Metallimusiikki.net

dismember

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen dismember liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin dismember. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin dismember liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ruotsin Dismember hajosi.

 • Julkaistiin maanantaina 17.10.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1151 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen Dismember uutisoi basistinsa Tobias Cristianssonin välityksellä, että nyt 23 vuotta toimittuaan Dismember on päättänyt hajota. Tämän yksityiskohtaisempaa selostusta bänditoiminnan päättymisen syistä ei ole vielä annettu. Yhtye soitti kesäkuussa ensimmäisen keikkansa vuosikausiin. Kesäkuun 23. päivä yhtye nähtiin Saksassa Deathfest-ulkoilmafestivaalissa. Yhtye kaavaili ennen keikkaa soittavansa läjän biisejä koko pitkän uransa varrelta alkaen vuoden 1991 "Like An Ever Flowing Stream" -kiekolta viimeisimpään, "Dismember"-levyyn, vuolta 2008. Yhtyeen uran viimeiseksi jäänyt albumi julkaistiin alkuvuodesta -08 Regain Recordsin tuella. Se äänitettiin tuottaja Nico Elgstrandin kanssa B.A.S.-studiossa.

Lue koko julkaisu…

Dismember: "Under Bloodred Skies" -DVD.

 • Julkaistiin sunnuntaina 26.07.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1104 kertaa
 • Bändit:

"Under Bloodred Skies" -DVD:n kannessa verenpunainen ja osittain pikimusta pohjaväri ja sen keskellä etäisesti ihmistä muistuttavan hirviömäisen olennon pää, jonka alla Dismemberin logo. Kuvan ylä- ja alaosassa runsaasti tekstiä punaisella sekä mustalla vIlmestyy 27.7.2009

Ruotsalaista death metallia takova ja Tukholmaan majoittunut Dismember kertoi eilen lauantaina julkaisevansa tupla-DVD:n "Under Bloodred Skies" vielä ennen heinäkuun päättymistä. Regain Recordsin kautta julkaistava opus, joka sisältää yhteensä kahden keikan taltioinnit, julkaistaan jo huomenna maanantaina 27.7. Paketin jälkimmäisellä DVD:llä nähdään dokumentti "Death Metal And More Mental Illness". Dokumentaariksi kutsumassaan videoleikkeessä yhtye hehkuttaa antavansa faneilleen aivan uudenlaisen näköalan Dismemberin sisuskaluihin — elokuvassa on runsaasti myös amatööritasoista videokuvaa yhtyeen seikkailuista ympäri maailmaa. DVD:n ensimmäisellä levyllä nähdään Alankomaissa ja Saksassa järjestetyn Party.San Open Air -festivaalin keikkataltioinnit. Saksassa tehdyn keikan taltiointi on vuodelta 2008. Konsertin taltiointeja ei ole dubattu eikä äänitetty uudelleen miltään osin bändin halutessa tarjota rehellisen ja kaunistelemattoman näköalan silloiseen konserttiinsa. Dismemberin DVD:n kansitaiteen toteutti Trident Artin leivissä oleva Erik Danielsson.

Lue koko julkaisu…

Demonical Suomeen ilman laulajaa?

 • Julkaistiin maanantaina 24.12.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1922 kertaa
 • Bändit: ,

Demonical-bändin neljä pitkähiuksista miestä seisoo tummasävyisessä ja nuhjuisessa valokuvassa, joka näyttää ikivanhalta ja kuluneelta. Miehet rivissä, heistä jokaisella lähinnä vain mustaa vaatetta yllään. Taustalla vaalea seinä.Laulaja vaihtoon

Ruotsalainen grindaavaa ja brutaalia death metallia rykivä Demonical (www.demonical.net) kertoo päättäneensä poistaa laulaja Ludvig Engellaun yhtyeen miesvahvuudesta musiikillisten ja henkilökohtaisten erimielisyyksien vuoksi. Demonical tulee soittamaan lupaamansa konsertit suunnitelmien mukaan, joten ainoatakaan keikkaa ei tulla perumaan Ludvigin tähden. Uusi vakituinen vokalisti aiotaan nimetä vuoden 2008 ensimmäisen neljänneksen aikana. Bändi tulee soittamaan muutamia keikkoja täällä Suomessa ensi vuoden tammikuussa.

Demonical-joukkueeseen kuuluu mairitteleva litania alan osaajia, sillä remmissä soittaa entisiä ja nykyisiä jäseniä sellaisista metallibändeistä kuin Centinex, Grave, Regurgitate, Interment, Amaran, World Below ja Dellamorte.

