Metallimusiikki.net

necrophobic

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen necrophobic liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin necrophobic. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin necrophobic liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Necrophobicin "Spawned by Evil" julkaistaan uudelleen.

 • Julkaistiin tiistaina 08.11.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1027 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen Necrophobic (www.necrophobic.net) tulee julkaisemaan Hammerheart Recordsin avulla uusintapainoksen EP-levystään "Spawned by Evil". Levyn sopii odottaa ilmestyvän ensi vuoden keväällä. EP ilmestyi alun perin vuonna 1996. Nyt 15 vuoden tauon jälkeen teos prässätään CD-levyksi ja 500 kappaleen suuruiseksi 10" vinyylipainokseksi. Molemmat levyversio sisältävät ylimääräisiä biisejä alkuperäisten neljän kappaleen lisäksi. Bonuksiksi valittujen raitojen muassa on vuoden 1994 demolle "Blood Freezing" tallennettuja biisejä, joita ei ole tätä ennen julkaistu virallisesti missään.

Lue koko julkaisu…

Necrophobic: "Death To All".

 • Julkaistiin torstaina 07.05.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1374 kertaa
 • Bändit:

Necrophobicin levyn "Death To All" kansikuva on hyvin tumma ja hämärä. Siinä näkyy selätysten jonkinlainen sarvekas olento, joka katsoo loputtomiin asti ylettyvää olevaisten massaa. Kuvan yläosassa Necrophobicin logo.Julkaistaan 29.5.2009

Ruotsalainen death metallia luova Necrophobic (www.necrophobic.net) julkaisee toukokuussa kaksi uutta levyä. Todennäköisesti odotetuin julkaisu on studioalbumi "Death To All", joka ilmestyy Euroopassa Regain Recordsin avustuksella 29.5.2009. Ensi viikon perjantaina, 15. päivä, ilmestyy myös kokoelmalevy "Satanic Blasphemis", johon on mahdutettu kaksi demolevyä ja harvinaisen EP-äänitteen "The Call". Kokoelma on kääritty boxset-kuoriin ja sen mukana tulee kangasmerkki ja bändijuliste. Kokoelman ilmestyminen oli viivästynyt huomattavasti. Kiekon kappaleet on masteroitu uudelleen Cutting Roomin tiloissa tuottaja Peter In de Betoun toimesta. Necrophobicin uusimmalla albumilla kuultava kappale "Revelation 666" on laskettu kuunneltavaksi yhtyeen MySpace-sivuille.

Lue koko julkaisu…

Necrophobicilta albumi 27.4.

 • Julkaistiin keskiviikkona 04.02.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1029 kertaa
 • Bändit:

Tukholman Necrophobic (www.necrophobic.net), joka soittaa black/death metallia, tulee julkaisemaan huhtikuun 27. päivä studioalbuminsa "Death To All". Albumin julkaisee Regain Records. Yhtye on tähän mennessä nauhoittanut kiekon kaikki rumpu-, kitara- ja bassoraidat. Tänään keskiviikkona ruotsalaisbändi ryhtyy nauhoittamaan levyn lauluosuuksia. Kun albumi on nauhoitettu kokonaan, bändi aikoo siirtyä keikkailemaan. Necrophobic on kirjannut seuraavan live-esiintymisensä Ruotsin Växjöön, jossa keikka koetaan 27. maaliskuuta. Edellisen kerran yhtye kävi mainitulla paikkakunnalla pitämässä meteliä vuonna 1995. Maaliskuun jälkeen miehistö siirtyy 18.4. Saksan Giesseniin, sillä Necrophobic tulee osallistumaan sikäläisen Kings of Black Metal Festivalin kaartiin yhdessä Watainin, Mayhemin ja Dark Funeralin kanssa.

Lue koko julkaisu…

Trident nauhoittaa debyyttialbumiaan.

