Metallimusiikki.net

trident

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen trident liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin trident. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin trident liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Trident: "World Destruction".

  • Julkaistiin tiistaina 16.02.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1252 kertaa
  • Bändit:

Sinertävä ja sähköinen kuva Tridentin albumin "World Destruction" etukannessa. Kuvassa yläosassa bändin logo, jossa jonkinlainen kolmipiikki Trident-sanan keskellä, yläpuolella. Kuvan taustalla näkyy kuin suuri sininen sähkömyrsky, joka hautaa kaupungin Julkaistaan 22.3.2010

Ruotsalaisista death metallin soittajista muodostettu Trident (www.trident666.com) ilmoitti muutamia tunteja sitten aikovansa vihdoinkin julkaista sen studioalbumin, jota bändi on työstänyt vuoden 2008 puolesta välistä asti. Debyyttialbumiksi aiottu albumi on nimeltään "World Destruction". Se julkaistaan Regain Recordsin avustamana Euroopassa 22. maaliskuuta. Yhteensä 10 englanniksi laulettua kappaletta sisältävä albumi nauhoitettiin Ruotsin Varbergissa Sonic Train Studioilla. Tuottajana toimi King Diamondin riveistä tuttu Andy La Roque. Tuottamiseen osallistui myös Entombedin Nico Elgstrand. Albumilevyn mukana tulevan kansilehtisen graafisen ilmeen ja taiton pyöritti brasilialainen Marcelo Vasco. Bändi tarjoaa kuunneltavaksi kolme biisiä esikoisalbumiltaan. Kappaleet voi kuunnella Tridentin MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…

Trident nauhoittaa debyyttialbumiaan.

Ruotsalainen death metal –bändi Trident (www.trident666.com) perustettiin kitaristi Johan Normanin toimesta. Norman on Dissectionin ja Soulreaperin jäsen. Yhtye on tällä hetkellä viettämässä laatuaikaa studiossa Ruotsin Varbergissa, jossa sijaitsevan Sonic Train Studioiden tiloissa ryhmä nauhoittelee debyyttialbumiaan. Andy La Rockquen omistamassa studiossa bändi on aloittanut tähän mennessä jo basso- ja kitararaitojen äänittämisen. Levy aiotaan julkaista joko tämän vuoden loppuvaiheilla tai sitten varhain vuoden 2009 alussa vielä nimeltä mainitsemattoman levy-yhtiön kautta. Kiekko sisältää sellaisia kappaleita kuin "Jaws of Satan", "Luciferian Call", "Blackened Soul" ja "Black Velvet Wings". Andy La Rockque, joka on King Diamondin kitaristi-kosketinsoittaja, on kommentoinut kuulemaansa Tridentin takomaa metallia varsin synkäksi ja virkistäväksi.

Lue koko julkaisu…