Metallimusiikki.net

Necrophobic perui Euroopan-kiertueen.

Tämä on nelihenkisen, tummanpuhuvan, Necrophobic-bändin jäsenistö. He ovat miehiä, jotka pukeutuneet mustiin nahkavaatteisiin. Osalla pitkät mustat tai vaaleat hiukset, yhdellä kalju kallo. Miehet nousevat portaita ylöspäin jyrkästä & kapeasta tunnelistaDeath metallia

Ruotsalaisen Necrophobic -yhtyeen miehet tiedottavat nettisivuillaan julkaisemassa uutisessa, että koko Euroopan-kiertue on jouduttu perumaan promoottorin vuoksi. Bändin oli tarkoitus lähteä reissuun suunnilleen viikon kuluttua yhdessä Dismemberin kanssa, mutta kiertueesta vastaava promoottori on perunut koko operaation. Keikkaputken peruuntuminen tuli sekä Necrophobicille että Dismemberille yllätyksenä, vain seitsemää päivää ennen kiertueen ensimmäisen keikan soittamista. Molemmat orkesterit yrittivät kehitellä vaihtoehtoisia ratkaisuja kiertueen järjestämiseksi, mutta promoottorin yhteistyökyvyttömyyden vuoksi suunnitelmista ei tullut mitään. Necrophobic kertoo odottaneensa kovasti kiertuetta jo kuukausien ajan ja kertoo painattaneensa etukäteen jopa bändipaitoja Wienin suunnalla.

Bändi uutisoi 30. heinäkuuta aikeistaan kiertää Eurooppaa Dismemberin kanssa. Sen oli tarkoitus käynnistyä Itävallassa kuluvan kuukauden 30. päivä ja päättyä Alankomaissa järjestettävään konserttiin syyskuun 8. päivänä.

Necrophobic ei ole iloinen. Sen mielestä kiertueen vastaava taho, joka Euroopan-matkan perui, ei koskaan antanut minkäänlaista merkkiä suunnitelmistaan perua koko reissu. Hän ei myöskään antanut hyvää syytä siihen, miksi koko kiertue peruttiin.

Yhtye kertoo, ettei tämä sotku murra bändin rivejä. Bändi lupaa faneilleen aikovansa hyvittää nyt perutut esiintymiset heti kun mahdollista. Se lupaa tulla räiskimään metallia kanssasi, kaupungissasi.

Bändin tuorein albumi, “Hrimthursum”, on nyt julkaistu myös erikoisena LP-vinyylinä saksalaisen War Anthem Recordsin kautta. Vinyylin mukana kulkee lisäksi juliste. Albumi on jatkoa yhtyeen vuonna 2002 julkaisemalle “Bloodhymns”-opukselle. Tuorein tekele äänitettiin House of Voodoo Studion suunnalla Anders Bentellin ja Fredrik Folkaren avustuksella. Jälkimmäinen heppu toimittaa kitaristin ja tuottajan virkaa sellaisessa rytmiryhmässä kuin Unleashed. “Hrimthursum” masteroitiin tukholmalaisen Tailor Maid Productionsin tiloissa yhdessä Peter In de Betoun kanssa.

“Hrimthursum”-albumin kappaleet:

 1. The Slaughter of Baby Jesus
 2. Blinded by Light, Enlightened by Darkness
 3. I Strike with Wrath
 4. Age of Chaos
 5. Bloodshed Eyes
 6. The Crossing
 7. Eternal Winter
 8. Death Immaculate
 9. Sitra Ahra
 10. Serpents (Beneath the Forest of the Dead)
 11. Black Hate
 12. Hrimthursum

Necrophobic on:

 • Tobias Sidegård (basso ja laulu)
 • Sebastian Ramstedt (kitara)
 • Johan Bergebck (kitara)
 • Joakim Sterner (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.