Ruotsalainen death metal –bändi Trident (www.trident666.com) perustettiin kitaristi Johan Normanin toimesta. Norman on Dissectionin ja Soulreaperin jäsen. Yhtye on tällä hetkellä viettämässä laatuaikaa studiossa Ruotsin Varbergissa, jossa sijaitsevan Sonic Train Studioiden tiloissa ryhmä nauhoittelee debyyttialbumiaan. Andy La Rockquen omistamassa studiossa bändi on aloittanut tähän mennessä jo basso- ja kitararaitojen äänittämisen. Levy aiotaan julkaista joko tämän vuoden loppuvaiheilla tai sitten varhain vuoden 2009 alussa vielä nimeltä mainitsemattoman levy-yhtiön kautta. Kiekko sisältää sellaisia kappaleita kuin "Jaws of Satan", "Luciferian Call", "Blackened Soul" ja "Black Velvet Wings". Andy La Rockque, joka on King Diamondin kitaristi-kosketinsoittaja, on kommentoinut kuulemaansa Tridentin takomaa metallia varsin synkäksi ja virkistäväksi.

Lue koko julkaisu…

Necrophobic perui Euroopan-kiertueen.

 • Julkaistiin keskiviikkona 29.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1157 kertaa
 • Bändit: ,

Tämä on nelihenkisen, tummanpuhuvan, Necrophobic-bändin jäsenistö. He ovat miehiä, jotka pukeutuneet mustiin nahkavaatteisiin. Osalla pitkät mustat tai vaaleat hiukset, yhdellä kalju kallo. Miehet nousevat portaita ylöspäin jyrkästä & kapeasta tunnelistaDeath metallia

Ruotsalaisen Necrophobic (www.necrophobic.net) -yhtyeen miehet tiedottavat nettisivuillaan julkaisemassa uutisessa, että koko Euroopan-kiertue on jouduttu perumaan promoottorin vuoksi. Bändin oli tarkoitus lähteä reissuun suunnilleen viikon kuluttua yhdessä Dismemberin kanssa, mutta kiertueesta vastaava promoottori on perunut koko operaation. Keikkaputken peruuntuminen tuli sekä Necrophobicille että Dismemberille yllätyksenä, vain seitsemää päivää ennen kiertueen ensimmäisen keikan soittamista. Molemmat orkesterit yrittivät kehitellä vaihtoehtoisia ratkaisuja kiertueen järjestämiseksi, mutta promoottorin yhteistyökyvyttömyyden vuoksi suunnitelmista ei tullut mitään. Necrophobic kertoo odottaneensa kovasti kiertuetta jo kuukausien ajan ja kertoo painattaneensa etukäteen jopa bändipaitoja Wienin suunnalla.

Lue koko julkaisu…

Necrophobic: Blinded By Light, Enlightened By Darkness.

 • Julkaistiin keskiviikkona 29.08.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1127 kertaa
 • Bändit:

Necrophobic-yhtyeen logo mustalla valkoista taustaa vasten. Kirjaimet koristeltu käärmemäisin harakanvarpain, logo kuin risupöpelikkö jossa kirjaimet muodostavat ne risut.Perustettu Tukholmassa

Death metal -bändi Necrophobic (www.necrophobic.net) tarjoaa välähdyksiä pimeydestä, jonne järjen valolla ei ole asioita toimitettavaksi. Tätä musiikkivideota "Blinded By Light, Enlightened By Darkness" ei välttämättä ole viisasta lähteä tuijottelemaan aamukahvia hörppiessä, sillä se tarjoaa melkoisen levotonta materiaalia verkkokalvoille. Biisi kuullaan yhtyeen Regain Recordsin kautta viime vuonna julkaisemalla "Hrimthursum"-albumilla. Albumi tarjoaa musiikkia 12 biisin verran, joista musisointia kertyy 59 minuutin edestä.

Yhtyeen perusti rumpali Joakim Sterner ja kitaristi David Parland. Nimen "Necrophobic" arvellaan valitun amerikkalaisen Slayer-bändin biisin mukaan — Slayerhan julkaisi vuoden 1986 vaiheilla legendaarisen "Reign in Blood" -albuminsa, jonka biisilistalta löytyy "Necrophobic".

Lue koko julkaisu…