkoitus laskea myyntiin ensi vuoden huhtikuussa. Tarkempia tietoja Demonicalin julkaisusta ei ole vielä saatavilla.

Lue koko julkaisu…