Metallimusiikki.net

illdisposed

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen illdisposed liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin illdisposed. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin illdisposed liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Illdisposed: "Sense the Darkness"

 • Julkaistiin torstaina 20.09.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 951 kertaa
 • Bändit:

Piirretty kuva olennosta, josta ropisee punaisia ja mustia pisteitä. Kuvan yläosassa tummanpunaisella värillä näkyy Illdisposedin logo.Julkaistaan 21.9.2012

Tanskan Aarhusista käsin toimiva death metal -viisikko Illdisposed (www.illdisposed.com) tiedottaa uuden albuminsa ilmestyvän tulevana perjantaina, 21. syyskuuta, nimellä "Sense the Darkness". Sen yksityiskohtainen Mircea Gabriel Eftemien piirtämä kansitaide näkyy oikealla puolen. Illdisposed nauhoitti uuden levynsä toukokuussa tuotuaan sitä ennen esiin Massacre Recordsin nimissä kokoelma-albumin "The best of Illdisposed 2004–2012". Vain digitaalisessa muodossa ilmestynyt kiekko sisältää tusinan verran biisejä, joista yksi on remix ja yksi live-esiintymisestä tehty purkitus. Massacre Records julkaisee myös "Sense the Darkness" -kiekon.

Lue koko julkaisu…

Illdisposed: "Theres Is Light (But It's Not For Me)".

 • Julkaistiin tiistaina 11.01.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1087 kertaa
 • Bändit:

Tanskalainen extreme metallia tekevä Illdisposed (www.illdisposed.dk) nimesi pari tuntia sitten uuden studioalbuminsa. Yhtye kutsuu albumia nimellä "There is Light (But It’s Not For Me)". Sen äänitystyöt starttasivat eilen maanantaina. Rumpuraidat ja muut instrumentit purkitetaan Tanskassa Antfarm-studion tiloissa yhdessä tuottaja Tue Madsenin kanssa. Erikoiseksi rumpujen nauhoittamisen tekee se, että ne ikuistetaan pienessä, vanhassa uimahallissa. Yhtye on laittanut Facebook-sivuilleen fotoja äänityspaikasta. Musiikillisesti uutukaisalbumi on edeltäjiään kokeellisempi. Kunhan teos julkaistaan, Illdisposed tulee lähtemään massiiviseksi kutsumalleen kiertueelle vuoden 2011 aikana. Saman vuoden aikana yhtye juhlistaa myös 20-vuotista uraansa.

Lue koko julkaisu…

Illdisposed: "To Those Who Walk Behind Us".

 • Julkaistiin keskiviikkona 24.06.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 988 kertaa
 • Bändit:

Illdisposedin "To Those Who Walk Behind Us" -albumin etukannessa näkyy siivekkäitä ihmisolentoja, jotka ovat joko veden tai pilvien päällä pilvisen taivaan alla. Kuvan yläosassa yhtyen logo osittain läpinäkyvällä kirjoituksella. Alaosassa haalein kirjaimiJulkaistaan 28.8.2009

Death metallia luova Illdisposed (www.illdisposed.dk) julkaisi tiistaina tietoja tulevasta albumistaan, joka aiotaan julkaista perjantaina 28. elokuuta saksalaisen Massacre Recordsin kautta. Uuden Illdisposed-albumin nimi on "To Those Who Walk Behind Us". Se nauhoitettiin yhtyeen kotikaupungissa Tanskan Aarhusissa sijaitsevan AB Studion tiloissa ja miksattiin Ruotsin maaperällä Studio Fredmanin syövereissä Fredrik Nordströmin toimesta. Albumin kansitaide on René Asmussenin luoma.

Bändin toistaiseksi tuorein albumi on kesällä 2008 ilmestynyt "The Prestige". Albumi kipusi ilmestyttyään Tanskan albumilistalla sijalle n:o 44. Tämäkin kiekko miksattiin Fredmanin studiossa.

Lue koko julkaisu…

Illdisposed: "The Prestige".

 • Julkaistiin tiistaina 08.01.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 971 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen ja tumma valokuva Illdisposed-nimisen metallibändin viidestä miesjäsenestä, jotka seisovat rivissä matalakattoisessa tilassa. Huone on ehkä kellari tai pommisuoja, sillä sen katossa kulkee putkia ja piuhoja. Miehistä jokaisella lyhyet hiuksIlldisposed on Aarhusista

Dm-epeli Illdisposed (www.illdisposed.dk) risti vast’ikään uusimman albuminsa. Kiekon nimeksi annettiin eilen maanantaina "The Prestige", joka tarkoittaa suomeksi mainetta tai arvovaltaa. Kiekko on yhtyeen uran 10. pitkäsoitto. Se julkaistaan AFM Recordsin toimesta maaliskuun 28. päivä. Kiekko miksattiin göteborgilaisen Studio Fredmanin tiloissa tuottaja Fredrik Nordströmin kanssa. Kiekon kansitaiteen toteutti Mattias Norén.

