Metallimusiikki.net

Desaster: "The Arts of Destruction".

 • Julkaistiin tiistaina 10.01.2012.
 • Luettu 756 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen piirros ihmisen luurangosta sutun keskellä ja Desaster-logon alla.Julkaistaan 27.2.2012

Saksalainen thrash metallia tekevä Desaster tulee julkaisemaan nyt viimeistelemänsä "The Arts of Destruction" -albumin helmikuun lopussa. Se on Metal Blade Recordsin avulla ilmestyvä teos, jota yhtye luonnehtii 100-prosenttisesti Desasteriksi, metalliksi, helvetiksi ja epäkaupallisuudeksi. Sataprosenttisten ainesten lisäksi levyn uhataan rikkovan trendit, heilaavan metallikulttia ja haistattelevan kaikille, jotka eivät usko metallimusiikkiin. Desasterin väki pitää "The Arts of Destruction" -levyä parhaimmalta ja brutaaleimmalta kuulostavimpana luomuksenaan. Siitä tehdään kappalemäärältään rajallinen ensipainos varustettuna bonus-DVD:llä.

Kohta neljännesvuosisadan ajan toiminut Desaster on tähän mennessä julkaissut kuusi kiekkoa ja "The Arts of Destruction", joka tulee olemaan seuraaja neljän vuoden takaiselle "Satan’s Soldiers Syndicate" -opukselle, on seitsemäs. Edellisellä levyllä Desaster käytti vierailevina muusikkoina Absun Proscriptoria, Primordialin Alan Nemtheangaa ja Melechesh-ryhmän Ashmedia.

"The Arts Of Destruction" -albumin kappaleet:

 1. Intro
 2. The Arts Of Destruction
 3. Lacerate With Hands OfDoom
 4. Splendour Of The Idols
 5. Phantom Funeral
 6. Queens Of Sodomy
 7. At Hell’s Horizon
 8. Troops Of Heathens — Graves Of Saints
 9. Possessed And Defiled
 10. Beyond Your Grace
 11. Outro

Desaster on:

 • Sataniac (laulu)
 • Infernal (kitarat)
 • Odin (basso)
 • Tormentor (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.