Lue koko julkaisu…

Necrophobic perui Euroopan-kiertueen.

 • Julkaistiin keskiviikkona 29.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1182 kertaa
 • Bändit: ,

Tämä on nelihenkisen, tummanpuhuvan, Necrophobic-bändin jäsenistö. He ovat miehiä, jotka pukeutuneet mustiin nahkavaatteisiin. Osalla pitkät mustat tai vaaleat hiukset, yhdellä kalju kallo. Miehet nousevat portaita ylöspäin jyrkästä & kapeasta tunnelistaDeath metallia

Ruotsalaisen Necrophobic (www.necrophobic.net) -yhtyeen miehet tiedottavat nettisivuillaan julkaisemassa uutisessa, että koko Euroopan-kiertue on jouduttu perumaan promoottorin vuoksi. Bändin oli tarkoitus lähteä reissuun suunnilleen viikon kuluttua yhdessä Dismemberin kanssa, mutta kiertueesta vastaava promoottori on perunut koko operaation. Keikkaputken peruuntuminen tuli sekä Necrophobicille että Dismemberille yllätyksenä, vain seitsemää päivää ennen kiertueen ensimmäisen keikan soittamista. Molemmat orkesterit yrittivät kehitellä vaihtoehtoisia ratkaisuja kiertueen järjestämiseksi, mutta promoottorin yhteistyökyvyttömyyden vuoksi suunnitelmista ei tullut mitään. Necrophobic kertoo odottaneensa kovasti kiertuetta jo kuukausien ajan ja kertoo painattaneensa etukäteen jopa bändipaitoja Wienin suunnalla.

Lue koko julkaisu…

Way Of Darkness II Festival: Dismember, Naglfar...

Dismember, Naglfar ja Illdisposed ovat niitä bändejä, jotka varmistettiin saapuvaksi tämän vuoden Way Of Darkness II Festival -tapahtuman esiintymislavalle. Tapahtumaa vietetään lokakuun 5.–6. päivä Saksan Bambergissa. Festarin pääesiintyjää ei ole vielä nimetty, mutta se paljastetaan aivan lähiaikoina. Tarkempia tietoja festarista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.wod.festival.de.

Lue koko julkaisu…

Dismember: Trail of The Dead.

 • Julkaistiin torstaina 26.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1705 kertaa
 • Bändit:

Viisihenkisen Dismember-bändin jsäenet seisovat rivissä spottivalon alla. Kuvassa myös rumpali Fred Estby. Kuva on vanhahtava, kulunut ja sen värisävyt haalistuneet.Fred Estbykin on kuvassa

Ruotsalainen Dismember (www.dismember.se) julkaisi vuonna 2006 ilmestyneeltä "The God That Never Was" -albumilta tämän musiikkivideon kappaleestaan "Trail of The Dead". Musiikkivideo on kolmen minuutin pituinen rykäys ankaraa death metallia.

Kyseinen albumi, joka sisältää tämän kappaleen, on Dismemberin järjestyksessä seitsemäs pitkäsoitto.

Yhtye uutisoi hiljattain kokeensa rumpali Fred Estbyn bändistä eroamisen. Mies päätti hylätä bändin voidakseen keskittyä omaan henkilökohtaiseen elämäänsä ja perheeseensä.

Dismember keikkailee kuluvan vuoden kesäkuussa Euroopan kaakkoisosissa. Keikkoja on luvassa mm. Kreikan, Italian, Unkarin ja Saksan suunnassa.

Lue koko julkaisu…

Dismember: rumpali erosi.

 • Julkaistiin torstaina 26.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1692 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalaisen Dismember-yhtyeen jäsenet, joita kuvassa viisi kappaletta, seisovat rivissä yllään nahkatakit ja mustaa vaatetusta. Miehillä pitkät hiukset. Osalla viikset ja parta.Syntynyt Tukholmassa

Ruotsalainen dm-tykki Dismember (www.dismember.se) uutisoi bändin rumpali Fred Estbyn päättäneen erota yhtyeestä. Estby halusi vaihteksi asettaa perhe-elämän etusijalle ainaisen keikkailun ja bänditoiminnan sijaan. Mies kiittää yhteisistä vuosista bändin jäseniä, sen faneja ja ystäviä.

Dismember on tällä hetkellä työstämässä uutta materiaalia tulevaa albumiaan varten. Rumpalin eroaminen ei hidasta ryhmän toimintaa millään tavalla.

Lue koko julkaisu…