Uudella albumilla kuullaan 11 englanninkielistä värssyä, sekä kiekon päättävä saksankielinen kappale "Ich Bin Verloren In Berlin".

Lue koko julkaisu…

Illdisposed: Martin Thim erosi.

 • Julkaistiin perjantaina 07.12.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 970 kertaa
 • Bändit:

Illdisposed-yhtyeen jäsenet, joita kuvassa viisi kappaletta, seisovat rivissä jonkinlaisen verkkoaidan edustalla. Taustalla kerrostaloa. Miehillä lyhyet hiukset, arkivaatteet yllään, osalla bändipaitaa päällään. Keskimmäisellä tummanruskeat aurinkolasit sTanskalaista death metallia

Tanskan Illdisposed (www.illdisposed.dk) tiedottaa eilen torstaina julkaisemassaan tiedotteessa, että kitaristi Martin Thim on päättänyt erota yhtyeestä. Mies tulee tekemään viimeisen live-esiintymisen bändinsä kanssa kuluvan kuukauden 15. päivä, sillä hänellä ei ole enää tarvittavasti aikaa käytettäväksi Illdisposedia varten. Mies haluaa keskittyä "normaaliin" elämäänsä ja onkin päättänyt priorisoida yksityiselon aktiviteetit uuteen uskoon. Hän keskittyy jatkossa ahkerammin työuraansa. Yhtye uutisoi, että Martin on itse asiassa ensimmäinen bändistä eronnut muusikko, jota ei varsinaisesti potkittu pellolle.

Lue koko julkaisu…

Illdisposed vaihtaa levy-yhtiötä.

 • Julkaistiin torstaina 09.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 950 kertaa
 • Bändit:

Illdisposed-yhtyeen jäsenet, joita kuvassa viisi kappaletta, seisovat rivissä jonkinlaisen verkkoaidan edustalla. Taustalla kerrostaloa. Miehillä lyhyet hiukset, arkivaatteet yllään, osalla bändipaitaa päällään. Keskimmäisellä tummanruskeat aurinkolasit sDeath metallia

Tanskan Illdisposed (www.illdisposed.dk) kirjoittaa MySpace-sivuillaan, ettei se enää kuulu Roadrunner Recordsin bändikatraaseen. Yhtye kertoo eroamispäätöksensä syyksi sen, ettei kyseinen levy-yhtiö ole enää sitä mitä bändi haluaa sen olevan — Illdisposedilla oli aiemmin hyviä hetkiä ja hyviä kokemuksia ko. lafkasta, mutta nyt erimielisyydet ovat kasvaneet voittamattomiksi. Suurin ongelma ryhmän mielestä RR:n toiminnassa oli se, ettei yhtyeen albumeja haluttu julkaista USA:ssa eikä muissa Illdisposedin tärkeiksi mieltämissä maissa. Bändin mielestä tuon levy-yhtiön rakenne ja toimintatavat eivät sovi death metal -joukkueelle. Illdisposed tähdentää, ettei se pidä itseään "tarpeeksi mainstreamina" voidakseen jatkaa Roadrunnerin kanssa.

Lue koko julkaisu…

Way Of Darkness II Festival: Dismember, Naglfar...

Dismember, Naglfar ja Illdisposed ovat niitä bändejä, jotka varmistettiin saapuvaksi tämän vuoden Way Of Darkness II Festival -tapahtuman esiintymislavalle. Tapahtumaa vietetään lokakuun 5.–6. päivä Saksan Bambergissa. Festarin pääesiintyjää ei ole vielä nimetty, mutta se paljastetaan aivan lähiaikoina. Tarkempia tietoja festarista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.wod.festival.de.

Lue koko julkaisu…

Rockfalls Festival: Aborted, Illdisposed, Pro-Pain...

Mustavalkoinen promokuva Illdisposed-bändin viisihenkisestä kokoonpanosta, joista jokainen on mies. Miehillä pitkät hiukset, osalla kiharaiset ja osalla suorat.Kuvassa Illdisposed

Rockfalls Festival (www.rockfalls.de) -tapahtumaan värvättiin Aborted, Illdisposed, Pro-Pain ja Pungent Stench. Esiintyjäkaartiin kuuluu edellä mainittujen messuajien lisäksi kymmenittäin muitakin saman alan legioonia — tämän vuoden esiintyjäkaartiin kuuluu mm. Heaven Shall Burn, Bloodflowerz, Killing Today For A Better Tomorrow ja Hollow Point. Festari käynnistyy Saksan Würzburgissa kesäkuun 29. päivä ja päättyy 1. heinäkuuta. Kolmen päivän lippupaketti tapahtuman maksaa 33 € ja yhden päivän lippu 16 €.

Lue koko julkaisu…